‘Εκοψαν στον αέρα Μ.Χαραμαντά και Μ.Μαϊλλη τη στιγμή που ανακοίνωναν την αποχώρησή τους από το ΑΙΓΑΙΟ TV (video)

1
1238

«Βόμβα» η αποχώρηση των δύο δημοσιογράφων από το κανάλι μετά από 16 χρόνια!!

Με εντολή της ιδιοκτησίας του ΑΙΓΑΙΟ TV, έκοψαν στον αέρα τους δημοσιογράφους Μάμα Χαραμαντά και  Μπέτυ Μαίλλη, τη στιγμή που ανακοίνωναν την αποχώρηση τους από το κανάλι μετά από  συνεργασία που ξεπερνά τα 16 χρόνια.

Σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 στην εκπομπή «Εν Καλύμνω» αμέσως μετά την εισαγωγή με αναφορά στην σημασία της Εθνικής Επετείου ,ο Μάμας Χαραμαντάς αφού συνδέθηκε τηλεφωνικά με τη συνάδελφο του Μπέτυ Μαίλλη ,η οποία βρίσκεται εκτός Καλύμνου, ανακοίνωσε την αποχώρηση τους από το κανάλι.

Συγκεκριμένα ο Μάμας Χαραμαντάς ανέφερε:

Η σημερινή όμως ημέρα είναι για μας , για μένα και την Μπέτυ, ιδιαίτερη γι’ αυτό την έχουμε στην τηλεφωνική μας γραμμή.

Καλό απόγευμα κυρία Μαίλλη…

Μπέτυ, είπα προηγουμένως ότι η μέρα αυτή για μας είναι ιδιαίτερη ,σημαδιακή. Ιδιαίτερη θα έλεγα. Γι’ αυτό μετά από 16 χρόνια και πλέον συνεργασίας με το ΑΙΓΑΙΟ TV, όπου οι συναισθηματικοί δεσμοί είχαν γίνει πλέον άρρηκτοι, αλλά δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα και συμπεριφορές και πρακτικές που ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικές και πολλές φορές προσβλητικές προς τα πρόσωπα μας ,έγιναν η αιτία που οι συναισθηματικοί αυτοί δεσμοί θρυμματίστηκαν.

Σήμερα είναι η τελευταία «Εν Καλύμνω» που παρακολουθείτε και ήθελα να πω ότι όταν ορισμένα πράγματα ξεπεράσουν  κόκκινες γραμμές η έννοια του φιλότιμου χάνεται, τότε ο μόνος τρόπος αξιοπρέπειας είναι η αποχώρηση . Αυτό ήθελα να πω . Μπέτυ.

Στο σημείο αυτό μόλις η Μπέτυ Μαϊλλη πήγε να μιλήσει ,ο διακόπτης με εντολή της Διεύθυνσης του σταθμού κατέβηκε και η φωνή των δύο δημοσογράφων χάθηκε!!

Η εκπομπή συνεχίστηκε με ρεπορτάζ από τη σημερινή παρέλαση.

Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη το kalymnos-news.gr επικοινώνησε με τους δύο δημοσιογράφους οι οποίοι επιβεβαίωσαν την οριστική τους αποχώρηση από το κανάλι, αρνήθηκαν όμως ευγενικά να μας αναφέρουν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση  και δεν πρόλαβαν να τους πουν στην εκπομπή, αφού η διεύθυνση τους έκοψε στον αέρα, λέγοντας ότι θα τους ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα τώρα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr οι σχέσεις των δύο δημοσιογράφων  με τη Διεύθυνση δεν ήταν καλές το τελευταίο χρονικό διάστημα .Το ποτήρι όμως ξεχείλισε ,όταν με εντολή της ιδιοκτήτριας του καναλιού, απαγορεύτηκε στους δύο δημοσιογράφους να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά στην εκπομπή τους για τις δραστηριότητες και το πλούσιο κοινωνικό έργο του συμπατριώτη μας και ευεργέτη της Καλύμνου Γιάννη Χαλίκου.

Αυτήν την απαγόρευση σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να δεχθούν οι δύο δημοσιογράφοι.

Δείτε την εισαγωγή της σημερινής  εκπομπής από το Μάμα Χαραμαντά και το «κόψιμο στον αέρα» τη στιγμή που ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από το κανάλι. Από το 1.38 ξεκινά η αναφορά του Μάμα Χαραμαντά για την αποχώρηση από το ΑΙΓΑΙΟ TV:

Πηγή: kalymnos-news.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ