Άγιο Όρος για «ταυτότητα φύλου»: Καταστρατηγείται απροκάλυπτα ο νόμος του Θεού

8
557

Επιστολή σε Κοντονή και Γαβρόγλου από τους Προϊσταμένους 20 Μονών: «Εάν δεν αντιδράσουμε θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους» αναφέρουν και διερωτώνται ποιος ορθόδοξος βουλευτής θα το ψηφίσει

Εντονότατη είναι η αντίδραση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. Σε επιστολή προς του Υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή και Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, αλλά και τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που απέστειλε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους επισημαίνεται ότι με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου καταστρατηγείται απροκάλυπτα ο νόμος του Θεού.

Οι Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των Είκοσι Ιερών Μονών του Αγίου Όρους στην επιστολή τους, διερωτώνται μάλιστα ποιοι ορθόδοξοι βουλευτές θα προχωρήσουν στην ψήφιση ενός τέτοιου νόμου. «Αναφορικώς με το προς ψήφιση νομοσχέδιο διερωτώμεθα πλέον τι μας επιφυλάσσεται στο μέλλον!» – αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή του Αγίου Όρους.

Οι Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των Είκοσι Ιερών Μονών προσθέτουν μάλιστα ότι είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν σθεναρά στις κυβερνητικές επιλογές γιατί όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αν δεν το πράξουν θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους
Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά η επιστολή  των Αγιορειτών:


8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σοκ στο Άργος: Ασελγούσε σε 5χρονο δωροδοκώντας τους γονείς του με τhttp://www.aegeanews.gr/news/greece-society/116899/sok-sto-argos-aselgouse-5chrono-dorodokontas-tous-goneis-tou-trofima/ρόφιμα!

  2. Εδώ βλέπετε την έκθεση degenerate 14 ,όπου καλλιτέχνες εξέθεσαν εν είδει πυγολαμπίδας κεριά στην πρωκτική περιοχή τους!Η συγκεκριμένη έκθεση χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού,και στηρίχθηκε στην αλληλεγγύη μεταξύ των καλλιτεχνών !Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε σε δομές φιλοξενίας προσφύγων!!!Υ.Γ.1: Ιδού πού πηγαίνουν τα λεφτά των αγρίως φορολογουμένων πολιτών! Στην τέχνη του κ@@@λου! Και για να βοηθήσουν τα «προσφυγάκια»!Υ.Γ.2: Όποιος δεν διαθέτει τον πλούσιο… εσωτερικό κόσμο να κατανοήσει αυτό το απαύγασμα της τέχνης, είναι άξεστος και φασίστας… Υ.Γ.3: Ήταν που οι προαναφερόμενοι… φασίστες θα πήγαιναν την χώρα 500 χρόνια πίσω… Τώρα είμαστε έτη φωτός μπροστά…ΒΡΕ ΟΥΣΤ…!!!https://ethnikismos.net/2017/10/06/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-degenerate-14-%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7-%CE%B3%CE%B9/

  3. Το κοινοβούλιο τού ψευτορωμέϊκου προχωρά στην οριστική νομοθέτηση ενώπιον τής ολομέλειας τής αλλαγής φύλου, τής διόρθωσης τού φύλου, όπως το ονομάζουν οι έκφυλοι, από την ηλικία των 15 ετών. Είναι το δεύτερο βήμα μετά την ψήφιση των συμφώνων συμβίωσης των ανώμαλων, με το επόμενο φοβερό βήμα τις τεκνοθεσίες υπό των κίναιδων. Πρόκειται για τεράστια ύβρη στο πρόσωπο τού Θεού Πατρός. Είναι η μετατροπή τού ανθρωπίνου σώματος σε σκεύος εκπόρνευσης και αλλοτρίωσης τής ανθρώπινης ψυχής. Η επιχείρηση εκμαυλισμού τής φύσης τού ελληνισμού. Καθόλου τυχαίο βέβαια δεν είναι το γεγονός ότι αυτό το βαρύτατο αμάρτημα και κακούργημα προκρίθηκε εν μέσω απεργίας των μέσων μαζική αποχαύνωσης τού κατοχικού καθεστώτος.

  4. Ντροπή και όνειδος στον άνανδρο και ανθέλληνα ελληνόφωνο κομματικό νεοταξισμό τής αστικής δημοκρατίας. Ο πυλώνας διαιώνισης τής ελληνικής φυλής είναι η ελληνική οικογένεια που αποτελείται αποκλειστικά από τον Έλληνα και την Ελληνίδα, από τον Άνδρα και τη Γυναίκα που έπλασε ο Πατέρας Θεός. Οτιδήποτε άλλο είναι πλαστό και αντιφυσικό, σατανικό και απορριπτέο. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα άλλο από αυτούς που ετοιμάζονται να αποδεχτούν ακόμη και ψευτομειονότητες. Όμως ο Νόμος και η Αλήθεια τού Θεού και τού Αποστολικού Ελληνισμού θα υπερισχύσουν σε μια Ελλάδα που οφείλει να γενεί απόλυτα ορθόδοξο και εθνικιστικό κράτος.

  5. μην ειστε ηλιθιοι οπως οι αριστεροι μισθοφοροι του ευρωφασισμου. Το φυλο δεν αλλαζει. Η συμπεριφορα του ατομου αλλαζει

  6. Ο θεός έπλασε τον αδάμ και την έυα οι οποίοι κάνανε τον καιν και τον άβελ..και μετά ξύπνησαν οι χριστιανοταλιμπάν που έχουν λυσσάξει να μας γυρίσουν στον μεσαίωνα τα εθνικιστικά σκουπίδια!

  7. Απορώ πως αφήνει η κυβέρνηση να εκφράζει δημόσιο λόγο η εκκλησία. Από που κι ως που; Τι είναι η εκκλησία; Κανένας οργανισμός «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»; Κανένας σύλλογος αναρχοαυτόνομων τραβεστί; Καμία ΜΚΟ ή μήπως καμία αδελφότητα προστασίας τους σκαντζόχοιρου της Παταγονίας; Τίποτε απ όλα αυτά. Άαααραααααα… κακώς η πεφωτισμένη, κοσμική κυβέρνηση μας, ακόμη της επιτρέπει να ασχημονεί, εκφράζοντας, δημοσίως τις θέσεις της. Δεν το επιτρέπει εξάλλου το προοδευτικό Savoir Vivre και ο διαχωρισμός εκκλησίας/κράτους, ούτε και η ΝΤΠ. Εμείς άλλα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα αλλά κι αυτός μας έχει βγει λίγο διεμφυλικός για πρωθυπουργός, ενώ εμείς τον θέλαμε τελικά brutal. Αχ Αλέξη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ