Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος

0
406

Η τελετή έγινε στον Καθεδρικό Ναό του Αλέξανδρου Νέφσκι στο Παρίσι, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ

Χριστιανός ορθόδοξος βαφτίστηκε ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσίευμα, ο 71χρονος σταρ με την πληθωρική προσωπικότητα αποφάσισε να ασπαστεί την Ορθοδοξία και η τελετή της βάφτισής του έλαβε χώρα στον Καθεδρικό Ναό Αλεξάνδρου Νέφσκι στο Παρίσι, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

https://youtu.be/z3NJfteyRQs

Депардье отрекся от сатаны и внезапно крестился - Россия 24

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι βαπτίστηκε στον καθεδρικό ναό», ανέφερε πηγή του ρωσικού πρακτορείου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Ντμίτρι Σμιρνόφ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από την τελετή.

Σύμφωνα με πηγές του Tass, παρόντες στην τελετή ήταν στενοί φίλοι του ηθοποιού, ο οποίος έγινε Ρώσος πολίτης, με υπογραφή του Βλαντιμίρ Πούτιν, το 2013.

Ιερέας από τον ναό όπου βαπτίστηκε ο Γάλλος ηθοποιός αρνήθηκε να αποκαλύψει στο Tass το όνομα που έλαβε με την βάπτισή του ο Ντεπαρντιέ. Σχολιάζοντας την απόφαση του 71χρονου είπε ότι ήταν «κάτι απρόσμενο αλλά πολύ ευχάριστο».

 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έχει εμφανιστεί σε πάνω από 200 ταινίες, και έχει λάβει πολλά βραβεία στις Χρύσες Σφαίρες και σε κινηματογραφικά φεστιβάλ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ