Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω ΘΛΙΨΗ στον δημοσιογραφικό κόσμο της Δωδ/σου: «Έφυγε» σε ηλικία 56 ετών ο...

ΘΛΙΨΗ στον δημοσιογραφικό κόσμο της Δωδ/σου: «Έφυγε» σε ηλικία 56 ετών ο Νικήτας Οικονόμου

1
3543

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών, άφησε σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν, ο δημοσιογράφος Νικήτας Οικονόμου, δίνοντας σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από σοβαρή λοίμωξη που υπέστη επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την σύζυγό του, από το αγαπημένο του νησί, την Κάλυμνο.

Το γεγονός, βύθισε στο πένθος, την οικογένειά του, τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο της Ρόδου καθώς ο Νικήτας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και με πολυετή προσφορά μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές και τοπικές εφημερίδες, ενώ επί σειρά ετών ήταν επικεφαλής του γραφείου τύπου της Νομαρχίας Δωδεκανήσου και μετέπειτα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο Νικήτας Οικονόμου, είχε εξαιρετικές σπουδές στις ΗΠΑ ενώ διακρινόταν για το γεγονός ότι έλεγε, έγραφε και εξέφραζε πάντα την άποψή του, ευθέως, χωρίς περιστροφές και με την ανάλογη καυστικότητα που απαιτούνταν κάθε φορά.

Στο πλευρό του, όλο αυτό το διάστημα ήταν η σύζυγός του Κατερίνα και άλλα συγγενικά πρόσωπα, αλλά δυστυχώς η μάχη που έδινε ήταν άνιση..!

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ρόδου εκφράζει την βαθειά θλίψη του για την απώλεια του Νικήτα Οικονόμου και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 


Πηγή: Ροδιακή

Συλλυπητήριο Μήνυμα του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη για το θάνατο του δημοσιογράφου Νικήτα Οικονόμου

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης για την απώλεια του Νικήτα Οικονόμου. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε:

«Έφυγε από τη ζωή ένας άξιος εκπρόσωπος της μάχιμης δημοσιογραφίας, με πολυετή προσφορά στη Δωδεκάνησο. Ο Νικήτας Οικονόμου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του επέδειξε πολυσχιδή δράση τόσο στον τομέα της δημοσιογραφίας, όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου, απ’ όλες τις θέσεις ευθύνης που εργάστηκε. Καινοτόμος, ασυμβίβαστος οραματιστής, ήρεμη και συγκροτημένη προσωπικότητα, δημοσιογραφική δύναμη. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.»

Το Γραφείο ΤΥΠΟΥ

-.-

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Ο πρόωρος χαμός του Νικήτα Οικονόμου, αφήνει φτωχότερο το δημοσιογραφικό κόσμο της Δωδεκανήσου.
Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους oικείους του.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Γιώργος Χατζημάρκος

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ο τέως Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση για το θάνατο του Νικήτα Οικονόμου:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ το Νικήτα Οικονόμου. Άξιο εκπρόσωπο της γενιάς μου στο χώρο της δημοσιογραφίας, καλό φίλο και πατριώτη. Έτσι όπως ήταν μειλίχιος, δίκαιος, φιλοσοφημένος, μαχητικός και με ορθό λόγο θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στη θύμηση μας. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.».

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ