Θ. Βαρκάς: «Γιατί η Περιφέρεια κρύβει και δεν δίνει τις αναλυτικές επιμετρήσεις του Αγίου Νικολάου Κω;»

9
10685

Την απορία και δυσαρέσκειά του εξέφρασε για μια ακόμη φορά, μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, ο εντεταλμένος από την Ιερά Μητρόπολη Κω-Νισύρου, Θεοδόσης Βαρκάς, επιβλέπων μηχανικός για τις επισκευές των εκκλησιών μετά το σεισμό του 2017, για την άρνηση των Τεχνικών Υπηρεσιών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να δώσουν τις αναλυτικές επιμετρήσεις του έργου του Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στη Μητρόπολη.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Τ.Υ. της περιφέρειας Ν. Αιγαίου κρύβουν αυτές τις λεπτομέρειες, όταν όλοι οι μηχανικοί της Υπηρεσίας τις γνωρίζουν εκτός της Ι. Μητρόπολης», υπογράμμισε ο κ. Βαρκάς διερωτώμενος «τι έχουν να κρύψουν».
Εδώ και μήνες ο ειδικός διαχειριστής από πλευράς Μητρόπολης έχει ζητήσει από τις Τ.Υ. της περιφέρειας  να δώσουν τις αναλυτικές επιμετρήσεις και τα πρωτόκολλα παραλαβής ώστε να τα έχουν συγκεντρωτικά ως Μητρόπολη, εισπράττοντας την άρνηση της Διεύθυνσης των Τ.Υ., όταν ο ίδιος μάλιστα επιβλέπει τις εργασίες ως υπεύθυνος έργου από τη ΔΑΕΦΚ (Διεύθυνση

Αποκατάστασης. Επιπτώσεων, Φυσικών Καταστροφών), βεβαιώνει λογαριασμούς και υπογράφει ως μέλος της επιτροπής παρακολούθησης.
Να σημειωθεί ότι αναπάντητες μένουν για το συγκεκριμένο θέμα και οι  επίμονες ερωτήσεις που έθεσε η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, στον προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών της περιφέρειας Ν. Αιγαίου με έδρα τη Ρόδο.

Πηγή: ΕΡΤ Ν. Αιγαίου

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπρεπε να ρωτήσει τον περιφερειάρχη όταν τον βράβευσαν που έκανε 6 ολόκληρα χρόνια να παραδοθεί η εκκλησία

  2. Μάλλον για να μην μάθουμε πόσες εκατοντάδες χιλιάδες είναι ο προϋπολογισμός και πόσες δεκάδες δαπανηθηκαν σαν το 1 ο Γελ και δεν έχουν θέρμανση και τρέχουν τα ταβάνια με ρην βροχή…..Είναι απίστευτο πως δημόσιοι υπάλληλοι έχουν αλαζονεία…

  3. ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΒΑΡΚΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

  4. τα κεφαλαια που εδωσαν ιδιωτικα τουριστες καθως και εταιρειες που πηγαν? ποιος τις διαχειριστηκε? και μιλαω για το καλοκαιρι του 2017 δοθηκαν εκαντονταδες χιλιαδες ευρω? σε ποιους λογαριασμους μπηκαν που χρησιμοποιηθηκαν και για ποιους σκοπους εφοσον ολα εγιναν με τα κονδυλια της περιφερειας? γιατι το εργο καθυστερησε για να πανε σε υπερκοστολογηση του και να φθασει τελικα τα πανω απο 1 εκατ ευρω οταν με αυτα τα ποσα χτιζεις 5 εκλησσιες σημερα….πολλα τα ερωτηματα αλλα στην περιφερεια τα εκατομμυρια τα εχουν μαντηλακια και επιβαλλετε να δωσουν αναφορα για καθε σεντς ειδαλως ελεγχονται για κακοδιαχειριση

  5. Ειναι οι ίδιοι που επιβλέπουν την επιμέτρηση στους δρόμους για τα ασφαλτικά …ειναι πολλα τα ..

  6. Προφανώς έχουν γίνει παρατυπίες? Φαγοπότι? Κάτι επιλήψιμο τέλος πάντων …………….
    Βγάζει μάτι ότι κάτι βρωμάει…
    καλό θα ήταν να ερευνήσουν οι αρμόδιοι…

    Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να τον αγνοούν επιδεικτικά ……………..

  7. Εδώ διαφήμιζε η περιφέρεια κάθε μέρα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο για την ασφαλτόστρωση Πυλί Καρδάμαινα και με τη πρώτη βροχή έκλεισε ο δρόμος. Και δε θα ανοίξει μύτη πάλι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ