Άλλο πάλι και τούτο! Ακυρώνουν την τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα;

5
5031

 Ακυρώνεται η τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός στην Αθήνα; Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ope.gr, ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου θα μεταβεί κανονικά στα Ιεροσόλυμα από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, προκειμένου να φέρει το Άγιο Φως από τον Πανάγιο Τάφο.

Ωστόσο, η καθιερωμένη τελετή υποδοχής, οι διαπιστεύσεις και όλες οι ετοιμασίες ακυρώθηκαν ήδη.

 

Το Άγιο Φως θα υποδεχθεί μόνο ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου με εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών και κατά πάσα πιθανότητα το παρών θα δώσει ακόμη  ένα άτομο.

Περίεργη είδηση σε μια περίεργη εποχή που διανύουμε…

πηγή: vimaorthodoxias.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τιμές αρχηγού Κράτους δηλαδή σα να λέμε έρχεται ο Εντι Ράμα της Αλβανίας ; Άμα οι ίδιοι οι παπάδες το υποτιμούν τόσο, ποσο σοβαρά περιμένουν από τους υπόλοιπους να πάρουν την ιστορία με το «Άγιο φως»;

    • Εσύ μην βλέπεις τι κάνουν οι ιερείς ,δυστυχώς χωρίς θέλω να πιστεύω να το καταλάβουν πρόδοσαν τον Χριστό .Εμείς να συνεχίσουμε να τον τιμάμε με τον τρόπο μας ,ξ όλοι αυτοί δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν σε λίγο καιρό από την οργή του Θεού.

    • Και αν συνεχίσεις να ψηφίζεις Κούληδες, Τσιπρέους, Γεννηματάδες και Κουτσούμπες, σε λίγα χρόνια θα το ανάβουν με σπίρτο και θα σου το δίνουν όλοι αυτοί οι Αντίχριστοι που κυβερνάνε αυτήν την έρημη χώρα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ