ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με εθνική υπερηφάνεια ο Εορτασμός & η Παρέλαση στην Ευαγγελίστρια στο Ασφενδιού

3
2805

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία σύσσωμων των τοπικών αρχών: του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού, του Δημάρχου Γ. Κυρίτση, του Αντιδημάρχου Μ. Χατζηκαλύμνιου και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, της επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα και στελεχών της παράταξης, του απερχόμενου Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξιάρχου Δ. Χούπη και του νέου Διοικητή, Ταξίαρχου Λ. Ναζίφη, του Διοικητή του ΝΑΣ Κω Ι.Γ. Καρδαρά, του Προέδρου της Κοινότητας Ασφενδιού Σ. Μαλιλή, του Προέδρου της Κοινότητας Πυλίου Χρ. Τσαμπουνιάρη, περιφερειακών, δημοτικών, τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, εκπαιδευτικών, μαθητών και πολλών προσκυνητών, πραγματοποιήθηκε το πρωί ο εορτασμός της ημέρας του Ευαγγελισμού και της εθνικής επετείου της επανάστασης του 1821, στον ΙΝ Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού. 

Της  Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.  Ακολούθησε Δοξολογία, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας και τελέστηκε τρισάγιο στο μνημείο των Ηρώων.

Στεφάνι στο μνημείο των ηρώων κατέθεσαν ο αντιδήμαρχος Μ. Χατζηκαλύμνιος, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Ασφενδιού και Πυλίου Σ. Μαλιλής και Χ. Τσαμπουνιάρης, εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας και πολιτιστικών-αθλητικών συλλόγων & φορέων (Βίντεο – ιδιαίτερη στιγμή η απαγγελία των μαθητών των Νηπιαγωγείων που καταχειροκροτήθηκαν).

Τέλος, οι εκδηλώσεις έκλεισαν με δυναμική μαθητική παρέλαση και παραδοσιακούς χορούς στο θεατράκι, στο παλαιό δημοτικό σχολείο.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση dhras.gr

 

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρόνια πολλά σε όλους και ειδικά στους εορταζοντες,στους Βαγγεληδες και τις Ευαγγελιες,να είναι καλά και να χαιρονται το όνομά τους.

  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ