«Συναγερμός» στην Ι. Μονή Αγ. Νεκταρίου Κω για τα Αθηναϊκά ΜΜΕ (17 μέρες μετά κι ενώ έχουν σχεδόν αναρρώσει όλες. με ήπια συμπτώματα…)

18
4161

Τι λέει στο protothema.gr μοναχή της Μονής – Πιθανολογούν ότι τους μετέδωσαν τον ιό  πιστοί  που επισκέφτηκαν την Μονή στη μεγάλη γιορτή του Αγίου Νεκταρίου

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Κω μετά τον εντοπισμό των μαζικών θετικών κρουσμάτων του κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο νησί και συγκεκριμένα στη Μονή του Αγίου Νεκταρίου.

Από τις επτά μοναχές έχουν νοσήσει όλες, ενώ τον ιό κόλλησε και ο φαρμακοποιός που τις επισκέφτηκε προκειμένου να τους κάνει τα τεστ! Κατά πληροφορίες και οι επτά μοναχές ήταν ανεμβολίαστες.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr μοναχή, η μονή εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα ενώ από τις επτά που νόσησαν οι δύο εμφάνισαν πιο βαριά συμπτώματα: «Δύο αδελφές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον κορωνοϊό, ωστόσο δεν έχει χρειαστεί -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Εύχομαι να μην χρειαστεί και να πάνε όλα καλά, όμως αγωνίζονται. Και οι δύο αδελφές είναι γύρω στα 60. Η μία έχει πυρετό και κάνει προσπάθειες να τον αντιμετωπίσει, ή άλλη παρουσιάζει άλλο σύμπτωμα».

Υπάρχουν υποψίες πως οι μοναχές κόλλησαν τον ιό στην μεγάλη γιορτή του Αγίου Νεκταρίου όταν τους επισκέφτηκε πλήθος πιστών για προσκύνημα: «Σταδιακά αρχίσαμε να νοσούμε η μία μετά την άλλη, δεν κολλήσαμε όλες μαζί. Στις 9 Νοεμβρίου είχαμε την γιορτή του Αγίου μας, του Αγίου Νεκταρίου και η αλήθεια είναι πως μας επισκέφτηκαν πιστοί. Θεωρούμε πως ίσως εκεί κολλήσαμε γιατί το πρώτο κρούσμα βρέθηκε λίγες ημέρες μετά. Μπήκε ο ιός στη Μονή και κολλήσαμε όλες. Με την βοήθεια του Θεού ευτυχώς οι περισσότερες πάμε καλύτερα».

Για τα μοριακά τεστ εκλήθη φαρμακοποιός της Κω που επίσης βρέθηκε θετικός: «Ο φαρμακοποιός που μας επισκέπτεται πάντα ήρθε μας έκανε τα τεστ και δυστυχώς νόσησε κι εκείνος, όμως μαθαίνουμε πηγαίνει καλά στην υγεία του και πως τελειώνει σε λίγες ημέρες η καραντίνα του».

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λοιπόν έπρεπε να σας βγάλουν τα ΜΜΕ πανελλαδικά για να εμφανίζονται τα κρούσματα από όταν εγώ σας λέω εγώ ότι κρύβεται από πέρσι τα κρούσματα ξέρατε να λέτε καραβανα εύχομαι γρήγορα να γίνουν καλά γρήγορα οι μοναχές

    • Φίλτατε κύριε στρστιωτικέ, σε όλη την Ελλάδα έχει αύξηση των κρουσμάτων covid 19 και επακόλουθο αυτού, οι δεκάδες θάνατοι πολιτών.
      Εννοείται ότι και στην Κω θα υπάρχουν κρούσματα και κάποια εξ αυτών θανατηφόρα.
      Τα κρούσματα εάν κρύβονται…δεν το κάνουν οι πολίτες της Κω προφανώς κάποιοι άλλοι που έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν…για ευνόητους λόγους.
      Στο δια ταύτα…ας σταματήσουν οι χωρίς νόημα αντεγκλήσεις και οι προσβολές εκατέρωθεν που θίγουν τούς πάντες.

  2. Και τι εγινε δηλαδη? Σαμπως οι μπολιασμενοι δεν κολλουν δεν νοσουν δεν πεθαινουν απο κοβιντ. Δες δημοσιογραφο με 3 δοσεις ειναι στο νοσοκομειο. Αισχος απο τα βοθροκαναλα που σπιλωνουν ετσι το μοναδικο μοναστηρι του νησιου. Στα τζαμια πανε να δουνε τί γινεται. Αααα ξεχασα εκει ο κοβιντ δεν μπαινει. Εχει αδυναμια στους χριστιανους. Να δω τωρα που θα ρθει ο τρισκαταρατος και υπαρξει συνωστισμος τί θα πουν. Θα του στρωσουν και κοκκινο χαλι. Ου να μου χαθητε παλιοτομαρα.

    • Πόσο βλάκας πρέπει να είσαι για να γράφεις τέτοια σοφίσματα. Βρήκες έναν εμβολιασμενο που νόσησε και την περνάει ΑΝΩΔΥΝΑ και δεν βλέπεις από την ηλιθιότητα σου τα 100ρια κάθε μέρα. Είσαι για λυπηση.

      • Σωστα ο κος πρωθυπουργος θελει να χτισει το τοιχος. Αλλα ποιο τοιχος? Καθε εμβολιασμενος ειναι ενα τουβλο στο τοιχος της ανοησιας της ανοσιας. Καταλαβες τωρα μπαζο???

      • Έλληνες πεθαίνουν κάθε μέρα! Αυτό τα λέει όλα, μας δουλεύουν οι εβραιομασόνοι όπως δουλεύουν όλο το κόσμο!!!

  3. Οι ανεμβολίαστες καλόγριες άνω των 60 πληρώνουν το κατοστάρικο (το πρόστιμο);. Ο παπά ροκάς Νεκτάριος Μουλατσιώτης με την ιδιότητα του πρωτοσύγκελου Μητροπόλεως έστειλε τις αστυνομικές αρχές στα μοναστήρια τα οποία δεν τηρούσαν τα μέτρα και οι συνοδείες δεν είχαν εμβολιαστεί.Ο Δωδώνης λέει για τον Αιτωλίας που νοσεί ότι είναι άνθρωπος με λίγο μυαλό και ότι σκασιλα του. Βασικά σκασίλα είπε και άλλος. Δλδ λέει ένας για τον άλλον σκασιλα μου που έπαθε έτσι; Δύο διάδοχοι των μαθητών του Χρηστού; Πάντως αυτά που ζει η εκκλησία στην εποχή του κορονοϊού είναι το κάτι άλλο. Μεγαλείο.

  4. Ντροπή σε ανθρώπους της εκκλησίας που είναι ανεμβολιαστοι. Τέτοιες πράξεις διώχνουν τον νοήμονα κόσμο από την εκκλησία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοια μυαλά δεν κάνετε για πνευματικοί. Αντί να συμβαδιζετε με το καλό της κοινωνίας παραστρατειτε παραλογιζομενοι. Ανεμβολιαστος πιστός που κοιτά την πάρτυ του, δεν είναι Χριστιανός.

  5. Ο κορονοιος δε ξερει γραμματα ουτε εχει θρησκεια.
    Κτυπα και χριστιανους και μουσουλμανους και βουδιστες. Πιο πολυ ομως κτυπα τους ηλιθιους!!

  6. Μωρέ καραβάνα άντε σε άλλο μέρος στην Ελλάδα μας τα έχεις κάνει τσουρέκια,,έξω από την Κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ