ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΟΓΛΑΚΗΣ: Μοναδική εμπειρία την ώρα της Τελετής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο (φωτό-βίντεο)

14
2333

Φίλε μου Γιάννη , Χριστός Ανέστη.  Ο Θεός με αξίωσε να βρεθώ στην Ιερουσαλήμ και αφού επισκέφθηκα όλους τους Αγίους Τόπους , είχε έρθει και η μέρα της τελετής του Αγίου Φωτός χτες Μεγάλο Σάββατο μεσημέρι.

Περιμένοντας στην σειρά σε ένα λιοπύρι αβάσταχτο και σαν σαρδέλες σε κονσερβοκούτι ,η αναμονή ήταν μαρτυριακή, πραγματικά όμως, όλοι έσπρωχναν και φώναζαν να μπουν γιατι πλησίαζε όλο και πιο κοντά η ώρα του Αγίου Φωτός.
Ο Θεός μας βοήθησε επειδή απαγόρεψαν την είσοδο, όμως καταφέραμε να μπούμε και καθώς δεν υπήρχε μέρος να σταθούμε προς μεγάλη μου απογοήτευση ανεβήκαμε στο μπαλκόνι του Γολγοθά.
Όμως όπως και να είχε ήμασταν μέσα και ας μην βλέπαμε τίποτα.
Ξαφνικά ακούστηκαν οι καμπάνες, σημάδι ότι βγήκε το Άγιο Φως.
Όταν προς μεγάλη μου έκπληξη ένα πύρινο Περιστέρι εμφανίστηκε μπροστά μου και άναβε τα καντήλια. Ο κόσμος γύρω αλλά και εγώ ούρλιαζε από χαρά. Ήμασταν οι μόνοι που το είδαμε, μπροστά στον Γολγοθά ενώ όλοι περίμεναν να γίνει έστω και κάτι στην είσοδο του Αγίου Τάφου.
Ο Θεός με αξίωσε να τραβήξω αυτό το βίντεο το οποίο μου το ζητάει όλο το γκρουπ γιατί κανείς δεν βίωσε κάτι παρόμοιο. Θελω να το μοιραστώ μαζί σας φίλοι . Μην αμφισβειτε, μην αναρωτιέστε ο Θεός μας είναι εδώ δίπλα μας, αν είσαι άξιος θα τον νοιώσεις
Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.
Χριστός Ανέστη!
Γιώργος Κωστογλάκης

Geplaatst door Giorgos Kostoglakis op Zaterdag 27 april 2019

Geplaatst door Giorgos Kostoglakis op Zaterdag 27 april 2019

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • Φίλε μου μου, κοίταξε καλά, ξανά και ξανά και θα το δεις, εγώ το είδα με τα μάτια μου και όχι μέσα από το βίντεο, ο ;θεός με αξίωσε να το δω και ήμουν ο μόνος, το βίντεο κρατήθηκε στα αρχεία του ναού, δες το καλά, δεν είναι καλή ποιότητα αλλά φαίνεται ολοκάθαρα, δεν θα κάνει και παρέλαση, οποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, Χριστός ανεστη

  1. Κ. Κωστογλάκη, κατανοώ τον διακαή (σχεδόν κυριολεκτικά) πόθο σας να ζήσετε το «θαύμα» και γι’ αυτό λυπάμαι που θα σας το χαλάσω…
    Είστε ο μόνος που βίωσε το «θαύμα», όχι επειδή ο Θεός παρέχει σε εσάς «προνομιακή μεταχείριση» (όπως απο τα γραφόμενά σας φαίνεται να θεωρείτε) και αξίωσε μόνο εσάς ανάμεσα σε τόσο κόσμο, αλλά επειδή δεν υπήρξε κανένα «θαύμα» για να βιώσουν οι υπόλοιποι παριστάμενοι:
    Στα σημεία 1:11 – 1:14 και 1:32 – 1:34 του βίντεο φαίνεται καθαρά ο άνθρωπος που μεταφέρει το φως με μια δέσμη κεριών. Οπότε κανένα θαύμα, κανένα πύρινο περιστέρι ή οτιδήποτε άλλο ασυνήθιστο, πέραν ίσως της «έκστασης» την οποία φαίνεται να βιώνετε, κρίνοντας από όσα ακούγονται.
    Σέβομαι την ανάγκη σας για πίστη σε θαύματα -και μάλιστα «κατ’ αποκλειστικότητα»-, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας… Η πίστη και η θρησκεία δεν έχουν ανάγκη απο θαύματα και ταχυδακτυλουργικά κόλπα.
    – ένας «ανάξιος να νιώσει δίπλα του το Θεό»

    • Εσύ που υπογράφεις «ανάξιος να νιώσει δίπλα του το Θεό» διάβασα με προσοχή την επιστολή σου και είναι φανερό το μίσος σου για τον Θεό. Βάζεις τη λέξη «ανάξιος» για να κρυφτείς πίσω από το δάκτυλο σου και προσπαθείς με την πονηράδα που μας έχει δώσει ο Εωσφόρος να μας κάνεις να πιστέψουμε στην « μη ύπαρξη των Θαυμάτων».
      Ταχυδακτυλουργικό κόλπο κάνεις εσύ και όχι ο Θεός. Για να μην νομίζεις ότι είμαι από τους ανθρώπους που θα με αποκαλέσεις θρησκόληπτο και άνθρωπο της εκκλησίας , σε διαβεβαιώνω ότι τις αμαρτίες που έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω εσύ ούτε στο όνειρο σου δεν θα τις κάνεις. Αυτό που με κάνει να πιστεύω στον Θεό είναι η συγχώρεση ΤΟΥ προς εμένα και ο Οποίος κατ’ επανάληψη μου στέλνει ΘΑΥΜΑΤΑ στην ζωή μου και ντρέπομαι που ακόμη κάνω τα ίδια αμαρτήματα. Ελπίζω και εύχομαι την Ώρα της Κρίσεως της ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ψυχής μου να με Συγχωρέσει ο Κύριος.

      • Συγχαρητήρια για την ταπείνωση ,κ ειλικρίνεια σας, ο θεός ξέρει ότι θα αμαρτήσουμε, γιατί είναι ανθρωπινο περιμένει με υπομονή κ αγάπη την μετάνοια μας.

  2. Δεν μπορείς να δεις ,γιατί έχεις σκοτάδι στη ψυχή σου αμφιβολία κ απιστία .Άγνοια φοβερή ,αμάθεια ειρωνεία για κάτι που δεν έχεις ασχοληθεί σε βάθος.Μαθε λοιπόν ότι όντως δεν βλέπουν όλοι τα ίδια πράγματα ,αλλά ότι επιτρέψει ο θεός να δει ο καθένας ανάλογα με την πνευματική του κατάσταση αλλά κ πόσο βαθιά πιστεύει.Για αυτό το λόγο κ οι αιρετικοί ,δεν μπορούν με τις δικές τους ευχές να βγάλουν το άγιο φως παρά μόνο ο ορθόδοξος πατριάρχης.Μια δοκιμή στους Αγίους τόπους θα σε πείσει.

  3. Εγώ το είδα για λίγο μόνο!!! Μπράβο σας κύριε Κωστογλακη μας μεταφέρατε ,για λίγο ουράνιες εμπειρίες.

    Δεν μπορείς να δεις ,γιατί έχεις σκοτάδι στη ψυχή σου αμφιβολία κ απιστία .Άγνοια φοβερή ,αμάθεια ειρωνεία για κάτι που δεν έχεις ασχοληθεί σε βάθος.Μαθε λοιπόν ότι όντως δεν βλέπουν όλοι τα ίδια πράγματα ,αλλά ότι επιτρέψει ο θεός να δει ο καθένας ανάλογα με την πνευματική του κατάσταση αλλά κ πόσο βαθιά πιστεύει.Για αυτό το λόγο κ οι αιρετικοί ,δεν μπορούν με τις δικές τους ευχές να βγάλουν το άγιο φως παρά μόνο ο ορθόδοξος πατριάρχης.Μια δοκιμή στους Αγίους τόπους θα σε πείσει.

    • Σας ευχαριστώ πολύ για το μάθημα πίστης, πλέον η άγνοια μου είναι λιγότερο φοβερή και μου φωτίσατε το σκοτάδι στην ψυχή με την καλή σας διάθεση. Άλλωστε, το πόσο εσείς έχετε εντρυφήσει και το πόσο βαθιά κατέχετε το αντικείμενο είναι πασιφανές απο τα ακλόνητα επιχειρήματα που χρησιμοποιείτε. Να είστε πάντα καλά και να χαρίζετε αγάπη στον πλησίον σας!

      • Πρώτος εσύ δεν έβγαλες αγάπη ,κ δεν χρειάζεται κανένα επιχείρημα ,για να πείσουμε κανέναν ,ο Θεός σέβεται την ελευθερία του ανθρώπου ,δεν σε υποχρεώνει κάνεις για να πιστέψεις.Αλλα για τα ιερά κ οσια της πίστης κ της πατρίδας μας ,είναι καλύτερα να προσέχουμε κ να έχουμε μεγαλύτερο σεβασμό.

  4. Αγαπητοί φίλοι, πως μα μην εκστασιαζεσε όταν βιώνεις ένα τέτοιο θαύμα, σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπήρχε κανείς να κουβαλάει το φως εκείνη την στιγμή και επίσης με σιγουριά τράβαγαν βίντεο και άλλοι απ’ το ίδιο σημείο δίπλα μου και με καλύτερη αναλύση, άρα λοιπόν θα βλέπαμε αυτό που περιγράφετε, ναι λοιπόν, θα διατυμπανίζω τον κύριο για την ευλογία του και δεν το έδωσα στην δημοσιότητα για να φανώ υπεράνω, το έδωσα για να πιστέψει ο κόσμος και όχι για προσωπική προβολή, ο Θεός να ευλογεί όλο τον κοσμο

  5. Καλησπέρα… θαθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έζησα εγώ…. Κ το έχω σε βίντεο ολοκάθαρα!!!!!. Ενο αρχηνησε να μεταδίδεται το άγιο φως εγώ ανέβηκα στην γέφυρα που είναι ανάμεσα από τον ναό της Αναστάσεως κ του ιερού κουβουκλίου!!!! Καθος τραβούσα βίντεο στα αριστερά ψηλά στον τοίχο άνοιξε ο τοίχος μπροστά στα μάτια Μ!!! Κ αρχησε να λάμπει μια γαλανόλευκη μπάλα ….. Αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι!!… Κ από το πουθενά πέταξε μια ακτίνα φωτός πάνω στο κουβούκλιο!!!… Πολλοί δεν το είδαν… Αλοι πάλι ναι!!!! Το βίντεο το έχω!! … Τώρα κύριε Γιώργο κωστογλακη ….το δικό σας βίντεο το είδα!!!! Είδα το πυρηνο περιστέρι!!! Ολοκάθαρα!!!! …. Κ σας λέω μην ακούτε κανέναν από αυτούς που προσπαθούν να διασταυρώσουν την αλήθεια!!!! Αυτό που έχω να πω εγώ σε αυτούς είναι πος να μη ξεχνανε ποιοι ειταν αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό!!! Οι πρεσβυτεροι της εποχής οι γραμματείς και Φαρισαίοι!!!!….. Τώρα αυτοι!!!! Αλά να μην ξεχνανε ένα πράγμα!!!!! Θα δοσουν λόγω στον Θεό!!!!?…. Οπός κ όλοι μας …….. (στείλτε το βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ