Η προετοιμασία πανηγύρεως της μεγάλης εορτής του ΑΣΩΜΑΤΟΥ στο Ασφενδιού

8
6120


Χαρίκλεια Χριστοφή

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου εορτάζεται η Σύναξις των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των επουρανίων δυνάμεων, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ασωμάτου στο Ασφενδιού θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο λαμπρός εορτασμός.

Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 18:00 θα ψαλεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγκύρας κ. Ιερεμία και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Την ημέρα της εορτής 8 Νοεμβρίου στις 07:00 θα ψαλεί ο Όρθρος και θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου ημών Ποιμενάρχου.

Για την διευκόλυνση της μετάβασης στον ΙΝ, λόγω κυκλοφοριακού φόρτου η στάθμευση των αυτοκινήτων θα γίνεται στην Ευαγγελίστρια κι από κει θα υπάρχουν και φέτος μικρά λεωφορεία (mini bus) από εθελοντές με συνεχή δρομολόγια από τις 16:30-22:00.

Για το πρόγραμμα του εορτασμού και την προετοιμασία μας μιλούν ο Εφημέριος του ΙΝ π. Σακελλάριος Ζουλουφός και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ασφενδιού Μιχάλης Γιωργαλλής.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο γιωργαλης ως τι μιλάει ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂Πρώην πρόεδρος εμφανίστηκε πάλι σε εκκλησία για τη φωτογραφία.ελεος όμως .

  2. Ο Γιωργαλης κυρά μου μιλάει σαν πρόεδρος της Κοινότητας Ασφενδιου αν δεν το ξέρεις, αλλά απ ότι φαίνεται πρέπει να ζεις σε άλλο πλανήτη με τις ηλιθιότητες που γράφεις! Εκτός αυτού ο Μιχάλης είναι γέννημα θρέμμα Ασωματιανος και έχει κάθε δικαίωμα να στέκεται κοντά στον Ασωματο όπως όντως κάνει από τότε που γεννήθηκε! Κόψε τις πολλές επαφές με τους κοψιμιους γιατί δεν κάνουν καλό κυρά Πόπη……..!!!

    • Αμπέρ αλερτ! Πρόεδρος Κοινότητας Ασφενδιού αγνοείται! Τελευταία εθεάθη να μαρσαρει την πάπια του.

  3. Προς Πόπη: ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΈΝΟΣ ΕΩΣ 31/12/23 . ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΕΛΕΟΣ.

  4. Ειναι ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ εκλεγμενος προεδρος αρεσει δεν αρεσει στα φασισταρια που διοικουν

      • Δεν δικαιούται να ομιλούν για φασισμό οι κόλακες του Κυρίτση! Όλη η πόλη γνωρίζει τις τακτικές του. Αν θέλουν και τα χωριά να μάθουν τις δημοκρατικές τακτικές του ας τον ψηφίσουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ