Ο Αρχιμάγειρας του Αγίου Όρους π. Νικήτας επιμελείται το τραπέζι του Πατριάρχη 24/09 στην Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου

0
4113

Στην επίσκεψη του στην Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου για τα 100 χρόνια της ιεράς Μητρόπολης το μενού για το τραπέζι του Πατριάρχη και όλων των προσκεκλημένων θα επιμεληθεί ο πατέρας Νικήτας με την ομάδα της κουζίνας του μαγαζιού.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου- ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ από την 4Ε

Στην  Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου , η οποία φέτος εορτάζει τα 100 χρόνια από της ιδρύσεώς της, θα συντελεστεί ένα σημαντικό γεγονός.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι θα υποδεχτούνε  μπροστά στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς τον Οικουμενικό Πατριάρχη
κ.κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος θα παραμείνει 4 ημέρες στην Ιερά  Μητρόπολη.

Ο Εκκλησιαστικός Τηλεοπτικός Σταθμός 4Ε θα καλύψει όλους τους σταθμούς της Επισκέψεως . 

Είναι η πρώτη φορά που ο Πατριάρχης του Γένους έρχεται επίσημα στην Ιερά Μητρόπολη για να ευλογήσει όλους εκαι για να λάβουνε τη χάρη του μαρτυρικού Φαναρίου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα γίνει επίτιμος Δημότης του Κιλκίς, θα ευλογήσει πλήθος δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο έχει ανακοινωθεί και θα λειτουργήσει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Εκείνη την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου δηλαδή, στην πόλη του Κιλκίς θα λειτουργήσει μόνο ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Όλα τα υπόλοιπα εκκλησιάσματα παρακαλούνται να προσέλθουν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Είναι εξαιρετικό γεγονός η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου στον Νομό μας και στην Ιερά μας Μητρόπολη. Σπάνια συμβαίνει αυτό! Γι’ αυτό τον λόγο, παρακαλώ όλους από όλα τα χωριά μας και από όλη την Μητροπολιτική μας Περιφέρεια να παρευρεθείτε τόσο στην υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, όσο και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις και εσείς οι μεγαλύτεροι αλλά κυρίως τα παιδιά μας θα θυμάστε σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας την ευλογία την οποία λάβατε από τα χέρια του Πατριάρχη του Γένους.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι!

Σας αναμένω όλους!

Με πατρική αγάπη  .

Ο Μητροπολίτης σας 

† Ο Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ