Αρχική Ειδήσεις Εκκλησία Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης: «Δύο ισχυροὶ σεισμοὶ θα γίνουν σε λίγες μέρες...

Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης: «Δύο ισχυροὶ σεισμοὶ θα γίνουν σε λίγες μέρες εδώ»

9
3880
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Γερόντισσα μπορεί να μας πει τα 5 + 1 νούμερα του Τζόκερ; Μπουχτίσαμε με τις προ-φυτείες από όπου και αν προέρχονται!

  2. Αρε μηδενιστεί προσέχε τι λες μην σου εμφανιστε και εσένα κανένα βράδυ και μετά θα σε δω .κρατά και μια πισινή .η αλήθεια είναι ΧΡΙΣΤΟΣ μας . πίστευε και μη ΕΡΕΎΝΑ.βαλε το χεράκι σου γερόντισσα για την ΕΛΛΆΔΑ μας .

    • Εγώ Μηδενιστής…ή όλοι εκείνοι που βγαίνουν και γράφουν στα διάφορα ‘Χριστιανικά’ site και γίνονται προφήτες κατόπιν εορτής; Δεν είμαι εναντίον της πίστης και εναντίον του Χριστιανισμού, όμως έχει παραγίνει με τις προφητείες κάθε λίγο και λιγάκι! Δεν γίνεται μετά από κάποια φυσική καταστροφή να βγαίνουν διάφοροι να λένε ότι το είδαν στο όνειρο τους, ότι ήρθε ο Γέροντας, ήρθε η Γερόντισσα, ήρθε ο τάδε…κ.τ.λ.
      Έλεος πια!!! Η όλη φάση μου θυμίζει τους αστρολόγους που βγαίνουν και λένε τις δικές τους αερολογίες και φανφάρες!!
      Μου λες να προσέχω, μην μου εμφανιστεί η Γερόντισσα κανένα βράδυ στον ύπνο μου; Καλά τώρα το έχεις κάψει τελείως…!!

  3. Έχω κουραστεί να διαβάζω σχόλια από τον κάθε επιστήμονα εδώ μέσα..πρέπει επιτέλους να μάθουμε να διαβαζουμε σωστά! Πίστευε κ μη, ερευνα… Υπάρχει κ ένα κόμμα εκεί που αν το διαβάσεις σωστά αλλάζει όλο το νόημα..πιστευεις δεν πιστεύεις λοιπόν να έρευνας κ όχι πίστευε κ μην έρευνας!

  4. Βάζω στοίχημα ότι εσύ που τα γράφεις αυτά τόσο εύκολα στο πρώτο πρόβλημα θα κάνεις τον σταυρό σου και θα παρακαλάς γιατί σε εμένα Παναγία μου .

  5. Το πίστευε και μη ερεύνα , έχει παρεξηγηθεί από πολλούς.
    Πιστεύεις ή όχι…… ερευνάς.
    Άσχετα αν η χριστιανική ιδέα θέλει απλά να πιστεύεις και να μην ψάχνεις πολλά πολλά.

    • Βασικα ειναι για τους ασχετους. Δεν υπαρχει πουθενα στην ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. Αυτο ειναι λογοπαιγνειο. Σχετικα με το κομμα υπαρχει ιστορια για αγριους. «Πίστευε και μη, ερεύνα» σχετιζεται απλα με το ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ. Στον μεσαιωνα χρεωνεται λογω σκοταδισμου το «Πίστευε(,) και μη ερεύνα» τοτε που αγοραζαν την ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ με συγχωροχαρτι. Και λογω του οτι εχουν ακομα μεσαιωνα μερικοι στα μυαλα τους χρησιμοποιουν το «Πίστευε (,) και μη ερεύνα». Δλδ καταπινε θρησκοληπτε οτι σου πλασαρει το ΙΕΡΑΤΕΙΟ και οχι ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας. Οσο αφορα τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ & τις ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕς πηγαινε και γαργαλισε κανενα κεφαλι απο καποιους επιτηδειους δημοσιογραφους που δουλευουνε τον κοσμο για δικους τους λογους. Την «αγια ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΑΙΓΑΛΕΩ» την θυμασαι? ( προς αποφυγην παρεξηγησεως. Ανηκω στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ αλλα ακολουθω τον ΧΡΙΣΤΟ μας. Οχι αυτους που χειραγωγουν κατι …)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ