ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πλήθος κόσμου στον Εσπερινό και τη Λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας στην Καρδάμαινα

0
1247
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλος αριθμός προσκυνητών συνέρρευσε και φέτος στον πανηγυρικό εσπερινό και την λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Παναγίας στην Καρδάμαινα.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας ο οποίος στον λόγο του μήνυσε για το χαρμόσυνο μήνυμα της σωτηρίας του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο η Γέννηση της Παναγίας μας.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο πρ. Υπουργός Α. Παυλίδης, ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Α. Κρητικός, η Αντιδήμαρχος Ε. Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος της Καρδάμαινας Ν. Πόγιας, οι πρ. Δήμαρχοι Στ. Μπίλης και Θ. Βαρκάς, ο Υπ. Υγείας Δημ. σύμβουλος Στ. Λοΐζος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Κρητικός, Σεβ. Μαραγκός και Ν. Μυλωνάς, ο Περιφερειακός σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου, ο Διοικητής του ΑΤ Ηρακλειδών Δ. Δελής  και πάρα πολύς κόσμος.

Ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας της γενέσεως της Θεοτόκου με τις δέουσες τιμές. Της πομπής προπορευόταν η Φιλαρμονική Ηρακλειδών και ακολουθούσαν ο Σεβασμιώτατος με τους ιερείς τις τοπικές αρχές και το πλήθος των προσκυνητών.

Απόψε, ανήμερα της εορτής θα ακολουθήσει το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι και ο χορός της κούπας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ