Ν. Τσακίρης: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Τα καλά της ιδιωτικοποίησης του Αεροδρομίου

31
4082

 

Τα καλά των ιδιωτικοποιήσεων
Πάρτε μια γεύση αγαπητοί θιασώτες του φιλελευθεριστάν ( οπαδοί του Νεοφιλελευθερισμού )και για τους τουριστικούς παράγοντες της Κώ από την ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου της Κώ .
Οι νέες ηλεκτρονικές πινακίδες που βρίσκονται στο αεροδρόμιο

Τα καινούργια καροτσάκια που αστράφτουν

Και τα σκουπίδια που έχουν μπεί σε ειδικό κρυφό κάδο που δεν ενοχλεί αισθητικά

Αυτά είναι ορατά στο μάτι, γιατί ακολουθούν και άλλα .
Ο εξαερισμός δεν δουλεύει κατά μαρτυρία των ταξιδιωτών ,τις συνέπειες μπορείτε να τις καταλάβετε .
Με το καλημέρα που πήραν τα αεροδρόμια “οι φίλοι μας” αύξησαν τα τέλη ανά ταξιδιώτη .
Επέβαλαν τέλος 0.45 λεπτά ανά κιλό σε κάθε ταξιδιώτη ,όταν πρίν επί κακού δημοσίου ήταν δίχως τέλος τα κιλά των επιβατών.
Οι χώροι των γραφείων ενοικιαζόντουσαν 3 ευρώ το τμ και οι κοινόχρηστοι ήταν ελεύθεροι τώρα πήγαν 15 ευρώ το τετρ. μέτρο τα γραφεία και 3 ευρώ οι κοινόχρηστοι.
Εάν αυτά συνέβαιναν από το κακό δημόσιο θα ήταν αρνητικά μέτρα για την τουριστική ανάπτυξη της Κώ , τώρα μούγκα από αυτούς που έβγαιναν στα κάγκελα εάν κάτι δημόσιο δεν πήγαινε καλά. Αλλά θα τους θυμίσω μια παροιμία που λέμε στο χωριό μου : έ σου ρέσει η αιλιά πάρε βόι να γεννά ( δεν σου αρέσει η αγελάδα πάρε βόδι να σου γεννά.)
Αφού οι εταίροι μας οι άγιοι αυτοί άνθρωποι μας επέβαλαν να πουλήσουμε τα αεροδρόμια και δή στην Fraport (αναγράφεται ρητά στο Γ μνημόνιο )και μάλιστα την χρηματοδότησε μέρος του ποσού Ελληνική τράπεζα . Δηλαδή σου παίρνω το σπίτι και σου ζητώ να με δανείσεις για να σε πληρώσω .
Ρε σύντροφοι είμαστε με τα καλά μας τι σόι υπογραφές βάλατε ? τι καπνίζετε ?
Ήρθε η ώρα για ρήξη αφού δεν έχουν σκοπό να σώσουν την Ελλάδα.
Με τιμή

Τσακίρης Νίκος
ΥΓ
δεν ήμουν ικανοποιημένος και δεν είμαι ικανοποιημένος με την διαχείριση που κάνει το δημόσιο ,υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλο το φάσμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ιδιώτης είναι πανάκεια διότι δεν θα κάνει μια βελτίωση για την ψυχή της μάνας του αλλά για να έχει κέρδος ,και για να έχει θα συμπιέσει τους μισθούς των εργαζομένων ,θα επιβάλει όρους εργασίας πολύ και έξω από τα κανονικά ωράρια (βλέπε ελαστικές σχέσεις εργασίας) και τελευταία θα επιβάλει ή θα αυξήσει το αντίτιμο της υπηρεσίας που παρέχει .

31 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όλα τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ, αντί να κρυφτούν για το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας από την φασιστοαριστερή κυβέρνηση κράζουν..

      Βρε ψώνια στους Γερμανούς ξεπούλησαν οι ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα αεροδρόμια στραβωθείτε τα αποτελέσματα ενός αριστερού ξεπουλήματος και βγάλτε σκασμό.

      • Βρε πολιτικά υπόλοιπα, τα αεροδρόμια τα ξεπούλησε ο ΣφΥΡΙΖΑ το κόμμα της γιαλατζί αριστεράς που στηρίζεις....

        Το μόνο που δεν μας λετε είναι ότι το ξεπούλημα και το μαύρο χάλι είναι έργο Κυρίτση και όχι του …ψηλού που ψήφισε στα τέσσερα και της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ …

    • #ΓΙΑΝΝΑΚΗ#, η FRAPORT απαλλοτρίωσε τα ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ δια του ΣφΥΡΙΖΑ. Θα την κάνεις την ρημάδα την κατάληψη ή θα βγάλεις πάλι ΜΟΥΓΚΑ;;;

      Οι φασιστοαριστεροί ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ κοψοχρονιά και τους έδωσε για προίκα ΔΑΝΕΙΑ, Απαλλαγή ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝΤΩΝ… Την προηγούμενη κυβέρνηση κατηγορούσες, οι γιαλατζί «αριστεροί του λαϊκισμού» τα χάρισαν στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ με δώρο υπογραφής και δωρεάν τα Δημοτικά τέλη για 50 χρόνια… Θα τα πληρώνουμε εμείς οι δημότες. ΤΕΛΙΚΑ το πρόβλημα ήταν ποιος θα πουλήσει τα λιμάνια, τα τρένα, τα αεροδρόμια, ή ποιος θα πάρει την ΜΙΖΑ;;; Αραχτά #Γιαννάκη#, απαντάς στο επόμενο ξεπούλημα, αλλά προσοχή στις παπάρες που ξεφουρνίζεις….

      • Ο Τσακίρης δεν πήρε χαμπάρι ότι τα αεροδρόμια τα ξεπούλησε ο ΣφΥΡΙΖΑ, ο #Γιαννάκης# όμως κατάλαβε...

        Ήδη κυκλοφορεί ότι τα έχει σπάσει με τον κοντό και τον άφησε χωρίς τσαντοκουβαλητή…

    • Την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ #ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ# φοβόσουνα, Ο ΣφΥΡΙΖΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ. Θα κάνεις, κατάληψη αεροδρομίου όπως απειλούσες ή κομματικών γραφείων;;;

      Αραχτοί και τεμπέληδες μια ζωή η παρεούλα του φραπέ δεν διαβάζει τα παράπονα του «ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ», με μηδέν μεροκάματα ΙΚΑ άνεργα και αραχτά κομματόσκυλα μόνο για να κάνουν φτηνή αντιπολίτευση είναι ικανοί. Κρίμα στα νιάτα σας αραχτοί τεμπέληδες του φραπέ και για όλα αυτά τα νέα παιδιά που έχετε εγκλωβίσει. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ, ασφαλιστικό, φορολογικό, εργασιακά και αγροτικό, ανεργία των νέων που θέλουν να δουλέψουν και όχι να κοπροσκυλιάζουν, ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, αεροδρόμια και λιμάνια ΔΕΗ και τώρα το ΝΕΡΟ πάλι θα βγάλεις ΜΟΥΓΚΑ;;;;…

  1. Εντάξει εἀν δεν κάνουν τίποτα θα τους τα πάρουμε πίσω. Εάν το κράτος έκανε καλύτερα πράγματα θα ήμουν πιο εξαγριωμένος. Αλλά όλα ήταν εγκαταλελειμμένα. Ακόμα αρχή είναι. Παίζει να γίνει και κάτι, έχω ελπίδα. Και μετά … εδώ είμαστε. Άμα λάχει κάνουμε και πορεία…

  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ

  3. Παλιές φωτογραφίες από τα χάλια του κρατικού αεροδρομίου. Σιγά σιγά να καθαρίσει και η σαβούρα από υπαλλήλους του κρατικού αεροδρομίου.

  4. Η ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΚΙΡΗ
    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΌΝΟ ΜΟΥ ΣΚΌΤΩΣΕ ΤΗΝ ΜΆΝΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΖΗΤΆ ΝΑ ΤΟ ΠΟΝΕΣΟΥ ΚΑ ΙΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΎΝ
    ΩΣ ΟΡΦΑΝΌ

    ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ

  5. ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

    Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Είναι θλιβερό να πληρώνει ο ελληνικός λαός για την ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών. Είναι απαράδεκτο, τα χρήματα που λαμβάνουν οι τραπεζίτες από την τρόικα να μετατρέπονται σε δημόσιο χρέος, χωρίς το κράτος να λαμβάνει ως αντίτιμο την πλειοψηφία των μετοχών τους.Παράλληλα, με την εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος απαιτείται η συγχώνευση των χρεοκοπημένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα, η οποία θα επιδοτήσει την πρωτογενή παραγωγή.Επίσης, το εθνικό κράτος οφείλει να επιβάλει διαγραφή των τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια και ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων από τα δυσβάσταχτα βάρη των τοκογλυφικών δανείων.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4ikGdou1K

  6. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ! 1

    Έτσι, ο «Ρουμάνος» (καθότι σπούδασε στην Ρουμανία του χασάπη Τσαουσέσκου…) υπουργός «Δικαιοσύνης», Κοντονής, δημοσίευσε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την απόφασή του με την οποία καθορίζει τον τρόπο και τις προϋποθέσεις που θα βγαίνουν πλέον ηλεκτρονικά στο «σφυρί» τα σπίτια των υπερχρεωμένων πολιτών –που ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης – Μνημονίου 4.
    Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόφαση των Τσίπρα και Καμμένου, στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μπορούν να συμμετέχουν (ιδιώτες και νομικά πρόσωπα) όσοι είναι εγγεγραμμένοι ως υποψήφιοι πλειοδότες στα ηλεκτρονικά συστήματα πλειστηριασμών (ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ), σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 41756 οικ./2017 απόφαση του για «την διενέργεια πλειστηριασμού με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων» που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Β΄, φύλλο 1884, της 30ης Μάιου 2017).

  7. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ! 2

    Σύμφωνα με την απόφαση, ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός διενεργείται με την επιμέλεια του συμβολαιογράφου της περιφέρειας του τόπου όπου έγινε η κατάσχεση του ακινήτου.Αρμόδιο για την επίλυση των διαφορών που αναφύονται από τη διενέργεια του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού είναι το δικαστήριο της έδρας του συμβολαιογράφου.Ο συμβολαιογράφος αναρτά στην ιστοσελίδα των ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ. την αναγγελία διενέργειας πλειστηριασμού. Η αναγγελία περιέχει υποχρεωτικά τα ακόλουθα πεδία: «ονοματεπώνυμο και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του συμβολαιογράφου, αντικείμενο, ημερομηνία διενέργειας και τιμή πρώτης προσφοράς του πλειστηριασμού, ποσό εγγύησης, καθώς και τον υπερσύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ όπου έχει αναρτηθεί η περίληψη της κατασχετήριας έκθεσης». Με την αναγγελία μπορούν να προσαρτώνται φωτογραφίες του αντικειμένου που εκπλειστηριάζεται και κάθε σχετικό έγγραφο
    που βρίσκεται στην κατοχή του συμβολαιογράφου.

  8. Ο …..με το κουστουμι και την γραβατα τι κανει;Μαλλον δικες του ιδεες θα ειναι οι συγχρονες ταμπελες του 2017.Οσο για τα καροτσια περιμενει τις καινουργιες νερομπογιες να ερθουν αλλα εχουν απεργια τα πλοια.

  9. Τι νομιζεις οτι υπαρχει κανενα μαγικο ραβδακι Τσικ Τσακ και παρε νεους καδους και παρε νεα καροτσια και παρε νεο συστημα οθονων στις αφιξεις και αναχωρισεις????? (μεσα σε δυο μηνες που ανελαβαν) Αφου μετα το τελος της σεζον παμε για νεο αεροδρομειο(σχεδον τριπλασιο σε μεγεθος) τι ειναι αυτα που λες εισαι με τα καλα σου? Με ολα μα ολα νεα υλικα για να πας να βγαλεις οσες φωτογραφιες θελεις…

    ΥΓ1. Για το δημοσιο δεν δουλευε ο εξαερισμος στις τουαλετες,δεν ειχαν ΛΑΜΠΕΣ να βαλουν οχι μεσα και εξω απο το αεροδρομειο ουτε στους προβολεις δεν ειχαν να βαλουν,σαπουνια χαρτια καζανακια βρυσες ειχαν στις τουαλετες? για πες μου ειχαν?ποια πινακιδα αναβε και ποιες οθονες δουλευαν ακομη και κεντρικη πινακιδα επεσε κατω γιατι σαπισε.
    ΥΓ2. Του χρονου τετοια μερα να πας να βγαλεις φωτογραφιες στο αεροδρομειο γιατι αν δεν πας απο μονος σου θα ερθω εγω να σε παρω απο το χερακι να σε παω εσενα μαζι με τον Μυλωνα.

  10. Από πριν ήταν τα χάλια αυτά φίλε μου βλέπε σε τι κατάσταση ήμασταν έλα του χρόνου να δεις ξανά πως θα είναι κ βγάλε τα ξανά φωτογραφία

  11. Βρε αδέλφια, το αχούρι που βλέπαμε τα τελευταία χρόνια με το Δημόσιο στην κατοχή και διοίκηση, μας άρεσε;
    Διαβάστε τα σχόλια των επισκεπτών μας εδώ και μια πενταετία, θα καραφλιάσει και ο φαλακρός.
    Εγώ δεν πολιτικολογώ. Το αφήνω στους «ειδικούς». Για τον τρίτο προορισμό της χώρας μας, γι’ αυτό το πανέμορφο νησάκι, σίγουρα δεν άξιζε αυτή η ξεφτίλα. Για να ξέρουμε τι λέμε.

  12. Βρε προχθες το πηραν.Το εκαναν ετσι σε δυο μερες?Τι ακριβως θελεις να πεις?Σε πια περιπτωση εισαι ευχαριστημενος απο το δημοσιο που βαζει σε θεσεις παντα κομματαρχες και οχι τους ικανους?Απορια…..ένα φροντηστηριο ειναι χειροτερο απο το δημοσιο σχολειο?Σταματηστε να κρατατε την Ελλαδα και να μπενετε εμποδειο.Ειστε παρελθον..σπιτια σας

  13. ΧΑΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΔΕΜΑΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΥΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΤΑΛΟΥΣ………………

  14. …εκεί στη Χρυσή Αυγή έχετε ειδικευτεί στο ξεβρώμισμα!!
    Μάλλον την εμπειρία την αποκτήσατε στο στρατό…ξεβρωμίζοντας την «Καλλιόπη» και συμμετέχοντας καθημερινά στο «πλοίο της αγάπης»!!

  15. Καλά δεν υπήρχε χρονοδιάγραμμα, εκτός αν για φέτος πήγαμε ξυπόλυτοι στα αγκάθια. Καλά οι Γερμανοί το κατέλαβαν το αεροδρόμιο δεν τους πουλήθηκε, ποιοι το πούλησαν άραγε! Κύριε Τσακίρη μας δουλεύετε ψηλό γαζί η κάνω λάθος

  16. Τα σχέδια της Fraport Greece για τη νέα εποχή των 14 αεροδρομίων
    Αεροδρόμιο Κω «Ιπποκράτης»
    Νέος Τερματικός Σταθμός
    Νέος πυροσβεστικός σταθμός
    Ανακαίνιση/επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων
    201% αύξηση της συνολικής έκτασης του αεροδρομίου σε 24.000 m2
    75% αύξηση των σταθμών Check–in (από 16 σε 28)
    125% αύξηση των σημείων ασφαλείας και ελέγχου του αεροδρομίου (από 4 σε 9)

  17. Αγαπητοί μου όλα καλά όσοι είναι εναντίον της προηγούμενης κατάστασης του αεροδρομίου. Όπως γράφει κάποιος ( που ασφαλώς είναι από αυτούς που ωφελήθηκαν από τη νέα ιδιοκτησία του αεροδρομίου ) δεν υπήρχαν τίποτα στο αεροδρόμιο όταν το παρέλαβε η νέα ιδιοκτησία. Εδώ είναι το ζητούμενο να μην έχεις τίποτα ούτε ένα ευρώ από την πολιτεία επί δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια ( γιατί είχαν ήδη αποφασίσει την ιδιωτικοποίηση και το αεροδρόμιο της Κω όπως και άλλα αεροδρόμια τα είχαν αφήσει στην τύχη τους ) και το αεροδρόμιο να λειτουργεί με ασφάλεια. Αυτό είναι άθλος για τους υπαλλήλους που το λειτουργούσαν.

  18. Όμως η νέα ιδιοκτησία διατυμπάνιζε ότι έχει σχέδιο και μόλις παραλάβει τα αεροδρόμια είναι έτοιμη να τα λειτουργήσει με ασφάλεια. Τι έκανε η νέα ιδιοκτησία από τη στιγμή που τα παρέλαβε? Μπαλώματα και τίποτα άλλο. Μήπως έγινε τεχνική συντήρηση σε όλα τα συστήματα του αεροδρομίου όπως γινότανε κάθε χρόνο από τους ανίκανους πρώην υπαλλήλους του αεροδρομίου? Μήπως υπάρχει πλήρης φωτισμός πέριξ του αεροδρομίου? Αλήθεια ας μας γράψουν πόσοι υπάλληλοι και με τι προσόντα υπηρετούν σήμερα και λειτουργούν το αεροδρόμιο. Υπάρχουν κι άλλα πολλά αλλά σιγά σιγά όλα θα δημοσιοποιηθούν

  19. ΤΩΝ ΚΑΡΑΝΙΚΩΝ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΥΡ-ΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΥΣΤ

  20. Αν είχες πάρει την θεσούλα δεν θα μίλαγες γιαυτό είναι καλύτερα να μη μιλάς γιατί εκτίθεσαι. Τους προδότες δεν τους αγάπησε κανείς. ‘ Οσες και παροιμίες να λες το χωριό της καταγωγής σου εκθέτεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ