ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΟΜΣΤΑ ιδιοκτησίας της κας Donna Collins

6
5013

ΘΕΜΑ : ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΟΜΣΤΑ ιδιοκτησίας της κας Donna Collins

Η συνεργασία μου στον παιδικό σταθμό ΔΟΜΣΤΑ ξεκίνησε το 2016 με σύμβαση ορισμένου χρόνου.Η ιδιοκτήτρια που πρότεινε ανανέωση της συνεργασίας μας όμως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ.

Όλο το διάστημα της εργασίας μου στον παιδικό σταθμό η κα Collins απέναντί μου υπήρξε υπόδειγμα εργοδότριας στην μεταξύ μας συνεργασία,την μισθοδοσία,την ασφαλιστική μου κάλυψη καθώς και σε όλα τα εργασιακά μου δικαιώματα.Απο την πρώτη ημέρα μου έδωσε την ελεύθερη ‘κίνηση’ και άποψη οσο αφορά το παιδαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού βοηθώντας εμένα την ίδια να εργάζομαι σε ενα χώρο χωρίς να με διακατέχει το άγχος του »αφεντικού»-εργοδότη.

Όσο αφορά τον χώρο του σχολείου έχοντας προσωπική άποψη σαν πρώην εργαζόμενη ,τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία μου,μπορώ με σιγουριά να διαβεβαιώσω και δημόσια πως είναι ασφαλές για τους εργαζόμενους,τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφαλούς λειτουργίας και προτίστως για τους μικρούς μαθητές μας.

Ακούγωντας αυτές τις ημέρες το γεγονός οτι η υπηρεσία————— του Δήμου Κω πρόκειται να προβεί στην ανάκληση αδείας του σταθμού και μετά την ενημέρωσή μου απο την ιδιοκτήτρια με την οποία διατηρώ άριστες σχέσεις και συγκεκριμένα τους λόγους για τους οποίους θα προβεί ο δήμος στην σφράγιση(κλείσιμο) τους θεωρώ… ΑΔΙΚΟΥΣ!

Θύματα ολων αυτών των αποφάσεων ειναι οι νέες συναδέλφισές μου, που πρόκειται να οδηγηθούν στην ανεργία και κατά συνέπεια στην ανασφάλεια εν όψη της κρίσης και το σημαντικότερο όλων η ήδη προσαρμογή των μαθητών στον χώρο και τις δασκάλες του σχολείου ειδικά αυτή την περίοδο δεν θα επιτρέψει την ομαλή μετάβασή τους σε αλλο χώρο επηρεάζοντας την ψυχολογία τους ,καθώς και την άσκηση πίεσης των οικογενειών τους για την εύρεση νέου σχολείου….ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ.

Θεωρώ πως η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου,γνωρίζοντας καλύτερα απο τον καθένα μας τους νόμους ….ΕΑΝ… πραγματικά υφίστανται κίνδυνοι όπως ονοματίζετε για την ασφάλεια των παιδιών θα πρέπει έστω να δώσετε το περιθώριο της επανεξέτασης του σχολείου και να δείξετε τον πραγματικά ανθρώπινο χαρακτήρα σας απέναντι στις εργαζόμενες και τις οικογένειες που πιέζονται με το γεγονός……

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΝΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρια Κουλουρα το ακινητο του ΒΑΚΟΥΦ που στεγαζοταν το 7 δημοτικο σχολειο Κω στο πλατανι ειναι αδειο.Καντε μια επαφη μαζι τους και νομιζω πως με 1000 ευρω το χρόνο θα το παρετε εσεις.Ειναι και στην ιδια περιοχη.

  2. Κ. Κουλούρα Πότε ήσασταν εργαζόμενη στον παιδικό σταθμο της κ.Collins? Μήπως είστε συνεταίροι ; Λίγη αλήθεια δεν βλάπτει!!

  3. Λογικό είναι να αναφέρονται τα ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΧΌΛΙΑ γιατι εαν δεν παινεψουμε το σπίτι μας …. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ?? Εδω γελάμε!! Ξερω πως δεν θα θέλατε να μιλήσουν και οι προηγούμενοι υπάλληλοι ΣΑΣ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ