Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του ΙΝ των Αγ. Πάντων Κω με την υποστήριξη & προσφορά του Ομίλου ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ-Δηλώσεις)

6
2326

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών που υπέστη ο ιερός ναός των Αγίων Πάντων , με παρεμβάσεις που αφορούν την ενίσχυση του φέροντος οργανισμού του κτηρίου, την υποστύλωση και την ενίσχυση των δοκών.

Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη στην ενορία των αγίων Πάντων, έρχεται να επιβεβαιώσει την ευαισθησία κάποιων ανθρώπων που έχοντας την δυνατότητα και τα μέσα, αναλαμβάνουν με την προσφορά τους να βοηθήσουν  την εκκλησία να κλείσει τις πληγές που άνοιξε ο σεισμός . για τους άγιους πάντες ο όμιλος Κυπριώτης συμμεριζόμενος την αγωνία του παπά Χρήστου και των ενοριτών , ανέλαβε σε συνεργασία με εξειδικευμένη εργολαβική εταιρία την αποκατάσταση της ζημιάς , η οποία πραγματικά είναι μεγάλη.

Σήμερα το πρωί επισκεφθήκαμε τον ναό μαζί με τον μητροπολίτη Ναθαναήλ και ενημερωθήκαμε για την εξέλιξη των εργασιών αλλά και για την συνεργασία του ομίλου Κυπριώτης .

ΒΙΝΤΕΟ Ρεπ. Δημοτική Τηλεόραση Κω/Μ. Παπαζαχαρίου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο και να φτιαχτουν αμεσα και η Αγία Παρασκευη και ο Άγιος Νικόλαος γιατί κάθε φορά που περνάμε κ απ’ τις δυο Εκκλησίες κλαιμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ