Πρωτιά για τον Καλύμνιο υποψήφιο Μιχάλη Καραφύλλη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

0
1400

Πέρασε πρώτος στη «Σχολή Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ο Μιχάλης Καραφύλλης του Γεωργίου και της  Αγαθοδώρας.

Ο Μιχάλης που αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο με 19.413 μόρια,  συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην Κάλυμνο μεταξύ των συνυποψηφίων του στον Ο.Π ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 1ο Πεδίο Ανθρωπιστικές Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες και πέρασε πρώτος στη «Σχολή Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης» του ΕΚΠΑ που  ήταν η πρώτη του επιλογή. Οι βαθμολογίες του κατά μάθημα είναι : Ν.Γλώσσα 18,7 –Αρχαία 19,5-Ιστορία 19,4 –Λατινικά 20.

Να σημειώσουμε ότι τη 2η υψηλότερη βαθμολογία στην Κάλυμνο με 19.233 μόρια συγκέντρωσε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ του 1ο ΓΕΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ στον  Ο.Π ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 3ο Πεδίο Επιστήμες Υγείας και  Ζωής.

Η πρώτη επιλογή του Γρηγόρη ήταν η Ιατρική  Αθηνών στην οποία εισήχθη  με τη γενική σειρά επιτυχίας 104. Οι βαθμολογίες του κατά μάθημα είναι : Ν.Γλώσσα 16,8- Φυσική 19,8-Χημεία19,8– Βιολογία 19,9

Πολύ καλές σειρές στη γενική κατάταξη στις Σχολές που είχαν ως πρώτη τους επιλογή, πέτυχαν 2 κορίτσια από το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου.

Η Λουκία Ελπίδα Μαλλιά του Παντελεήμονα και της Μαρίας, που εισήχθη 4η στην Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης και Γαλατιανή Σκυλλά που εισήχθη 3η στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης (Ρόδος)
Πηγή: kalymnosnews.gr

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ