Κάτοικοι Μαστιχαριού: Αυτή είναι η κατάντια μας… Απομακρύνετε τα μολυσμένα φύκια – Κινδυνεύει η υγεία μας

33
2825

Καλησπέρα σας,

αυτή είναι η κατάντια του Μαστιχαριού. Κάνουμε έκκληση στους υπεύθυνους της δημοτικής αρχής του διαμερίσματος Αντιμάχειας, Πρόεδρο και Δημοτικούς Συμβούλους (κο Σαράγια Η. Αντιπρόεδρο Μαστιχαρίου) να απομακρύνουν τα μολυσμένα φύκια από βόθρους κλπ, γιατί θα έχουμε έξαρση μολυσματικών επιδημιών. Κινδυνεύει η υγεία των κατοίκων. Όσο για τον τουρισμό δεν σας ενδιαφέρει το έχετε αποδείξει.

Ευχαριστούμε

Κάτοικοι του Μαστιχαρίου

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι βόθροι που πέφτουν στην θάλασσα και μολύνουν τα φύκια τίνος είναι άραγε; του Σαγαγια , της προεδρίνας ,
    των υπολοίπων συμβούλων; δικοί σας είναι κάτοικοι του Μαστιχαριού και είστε υπεύθυνοι γι΄αυτούς.

  2. ΟΣΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΕ ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΙΕΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΥΡΡΑΝΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΚΙΑ…ΤΕΛΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΩΡΑ….

  3. ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  4. για τον καθαρισμο του λιμανιου!!Τι κανει γιατι δεν τα απομακρινει???Μονο να …..??

  5. Ψευτες και ανίκανοι μονο λογια και κοροϊδία.εγκαταλείψει παντου και βρομια αυτο δεν εχει ξαναγίνει.παραιτηθείτε γιατι εχετε καταντησει γλαστρες

    • Γλάστρες ……χωρίς να μπορούν να δουν τα προβλήματα του χωριού,καλή μας ανάπτυξη με αυτούς που μπλέξαμε

  6. Η βασεις τον ομπρελων στους πεζόδρομους ποτε θα φυγουν???Εχουν περασει 3 χρονια και μονο ψεματα λετε θα ερθει η ωρασας.ΜΑΥΡΟ………….

  7. Φτασαμε να λεμε οτι τελικα η προηγούμενη ηταν 1000 φορες καλύτερη.Τελικα μετανιωσα που σας ψήφισα εισαστε πολυ λιγη και ανίκανοι.

  8. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΙ ΦΤΕΕΙ….ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΕΒΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΤΟΤΑΔΕΣ ΤΩΡΑ…………ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ………..ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ…ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ….

  9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΥΚΙΑ. ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ…..ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΈΡΧΟΜΑΙ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ? Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?

  10. Μαρια Σκουφεζη σε παρακαλω παρε θεση.Ιουνιος μπηκε και εισαι εξαφανισμενη.Εισαι η προεδρος και όχι καποια τυχαια.Περιμενω μια επισημη απαντηση.

    • Τι να πει η κυρία Σκουφεζή;ότι της εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός και οι συντοπίτες της την τιμή και την ευθύνη να είναι πρόεδρος και τώρα ………….κοιτάει τη δουλειά της;εκλεγμένη είστε κυρία Σκουφεζή,θα έπρεπε να δίνατε τα πάντα για το χωριό μας και όχι να τα παρατήσετε για να δουλέψετε κάπου άλλου,σοβαρότητα μηδέν από δαύτους,ο κύριος δήμαρχος δεν βλέπει τι γίνετε να πάρει θέση;

      • Την επομενη φορα να κατεβεις εσυ στις εκλογες και θα σε ψηφησουμε ολοι με τα δυο χερια αλλα με μια υποσχεση ομως μολις βγεις θα παρατησεις οτι κανεις και θα ασχολησε μονο με την κοινοτητα και θα προσπαθησεις να ζησεις τον εαυτο σου και την οικογενεια σου (εαν εχεις)με τρακοσια ευρω τοτε θα σε παραδεχτω..
        Ηθελα να ξερα μερικοι εδω μεσα σκεφτονται αυτα που γραφουν η τους εχει βαρεσει στο κεφαλι η ………!!

        • Αυτά δεν τα ξέρατε από την αρχή;αν τα ξέρατε γιατί κατεβηκατε;;;;εεεεεεε;;;;;;;;

  11. ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ; ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!οι μελαδες τωρα τι λενε;

  12. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ??ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΈΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ??ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΡΑ ΦΥΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΈΝΟ ΛΙΜΑΝΙΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΓΜΑΤΑ)ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ 24ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΥΚΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.
    ΥΓ1..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΘΆΛΑΣΣΑ..
    ΥΓ2.ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΗ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ..

  13. ΥΓ.3 ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΥ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ Η ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΎΕΙ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ??ΔΙΑΚΌΣΙΑ ΆΤΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΣΑΣ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΙΤΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ..

  14. Κάποιοι που κρύβονται στην ανωνυμία σχολιάζουν τα φύκια στο Μαστιχαρι…Η <> λοιπόν πρόεδρος τους λέει: δύο χρόνια το μαστιχαρι καθαρίζεται έγκαιρα και συνεχώς.Φετος ο επίτροπος ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη του γραμματέα λιμένων.τα παράπονα λοιπόν αλλού! Η εξαφανισμένη πρόεδρος στο Μαστιχαρι μόνη με τους συμβούλους της δημοτικής αρχής,τους μαθητές και ελάχιστους φίλους καθαρίζει και βάφει το μαστιχαρι..την ίδια περίοδο ανοίγουμε δρόμους στο σχέδιο πόλης, φτιάχνουμε τον κεντρικό πυρήνα του χωριού, στρώνουμε δρόμους, γεφύρι για να λειτουργήσει ο περιμετρικός, δουλεύει ο δημοτικός φωτισμός, δρόμος στο Γλυκι 5*5 και στέγαστρο γηπέδου, δίνουμε αίθουσα στην εκκλησιαστική επιτροπή και είμαι και θα είμαι παρούσα παντού.Εχω μάθει να προσφέρω χωρίς να δίνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Δεν θίγω όμως πρόσωπα και αξιοπρέπεια κανενός…θα προτιμούσα να έχω προσωπική επαφή με όλους και όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

  15. Μην ακούτε κανέναν κυρία Σκουφεζή,κάνετε πολύ καλή δουλειά,μην το σταματήσετε,οι ηλίθιοι πάντα θα υπάρχουν απέναντι να πετάνε τις ηλιθιότητες τους και μην τους αφήνετε να σας εκνευρίζουν,μην τους κάνετε αυτή την χάρη δεν το αξίζουν

  16. ΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ,ΕΙΣΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ Η ΑΙΡΕΤΗ………..ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ-ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ-ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ!
    ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ……..ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ!
    …ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ-ΦΑΣΙΣΤΑ –ΚΑΤΣΕΙΣ…ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ -ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!
    ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!

  17. ωρε μαυρισμα που θα φατε.ρε πατε καλα λετε στο κοσμο να το βουλωσει
    ωρε …..που θελετε αγενέστατοι
    …………………………..

  18. ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ.ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!

  19. ΠΙΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΡΕ ΟΥΦΟ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΑΦΤΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Κ ΑΥΤΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑκι

  20. Λογικα αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι μαλλον θα ξερεις καλητερα απο αυτους που ειναι υπευθυνοι για το συγγεκριμενο θεμα στο δημο..εχετε γινει ολοι πισω απο ενα πληκτρολογιο ειδημονες και ειστε και σιγουροι οτι εχετε και δικιο…

  21. Παραιτηθείτε και ασχοληθείτε αποκλειστικά με μπακλαβάδες,αφού αυτό σας πάει καλύτερα,γιατί να αγχώνεστε για τα υπόλοιπα;καταντήσαμε το χωριό των ………………

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ