43χρονος ασελγούσε σε ανήλικο αγόρι με αντάλλαγμα κάνναβη!!

0
414

Για τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με την μορφή της προμήθειας και κατοχής και διάθεσης κατ’ εξακολούθηση αλλά και της ασέλγειας με ανήλικο έναντι υλικού ανταλλάγματος θα απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου ένας 43χρονος, κάτοικος σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, που ζήτησε και έλαβε χθες προθεσμία.

Ο 43χρονος συνελήφθη την 8η Δεκεμβρίου 2016 από άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού στο οποίο διαμένει.
Στους αστυνομικούς παρουσιάστηκε συγκεκριμένα ένα 17χρονο αγόρι, μαθητής, που υποστήριξε ότι ένα μήνα ενωρίτερα ο 43χρονος ασέλγησε σε βάρος του σε κατάστημα ιδιοκτησίας του (σούπερ μάρκετ) δύο φορές με αντάλλαγμα να τον κεράσει «κάνναβη»!!
Ο ανήλικος υποστήριξε συγκεκριμένα ότι ο 43χρονος τού ζήτησε να ενεργήσει πεοθηλασμό με αντάλλαγμα μικροποσότητα κάνναβης την οποία κάπνισε ως τσιγαριλίκι στην εξωτερική βεράντα του καταστήματος.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο κατάστημα του κατηγορούμενου ο οποίος τους παρέδωσε δύο ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους δύο γραμμαρίων εκ των οποίων η μία ήταν τοποθετημένη εντός μικρού γυάλινου βάζου και η δεύτερη ήταν τυλιγμένη εντός πλαστικής συσκευασίας έτοιμη προς χρήση, με τη μορφή τσιγάρου.
Ο ίδιος εξεταζόμενος στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών υποστήριξε ότι τον Σεπτέμβριο του 2016 τον είχε προσεγγίσει ο ανήλικος και του ζήτησε να του δώσει ένα τσιγάρο χασίς. Εκείνος, όπως υποστηρίζει, αρνήθηκε και τον κέρασε μια μπύρα, ενώ του πρότεινε να του ενεργήσει πεοθηλασμό και εκείνος δέχτηκε.
Την ίδια ημέρα στην βεράντα του καταστήματος έδωσε, όπως ομολόγησε, μισό τσιγάρο χασίς στον ανήλικο, το κάπνισε και έφυγε.
Πέντε μέρες μετά μετέβη εκ νέου στο κατάστημα και του ζήτησε εκ νέου κάνναβη. Ο 43χρονος διατείνεται ότι αρνήθηκε κι ότι όταν του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά με τον ίδιο ως άνω τρόπο δέχτηκε. Αφού τελείωσε, όπως είπε, ο ανήλικος έφυγε και σε άσχετο χρόνο μετέβη στο κατάστημά του να αγοράσει τσιγάρα ή καπνό, πλήρωσε και έφυγε κανονικά χωρίς να του ζητήσει τίποτα.
Υποστήριξε ότι την κάνναβη του την είχε δώσει δωρεάν ένας συντοπίτης του.
Ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Ακης Δημητριάδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ