Η αποστολή του Δήμου Καλαμάτας στην Κω | Εκδήλωση έκπληξη προς τιμήν του Προέδρου των Εν Κω Πελοποννησίων Δ. Καραματζιάνη

2
1019

 

Αφιερωμένο για δώρο – έκπληξη «Στα Βέρβενα στα Δολιανά» έπαιξαν στον Βερβενιώτη πρόεδρο των εν Κω Πελοποννησίων Δ.Καραματζιάνη, η αποστολή του Δήμου Καλαμάτας που μετέχουν 3 αιρετοί του Δήμου Καλαμάτας, 22 άτομα από το Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας, 4 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ελληνομνήμονες» και ένας δημοσιογράφος, που θα μετάσχουν στις εκδηλώσεις για τα 70χρονα της απελευθέρωσης της Νισύρου και της ενσωμάτωσής της στην Ελλάδα.

Αφιερωμένο για δώρο – έκπληξη
«Στα Βέρβενα στα Δολιανά» έπαιξαν στον Βερβενιώτη πρόεδρο των εν Κω Πελοποννησίων Δ.Καραματζιανη, η αποστολή του Δήμου Καλαμάτας που μετέχουν 3 αιρετοί του Δήμου Καλαμάτας, 22 άτομα από το Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας, 4 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ελληνομνήμονες» και ένας δημοσιογράφος, που θα μετάσχουν στις εκδηλώσεις για τα 70χρονα της απελευθέρωσης της Νισύρου και της ενσωμάτωσής της στην Ελλάδα.

Αφιερωμένο για δώρο – έκπληξη "Στα Βέρβενα στα Δολιανά" έπαιξαν στον Βερβενιώτη πρόεδρο των εν Κω Πελοποννησίων Δ.Καραματζιανη, η αποστολή του Δήμου Καλαμάτας που μετέχουν 3 αιρετοί του Δήμου Καλαμάτας, 22 άτομα από το Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας, 4 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ελληνομνήμονες» και ένας δημοσιογράφος, που θα μετάσχουν στις εκδηλώσεις για τα 70χρονα της απελευθέρωσης της Νισύρου και της ενσωμάτωσής της στην Ελλάδα.

Geplaatst door Σύλλογος Εν Κω Πελοποννησίων op dinsdag 6 maart 2018

Στην αναπάντεχη συνάντηση που οργάνωσε λόγω συνταξίδευσης μαζί τους, ο Κώος δικηγόρος

Αντώνης Ζαμάγιας , συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος των Ρουμελιωτών Κω, Ζήσης Παπασταθόπουλος, καθώς και ο εκπαιδευτικός, Μηνάς Χατζηαντωνίου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ