ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με ΓΓ Αντεγκληματικής πολιτικής, Παππά, Νικητιάδη η Δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου στην Κω

1
2062


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με τη δέουσα επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Κω η Εθνικής επέτειος της 25ης Μαρτίου 2022 με Δοξολογία το μεσημέρι στον ΙΝ του Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου Κω, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ μετά του του Ιερού κλήρου: του Γεν. Αρχιερατικού π. Ιωάννη, του Αρχιμανδρίτη και Ιεροκήρυκα της ΙΜ π. Ιωακείμ, του π. Αναστασίου, του π. Κωνσταντίνου και του π. Περικλή.

Έψαλλαν ο Πρωτοψάλτης – καθηγητής κ. Γεώργιος Σακέλλης, ο κ. Κων/νος Χατζηάμαλλος και ο κ. Νίκος Παπαθωμάς.

Εκ μέρους της κυβέρνησης παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Παπαθανασίου,  ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων ο Βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Παππάς, ο πρ. Βουλευτής Η. Καματερός, ο Δήμαρχος Θ. Νικηταράς, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ευρυδίκη Νάκη, μαζί με τους λοιπούς εκπροσώπους των τοπικών αρχών, πολιτικών και ένστολων.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Κω Αλέκος Μαρκόγλου

Ακολούθως τελέστηκε Τρισάγιο στο ηρώο και κατάθεση στεφάνων. Τιμές απέδωσαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Θανάση Πουλιού και τιμητικό άγημα του στρατού.

Η τελετή έκλεισε με προσκλητήριο ηρώων από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου απογόνων εθελοντών παλαιών πολεμιστών Κω κ. Ματθαίο Καζαμία, ενός λεπτού σιγή και Εθνικό ύμνο.

βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αλήθεια τον Νικητιάδη και τον Καματερό γιατί τους μνημονεύει το ρεπορτάζ; Επίσης επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν που δεν παιζόταν ένα διάστημα το εμβατήριο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ως αλυτρωτικό μέχρι να πέσουν οι υπογραφές στο χωριό Ψαράδες των Πρεσπών; Τώρα τι άλλαξε και το ακούμε ξανά; Τουλάχιστον είμαστε εμβολιασμενοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ