Ο Αγιορείτης π. Νικήτας μαγειρεύει και μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή: Μπακαλιάρος κοκκινιστός με σπαράγγια

0
24

Ο Αγιορείτης μοναχός Νικήτας μαγειρεύει και μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή

Υλικά για 4 μερίδες: 1 κιλό παστό μπακαλιάρο κομμένο στα 8 κομμάτια 400ml κρεμμυδόζουμο 4 σκελίδες σκόρδο 300 γραμ. σπαράγγια άγρια 3 κουταλιές τις σούπας ντομάτα πελτέ 1 πρέζα κύμινο πιπέρι, λάδι, αλάτι προαιρετικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ