ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου παρακολούθησε τον επιτάφιο ο Α. Τσίπρας -Εκανε ποδηλατάδα το πρωί

15
2117

Στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Μεγάλο Χωριό της Τήλου, παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την οικογένεια του, την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου.

Ο κ. Τσίπρας, που βρίσκεται από χτες, Μεγάλη Πέμπτη, στην Τήλο για τη σύντομη ανάπαυλα του Πάσχα, αύριο θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Αναστάσεως στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Λιβάδια, στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με το in.gr ο πρωθυπουργός πέρασε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής με ποδηλατάδα στα Λιβάδια.

Η οικογένεια Τσίπρα μετέβη στη Ρόδο την Μεγάλη Πέμπτη, με πτήση της Olympic Airways και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε σκάφος του λιμενικού το οποίο τους μετέφερε στην Τήλο.

Σύμφωνα με το blackmonday.gr -το οποίο δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες- μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, την σύντροφό του Περιστέρα και τα δυο τους παιδιά, βρίσκεται και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Ολοι τους είναι καλεσμένοι του δημοσιογράφου και διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερού, ο οποίος διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Λουπάκη εξοχική κατοικία στο Μεγάλο Χωριό Τήλου.

Ο πρωθυπουργός διαμένει στο ξενοδοχείο Olympic Park στα Λιβάδια. Θα παραμείνει στο νησί μέχρι την Τρίτη του Πάσχα. Αν ο καιρός το επιτρέψει θα μεταβεί και στη Νίσυρο.

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τη δήμαρχο του νησιού, Μαρία Καμμά – Αλιφέρη. Η συζήτηση ήταν χαλαρή αν και η δήμαρχος εξέθεσε στον κ. Τσίπρα όλα τα προβλήματα της Τήλου και των νησιών του νοτίου Αιγαίου.

 

Ο κ. Τσίπρας, που βρίσκεται από τη Μεγάλη Πέμπτη, στην Τήλο για τη σύντομη ανάπαυλα του Πάσχα, αύριο θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Αναστάσεως στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Λιβάδια, στο λιμάνι του νησιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΘΕΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ

    ισλαμιστης γερμανοτσολιας δοσιλογος νεοναζι δουλος υποτακτικος γιουσουφακι της μερκελ

  2. «Χριστιανική Συμμαχία» Ουγγαρίας και Πολωνίας κατά της ισλαμικής παράνομης μετανάστευσης!

    Πολιτική συμμαχία με θρησκευτικούς όρους επιχειρούν να συγκροτήσουν οι κυβερνήσεις Πολωνίας και Ουγγαρίας, σε μία περίοδο κατά την οποία βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για θέματα που αφορούν την παράνομη μετανάστευση.Οι σημερινές, με προεκλογικό άρωμα, δηλώσεις του Ούγγρου πρωθυπουργού, Βίκτορ Όρμπαν στην Πολωνία είναι ενδεικτικές.«Θεωρούμε ότι οι Πολωνοί και οι Ούγγροι έχουν μια κοινή διαδρομή, έναν κοινό αγώνα και έναν κοινό στόχο: να οικοδομήσουν και να υπερασπιστούν την πατρίδα έτσι όπως την θέλουμε χριστιανική και με εθνικές αξίες» τόνισε είπε ο Όρμπαν, δύο ημέρες πριν από τις εκλογές, κατά τα αποκαλυπτήρια μνημείου στη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου της Πολωνίας, ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 2010. Έσπευσε δε να διαβεβαιώσει ότι η Πολωνία μπορεί να υπολογίζει στην Ουγγαρία στις διαφωνίες της με τις Βρυξέλλες.

  3. «Χριστιανική Συμμαχία» Ουγγαρίας και Πολωνίας κατά της ισλαμικής παράνομης μετανάστευσης!

    Από την πλευρά του ο Γιάροσλαβ Κατσίνσκι, ο επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος Νόμου και Δικαιοσύνης της Πολωνίας, υπογράμμισε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να βασίζεται σε ισχυρά έθνη-κράτη και πρόσθεσε ότι η κοινή πορεία της χώρας του με την Ουγγαρία θα οδηγήσει τα δύο αυτά κράτη στην ελευθερία. Κάλεσε δε τους Ούγγρους πολίτες να στηρίξουν τον πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής.

    «Σε δύο ημέρες θα αποφασίσετε για την ελευθερία. Η αξιοπρέπεια και η ελευθερία των εθνών είναι στενά συνδεδεμένη με το όνομα του Βίκτορ Όρμπαν όχι μόνο για τους Ούγγρους, αλλά και για τους Πολωνού» τόνισε.

  4. ΨΕΥΤΗΣ, λαΐκιστής, ΑΘΕΟΣ, Θεομπέχτης....ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ.

    Λίγα τα ψωμιά της γιαλατζί αριστεράς με τα δεξιά δεκανίκια και τα ψέματααααααα.

  5. Ο συντροφος Αλεκσης πήρε και τους φίλους του με το Λιμενικό Feries. Εσύ ελληνάκο έβαλες τα καύσιμα …

  6. Μάλλον ένα από τα μεγάλα ψέματα που είπε είναι ότι δεν πιστεύει στον Θεό.
    Αλλιώς είναι Θεομπαίχτης , υποκριτής και ηθοποιός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ