ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία του καθηγητή Θ. Μουζουράκη «Μητροπολίτης Κώου Παγκράτιος ὁ Κύπριος (1843-1853)»

3
1143
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε απόψε στην Πνευματική Εστία η ομιλία του καθηγητή Θεολογίας (αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης) Θεόφιλου Μουζουράκη με θέμα «Μητροπολίτης Κώου Παγκράτιος ὁ Κύπριος (1843-1853)».

Την ομιλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και Αγκύρας κ. Ιερεμίας (ομογάλακτου του ομιλητή από την Θεολογική σχολή της Χάλκης), ο οποίος και έκλεισε την ομιλία λέγοντας ότι όπως ο Μητροπολίτης Παγκράτιος επέστρεψε στην πατρίδα του τα τελευταία χρόνια της ζωής του έτσι κι αυτός θα βρίσκεται πλέον πιο συχνά κοντά μας.

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σπάστε το απόστημα. Αφήστε να τρέξει το ακάθαρτο υγρό. Ισως έλθετε εις επίγνωση αληθείας!!

  2. Πνευματικές αναβάσεις σε αντιπνευματικές εποχές! Έχετε υπομονή και άδολη αγάπη για τους όποιους επικριτές φυσικό είναι σε μια δαιμονοκρατούμενη εποχή να αναδυθούν προκειμένου μέσω των σχολίων επιχαρούν ΑΙ κατεχόμενα ΤΑΣ ψυχές αυτών πονηραί δυνάμεις. Συγχαρητήρια στον κ. Θ. Μουζουράκη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ