ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Με πολύ κόσμο το τσάι της ενορίας του Αγίου Παύλου Κω στη Λέσχη Αξιωματικών (για συντήρηση του ΙΝ)

1
2788
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Το τσάι της ενορίας του Αγίου Παύλου Κω 21 -10 -2018.
Με μεγάλη προσέλευση κόσμου αφού γέμισε ασφυκτικά η φιλόξενη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Κω, για να τιμήσουν το τσάι της ενορίας του Αγίου Παύλου Κω, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής.
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ .Ναθαναήλ μετά του κλήρου και ο Ταξίαρχος Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ κ. Λάμπρος Ναζίφης με ανώτερα στελέχη της 80 ΑΔΤΕ, Ιερείς, καθώς και πλήθος ενοριτών.
Στην αρχή ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Περικλής Κιάρης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την συμπαράστασή του και τον κ. Ταξίαρχο για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας καθώς και τις κυρίες που έφτιαξαν τα νόστιμα βουτήματα.
Ακολούθησε μια σημαντική ομιλία από τον καθηγητή Θεολογίας κ. Αθανάσιο Μουστάκη, που αναφέρθηκε στην ζωή και στο έργο του Αποστόλου των Εθνών Αγίου Παύλου.
Έπειτα ο μαέστρος κ. Νίκος Γκαναβούρας χάρισε μελωδικές μουσικές στιγμές με το αρμόνιο του. Τον συνόδεψε σε Δημοτικά παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια, ο ιεροψάλτης της Εκκλησίας του Αγίου Παύλου κ Γιάννης Πεταλάς.
Τα έσοδα από τις προσκλήσεις θα διατεθούν για την αναπαλαίωση των πολυελαίων του Ιερού Ναού.
Ξανθίππη Αγρέλλη

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στην 80 ΑΔΤΕ και στην επιτροπή του ενοριακού Ναού του Αγίου Παύλου για την εκδήλωση που εκτιμώ ότι έφερε οφέλη για την βελτίωση του ΙΝ >

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ