ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Τοποθέτησαν μεταλλική πόρτα μέσα στον ποδηλατόδρομο! (φωτό)

50
7703
Κύριε Κιάρη καλησπέρα σας.
Σήμερα το πρωί ανηφορίζοντας τον ποδηλατοδρόμο της 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση προς την πλατεία Ελευθερίας(με τόσα τραπεζοκαθίσματα ισως να της αλλάξουμε όνομα) η πορεία μου διακόπηκε απότομα επειδή κάποιος από τους ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ της Δημοτικής Αρχής έδωσε εντολή να τοποθετηθεί μεταλλική πόρτα μέσα στον ποδηλατοδρομο! Και ερωτώ ποίος είναι αυτός ο κύριος που βάζει σε κίνδυνο την σωματική μου ακεραιότητα, ποίος είναι αυτός που μου αφαιρεί με <<φασιστικό>> τρόπο το ΕΛΕΥΘΕΡΟ δικαίωμα να κυκλοφορώ εντός του ποδηλατοδρόμου. Ποίος είναι ο υπεύθυνος που θα υποστεί όλες τις νομικές συνέπειες σε περίπτωση που τραυματιστώ. Καλώ την Ελληνική Αστυνομία να παρέμβει και άμεσα να ελευθερωθεί ο ποδηλατοδρόμος από τις επικίνδυνες κατασκευές αλλά και τα τραπεζοκαθίσματα. Λυπάμαι που ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή ακόμη αναφέρει την Κω ως το νησί του ποδηλάτου. Θα έπρεπε να ντρέπονται.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Γ.Α

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κυρα Βασω Πη προεκλογικα ελεγε για τον πρωτο διχοτομημενο πεζόδρομο.Σήμερα έμμισθη πλεον δημοτικη συμβουλος κάθησε στην παχιά καρέκλα της προέδρου και απο ψηλα βλεπει τους επιχειρηματίες να καταστρεφονται.

  2. Η ενωση ξενοδόχων, ο αντιδημαρχος τουρισμου Ηλιας Σιφακης, ο κυριος Μουζουρακης η κυρια Πη, η κιαποκα , ο ταξιδευτης Δημαρχος,η πολιτικη προστασια του Μαραγκου που ειναι ολοι τους??? Που ειναι ο Μ.Χατζημιχαηλ που φωναζει για τον τρίτο τουριστικο προορισμο??? Οι δημοσιογράφοι???? Τι θα πούμε σε αυτους που μας επελεξαν ως τουριστικο προορισμο με θεμα μετακινηση με το ποδηλατο?

  3. Μπορείς να μου πεις αγαπητέ αναγνώστη ποιον ποδηλατόδρομο ανηφοριζες ;; ο συγκεκριμένος ταλαίπωρος ποδηλατόδρομος έχει γίνει εδώ και χρόνια Πάρκιν για τις μηχανές ! Τώρα που μπήκαν και οι μπάρες τα ποδήλατα τα πρέπει να βάλουν φτερά , μιας και οι διαβάσεις στα πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από λογής λογίων πραμάτειες ! Ο συγκεκριμένος ποδηλατόδρομος δεν υφίσταται μέχρι την πλατεία ελευθερίας ! Μιας και καταλήγει στις δυο ωραιότατες ομπρέλες ενος επαγγελματία ! Όποτε μάλλον άλλον ποδηλατόδρομο παρανόμως περπάτησες ! Μιας κ οι ποδηλατόδρομοι είναι για τα έρημα τα ποδήλατα !

    • Απο Αγία Αννα προς πλατεία Ελευθερίας εννοεί ο άνθρωπος.Και λογικα πριν την τοποθετηση την πορτας θα κυλούσε εντος του πεζοδρομου.Σήμερα με την πορτα δεν πας πουθενά.Οποτε τι λεει ο ανθρωπος? Εως εδω θελει πισω τον ποδηλατοδρομο του.Οσο για τις πραματιες που λες ο δημος εισπράττει απο τις επιχειρησεις χρηματα.

    • Μετα λενε για τον ΧΥΤΑ….
      100 μετρα δρομο δεν μπορουν να διοικήσουν. Εχει πλακα ο Γερασκλη! Περυσι ελεγε για βυθιζομενα κολονακια…… Επρεπε πολιτικος φιλος να ανοιξει μαγαζι για να μπει το έκτρωμα που μπηκε.

  4. Πραγματικά απορώ, τοσα ταξιδια ο Δημαρχος σχεδον σε ολη την Ευρώπη πληρωμένα απο εμάς.Και να το αποτέλεσμα! Μας δυσφημεί παντου! Κριμα για το νησί να εχει τέτοιους πολιτικούς.

  5. Δεν βάλανε και καμιά μπουλντόζα (που δεν αποκλείεται να μπει αύριο-μεθαύριο)

  6. Ναι ρε αυτο σας πειραξε!! οτι παρκενουν καθε μερα μηχανακια εκει δεν σας πειραξε..σας πειραξε το σιδερο που το τοποθετησαν εκει..ετσι θα πατε μπροστα..βοδια!

    • Εγώ εκεί παρκάρω κάθε μέρα το μηχανάκι μου. Και αν το χτυπήσει τώρα η σιδερένια πόρτα και ξυστεί?

  7. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟΥ. ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ?

  8. ΠΑΝΤΟΥ!!!!ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΙΣ ΣΙΔΕΡΟΠΟΡΤΕΣ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΚΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΟΠΟΡΤΑ!!!!!ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!ΜΠΑΖΟΔΗΜΑΡΧΟΙ- ΤΡΕΝΟΔΗΜΑΡΧΟΙ!!!!!ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

  9. αναγνωστη επειδή είσαι μέλος του κοινοτικού συμβουλίου κω αντί να βγάζεις φωτο και να καταγγελεις ανώνυμα θα σς συμβούλευα να το έκανες ονομαστικά !!! Άλλωστε γιατί σς ψηφησε ο κόσμος ; για να είσαι κουκουλοφόρος ;

  10. ΑΔΙΚΙΑ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ! ΕΔΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΠΟΡΤΑ. ΓΙΑΤΙ? ΣΕ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑ? ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ.

  11. μετα λετε να βγει ο τουρίστας από τα all inclusive να κανει τι? να δει τι? να κανει ποδηλατο που?Δημαρχε ποσο ακομη θα δυσφημείτε το νησι?

    • Άσχετοι που προσπαθούν με αοριστίες και ασάφειες να γίνουν σχετικού.3 πουλάκια κελαηδούν....

      Δηλαδή δεν βγαίνει ο Τουρίστας απ τα All Inclussives,για θέματα καθαριότητας και εμποδίων στους ποδηλατόδρομους? Αν δεν ξέρεις τι σου γίνεται κοπελιά μου,ρώτα να σου πούνε κάποιοι ,ή ρίξε μια ματιά σε αναρτήσεις και σχόλια που εξηγούν κάποια πράγματα..πριν να πετάς αρλούμπες…Για όνομα του Θεού ας σταματήσουμε να φερόμαστε σαν ξερόλες όλων των θεμάτων.Υπάρχουν συμπολίτες μας που αναρτούν τεκμηριωμένα αιτιολογήσεις διαφόρων θεμάτων που απασχολούν την Κοινωνία.Που κολλάει αυτό που λες???Οι λόγοι που δεν βγαίνουν έξω είναι εντελώς διαφορετικοί απ αυτά που λες…αλλά πρέπει να τα δεις με τα μάτια σου μάλλον για να πεισθείς.

      • Συγγνώμη αλλα εισαι λαθος! Και βέβαια ειναι σοβαρο κριτήριο οι ποδηλατοδρομοι του νησιού.Είμαστε η δεν ειμαστε το νησι του ποδηλάτου? Δυστυχώς ο κυριος Γερασκλης και ο κυριος Μουζουρακης καταστρεφουν την πολη.Το ιδιο ισχυει και για τον Σιφακη.

        • Είναι σοβαρό κριτήριο για την επιβάρυνση της συγκοινωνίας,την αύξηση των ποσοστών δυστυχημάτων,την επιβάρυνση της λειτουργίας του Νοσοκομείου και των Αρχών με τα περιστατικά δηλητηριάσεων και πλύσεων στομάχου,την απασχόληση της Αστυνομίας με γελοία περιστατικά από επισκέπτες ποιότητας…βαρελίσιου αλκοόλ,και την αύξηση κινδύνου προκλήσεως ατυχημάτων στους κεντρικού Δρόμους και τα στενά,μιας και με 40 ποτά μπόμπες, ένας φυσιολογικός άνθρωπος και με τις θερμοκρασίες ψηλές επηρεάζεται όσον αφορά τα αντανακλαστικά του και την οδηγική συμπεριφορά του….

      • Δηλαδη ο αλλος θα ταξιδεψει χιλιαδες χιλιομετρα για να σε τιμησει! Και εσυ του κοβεις την πρόσβαση σε εναν ποδηλατοδρομο ο οποιος εχει μια συνεχεια??? Σωστα? Ε τοτε ειμαστε αξιοι της μοίρας μας.Κυριε Δαυιδ Γερασκλη σας ευχαριστουμε για την καταντια του νησιου μας.

        • Όχι δεν έρχεται να τιμήσει ούτε εμένα ,ούτε εσένα ,ούτε τους ποδηλατοδρόμους,ούτε τον Ιπποκράτη,πίστεψέ με.Αυτά που γράφεις είναι άσχετα..έρχεται για να τιμήσει τις ..τσάμπα διακοπές,τον περίδρομο,την ακατάσχετη πόση,ότι του λείπουν απ την μίζερη ζωή του στην Ευρώπη..και αυτά τα βρίσκει σε μια τιμή χώμα,γι αυτό δεν βλέπεις κανέναν έξω από κάποια ώρα και μετά.βγάλτε τις παρωπίδες…πήγαινε μια βόλτα τα μαγαζιά και κοίτα προσεκτικά ποια δουλεύουν και πόσα,ρώτησε το Επιμελητήριο πόσα μαγαζιά δούλευαν πριν 10 χρόνια και πόσα άλλαξαν χέρια ή έκλεισαν.Πήγαινε μια βόλτα παραλίας και αντιστοίχησε τον αριθμό των αφίξεων με τον αριθμό αυτών που βγαίνουν έξω..

  12. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΥΦΑ ΘΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

    ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  13. Αυτά είναι παιδιά μου!!! Ψηλότερα δεν μπορούμε να πάμε… Αν ήμουν νομοθετης θα εφαρμοζα υποχρεωτικο τεστ IQ σε όλους τους υποψήφιους αιρετους!! Και οποιος μπορεί…που δεν νομίζω να το περνούσαν και πολλοί…

  14. Κύριε κιαρη δεν είναι μόνο το θέμα με την μπάρα μέσα στον
    ποδηλατοδρομο,το χειρότερο είναι ότι έχουν κλείσει και τις δυο ράμπες για αναπηρικά καροτσάκια!!! Το αποτέλεσμα του «έργου τεχνης» είναι να σταματήσουν να παρκάρουν μηχανάκια στον ποδηλατόδρομο μέσα από την μπάρα και να παρκάρουν στον ποδηλατόδρομο έξω από την μπάρα. Και η δημοτική αστυνομία «κόβει » βόλτες αδιάφορα. Η χειρότερη υπηρεσία του δήμου με διαφορά…όχι με ευθύνη τον εργαζομένων σε αυτή!!! Ευχαριστώ.

  15. ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΌΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ »ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΌΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ

    • Μα η μεταλλικη πορτα νομιμοποίησε το παρκαρισμα των μηχανων εκει!!! Δεν ενοχλουν κάποιον,ποδηλατης δεν μπορει να περασει γιατι ο Γερασκλης σφράγισε τον ποδηλατοδρομο,Αμεα δεν μπορει να περασει γιατι η ραμπα ανοδου και καθοδου ειναι πριν την μεταλλικη πορτα.Δηλαδη το καροτσακι θα ανέβει πριν την πορτα και θα κατεβει πριν την πορτα! Αστειο???? Καθολου με τους ανευθυνους του δημου.Κυριε Χαδουλη σαν προεδρος τι λετε?Κυριε βαβλα αλλα μας λεγατε…

  16. Η σχέση επιβάρυνσης Τοπικής Κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα,με την ωφέλεια του Νησιού,είναι αντιστρόφως ανάλογη ,με τα All Inclussives,,αν θες ανοίγουμε ένα Δημόσιο Διάλογο και επώνυμα ,να σου εξηγήσω,που έχεις ακριβώς μπερδευτεί….Οι χρήστες των ποδηλατόδρομων ,που τόσο ευαγγελίζεσαι δεν είναι και πελάτες της τοπικής Οικονομίας,εκτός του Βιολογικού,εκτός αν εσύ αποκαλείς πελάτη κάποιον που το κόστος της διαμονής και τα έξοδά του,είναι άφαντα και αόρατα!!!!!

    • Δηλαδη με λιγα λογια συμφωνεις που ενας ποδηλατοδρόμος εκλεισε! Δηλαδη συμφωνεις που τον ίδιο ποδηλατοδρομο δεν τον χρησιμοποιουν μονο οι ξενοι επισκεπτες αλλα και οι μονιμοι κατοικοι αυτου του νησιου!Και τελος ας σοβαρευτουν οι τοπικοι αρχοντες και ας μην καταστρεβουν οποιδηποτε ργο λογω της δικης πολιτικης ανεπαρκειας.

      • σταματια η μπετονιερα της Δυναμης Αλλαγης εβαλε μπρος ετοιμασου για λασπη!!! Είναι πολύ φυσικο και συμβαινει σε ολες τις ευρωπαικες πολεις που επισκέπτεται Ο ταξιδευτης-Δημαρχος στους ποδηλατοδρομους να τοποθετουνται μεσα σε αυτους μεταλλικες πορτες,,αν εσυ δεν μπορεις να το κατανοήσεις εμεις δεν σου φταιμε σε τιποτα.Απο νησι του ποδηλατου γιναμε το νησι της καγκελόπορτας.

        • Το πρόβλημα της κοντόφθαλμης άποψης σου είναι ο προβατόδρομος?Γιατί επιλέγεις φθηνή αντιπολίτευση?Τόσα προβλήματα έχει η Τουριστική αγορά,(All Inclussive το μεγαλύτερο,καμάκια,Υπόγεια και αθέατη άγρα Τουριστικών γραφείων,τσάμπα προσφορές,μεταναστευτικό,ακρίβεια,φθηνή πελατεία,σκοτάδια οι δρόμοι,βρωμιά),γιατί δεν βρίσκεις κάτι άλλο ,να έχεις και συμπαραστάτες??Έτσι δείχνεις ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα από Τουρισμό και Τουριστικό προϊόν,και φυσικά αποπροσανατολίζεις….από την ουσία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Προχθές στην Κανάρη τρεις μεθυσμένοι παραλίγο να σκοτώσουν ένα παιδάκι 18 μηνών!!!!

        Όχι δεν συμφωνώ που έκλεισε ο ποδηλατόδρομος,αφού έγινε,πρέπει να είναι ανοικτός και ασφαλής,αλλά διαφωνώ με την άποψη ότι ο Κύριος λόγος επίσκεψης στο νησί μας τα τελευταία 4-5 χρόνια απ αυτήν την μερίδα των επισκεπτών είναι οι ποδηλατόδρομοι!!!Όπως επίσης διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο που κάποιοι οδηγοί ποδηλάτου διαχωρίζουν τους νόμους σε δικούς μας και δικούς σας.Ένα ποδήλατο πρέπει να έχει φως το βράδυ και εφόσον αυτοί οι ειδικοί δρόμοι τέμνουν αυτούς τους λίγους δρόμους που είναι φορτισμένοι με τόσα οχήματα,πρέπει οι ποδηλάτες να υπακούν σε κάποιους νόμους του Κώδικα οδικής Κυκλοφορίας.

        • συμφωνω μαζι σου.απλα για καποιους επισκεπτες που κυκλοφορουν με ποδηλατο στην χωρα τους και είναι μετακινηση με αυτό στην κουλτουρα τους όπως οι Ολλανδοι,ειναι εγκληματικο να κλεινεις τον ποδηλατοδρομο,ιδιαιτερα όταν τον διαφημίζεις παντου.

      • Το να περιμένεις να ενισχυθεί η Τοπική Οικονομία ..μόνο με την καλή λειτουργία

        ..των ποδηλατόδρομων ,είναι σαν να θέλεις να σπουδάσει το παιδί σου Ισπανική Φιλολογία,στέλνοντάς το στην… Κίνα!!!

  17. Αγαπητή Σταματία,ο 'ποδηλατόδρομος' δεν πρέπει να είναι ..'μονόδρομος' Τουριστικής Ανάπτυξης!!!

    Αυτό προσπαθώ να σου μεταφέρω τόση ώρα,όσο για τους Ολλανδούς και την κουλτούρα τους,αν έχεις πάει,καλό θα είναι να μην πιθηκίζουμε,αλλά να επιλέγουμε τα θετικά…γιατί αν εκεί τραυματιστείς π.χ.στο πόδι ,θα καλυφθείς ασφαλιστικά,εδώ όμως θα χάσεις τη σαιζόν και θα πεινάσεις…όσο για την κουλτούρα ΑΥΤΉ ΚΑΘΑΥΤΉ ,μην ξεχνάς ότι εκεί το ποδήλατο πρέπει να κλειδώνει με 4 κλειδαριές,γιατί εξαφανίζεται,ενώ πολλές φορές ο αναβάτης κυκλοφορεί μαστουρωμένος (ελεύθερη η χρήση ουσιών και κάνναβης ),ενώ οι υπήκοοι που τόσα λένε για μας και το χρέος μας έχουν κόμμα παιδεραστίας ΝΟΜΙΜΟ!!!!

    • Μιλάς πολύ γενικά.όταν ζεις από τον τουρισμό όμως είναι καλά έτσι????όταν εισπράττει από παιδεραστές είναι καλά δεν έχεις θέμα?μιλάμε για το λογικό και παπαρολογεις.είναι απλό ο ποδηλατοδρομο δεν κάνει διακρίσεις επιβάλει να είναι ανοιχτός.αν αύριο τοποθετήσουν πόρτα και στην Κανάρη τι θα ΠΟΎΜΕ ΌΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΛΑΝΔΌΣ?ΕΛΕΟΣ

      • ..και ξέχασε λουκέτο κεφάλι να βάλει,οπότε οδηγούσε παράδρομο..ΟΥΓΚ!!

      • Εγκώ Ολλαντό τέλει Ντίμαρκο βάλει τουαλέττες όλα ποντιλατόντρομι

        All Inclussive,ΜΌΝΟ ΤΡΏΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ και δεν φτάνι ντιμόσιο καμπινέ..δεν προλαβαίνι χέσι…όχι πόρτα ποντιλατόντρομι,μόνο λεκάνι..Ντούιιιι….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ