Στρατηγός Ζιαζιάς: Δεν παραχωρούμε ούτε τους γλάρους στο Αιγαίο

3
725

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία με αφορμή την συμπλήρωση των 70 χρόνων από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

«Δεν παραχωρούμε ούτε τους γλάρους του Αιγαίου» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του στο facebook ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.

«Η Ελληνική σημαία ψηλά! Ημέρα λυτρώσεως μετά από 630 χρόνια σκλαβιάς! Διεκδικούμε δεν παραχωρούμε ούτε τους γλάρους του Αιγαίου!» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στρατηγός Ζιαζιάς.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Ελεύθερα Ελληνικά Δωδεκάνησα !!!!

07 Μαρτίου 1948.

Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα! Η Ελληνική σημαία ψηλά! Ημέρα λυτρώσεως μετά από 630 χρόνια σκλαβιάς!!

Διεκδικούμε δεν παραχωρούμε ούτε τους γλάρους του Αιγαίου!!!! Όπως έγραψε και κάποιος γνήσιος πατριώτης από τα νησιά μας .Χρόνια πολλά στα Δωδεκάνησα, χρόνια πολλά στους κατοίκους τους που φυλάνε Θερμοπύλες. Χρόνια πολλά στους Εθνικούς αλλά και οικονομικούς αιμοδότες της Πατρίδος μας.

Σήμερα πρέπει να ξαναθυμηθούμε το παρελθόν για να χρησιμοποιήσουμε ως εφαλτήριο για το μέλλον τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού: την ολιγάρκεια, την εργατικότητα, την αξιοκρατία, την πίστη στο θεσμό της οικογένειας, στο Έθνος και τη δημοκρατία, την αίσθηση δικαιοσύνης σε όλα τα επίπεδα.

Αυτές οι αρχές, αν βιωθούν, ως ζωογόνος άνεμος θα διαλύσουν την ομίχλη της διαφθοράς και την μετριοκρατία και στην ζωή της χώρας θα πνεύσει άνεμος δημιουργίας.

Αν μπολιαστούν οι νέοι μας με αυτές τις αρχές θα καταλάβουν αυτό που έλεγε ο Α. Τρίτσης: «η εθνική ανεξαρτησία δεν είναι ένα απλό τέλεξ προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι να μπορεί η χώρα να στέκεται στα πόδια της σε όλους τους τομείς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το χειροτερο εφιαλτικο σεναριο ειναι να προυπηρξε συνενοηση

    των ραγιαδων πολιτικων ελλαδας-τουρκιας λογων των εκλογων 2019 που θα γινουν σε ελλαδα τουρκια.
    ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):
    «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς»

  2. – Σ. Φάμελλος: Δεν θα ακολουθήσουμε την Τουρκία σε μία κατεύθυνση εντάσεων που δεν αφορά μόνο τους στρατιωτικούς, αλλά και το Αιγαίο και τις ΑΟΖ
    ____________________
    – Oρθόν, οι σύντροφοι ακολουθουν μονο το επίδομα

  3. Σκοπός είναι αυτά να τα λένε οι εν ενεργεία που έχουν και την δύναμη πυρός και όχι οι ΕΑ. Δυστυχώς και εσείς όπως και οι αντικαταστάτες σας, όσο είσαστε μάχιμοι κάθεστε και περιμένετε καμιά θεσούλα και κάνετε την πάπια και μόλις πάρετε το εφ’ άπαξ γίνεστε λαλίστατοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ