Ένας νέος, άξιος Ιερέας προστέθηκε στο δυναμικό της ΙΜ Κώου και Νισύρου (ΦΩΤΟ)

12
17255

Ένας νέος, άξιος Ιερέας προστέθηκε στο δυναμικό της ΙΜ Κώου και Νισύρου από το περασμένο Σάββατο, οπότε έγινε η χειροτονία του στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας (προηγήθηκε η εις Διάκονον χειροτονία του). Πρόκειται για τον π. Κωνσταντίνο Κεχριμπάρη μέχρι πρότινος ιεροψάλτη στον ΙΝ των Εισοδίων της Θεοτόκου Αμανιού.

Ο π. Κώστας Κεχριμπάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καρπενήσι, όπου τελείωσε εκκλησιαστικό λύκειο, όπως και σχολή βυζαντινής μουσικής και ήταν από μικρό παιδί στους κόλπους της εκκλησίας.

Γαμπρός του π. Κυριάκου Παρασκευαδάκη, επί πολλά χρόνια Ιερέα της Παναγίας στο Λαγούδι (έχει παντρευτεί την κόρη του, Αργυρώ),  όπου επίσης ο π Κώστας ήταν Ιεροψάλτης για αρκετά χρόνια, μέχρι τον διορισμό του στον ΙΝ των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Αμανιού.

Άνθρωπος ανοιχτός, απλός και κοινωνικός με πολλές γνωριμίες και αγαπητός στον κόσμο (διετέλεσε επίσης πρόεδρος των Φιλάθλων του πρ. ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ και στη διοίκηση του συλλόγου, καθότι και ποδοσφαιρόφιλος).

Την Κυριακή θα συλλειτουργήσει με τον Γενικό Αρχιερατικό π. Ιωάννη, στον ΙΝ της Αγίας Αικατερίνης της ενορίας Αγ. Παρασκευής πόλεως Κω, το βράδυ της Δευτέρας θα είναι με τον Σεβασμιώτατο στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, στη Βάγια Πυλίου και την επόμενη Κυριακή πιθανότατα με τον Σεβασμιώτατο στο Λαγούδι.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στα νέα Εκκλησιαστικά του καθήκοντα! Άξιος!!!

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δασκάλους, γιατρούς, νοσηλευτές δεν έχουμε λόγω λιτότητας και γεμίσαμε παπάδες που τους πληρώνει η πολιτεία από τα φράγκα της φορολογίας των εργαζομένων… Αλληλούια …

  2. Αστεια αστεια εχουμε γεμισει παπαδες…τουλαχιστον να υπαρχει ανταγωνισμος να ριξουν τις τιμες στα μυστηρια.

  3. Δασκάλους και γιατρούς θέλουμε, όχι θυμιατά και παπάδες…. εμπρός προς τα πίσω..

  4. Για ολους εμας που σε γνωριζουμε προσωπικα η μονη δυσκολια θα ειναι να προσθεσουμε το πατερ μπροστα απο το Κωστα. Ειναι μεγαλη η χαρα μας λοιπον πρωτα γιατι γνωριζουμε ποσο πολυ το ηθελες πραγματικα και μετα γιατι νεοι ανθρωποι σαν εσενα με ενα πλατυ χαμογελο παντα στα χείλη ακολουθουν εναν τετοιο δυσκολο δρομο. Αξιος να εισαι και ετσι να συνεχισεις να αγαπας ολο τον κοσμο οπως εσυ ξέρεις.Και ενημερωτικα για οσους δεν γνωριζουν το κρατος δεν πληρωνει πλεον κληρικους που χειροτονουνται τωρα. Αυτο ισχυει εδω και τρεια χρονια. Να κοιμαστε ήσυχοι και να ευχεστε να βρεθουν και αλλα τετοια παιδια.

  5. ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ…………………………………………..ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ

  6. εκδηλώσεις και τιμές επιλλεκτηκά και όποιος μασ αρέσει μην ξεχνάτε—οι πρώτοι έσονται έσχατοι και οι έσχατοι πρώτοι—–

  7. Άξιος πάτερ μακάρι να τοποθετηθείτε στο Ψαλίδι στους Αγίους Πάντες. Κάποιος νέος ιερέας με όρεξη και αγάπη για τους νέους μας να τους τραβήξει στην εκκλησία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ