ΙΧ παρέσυρε συμπολίτη μας στην Καρδάμαινα την ώρα που σκούπιζε το περίπτερο… (Σε κρίσιμη κατάσταση στη Ρόδο) Τι καταγγέλει η κόρη του θύματος…

0
12096

Ξημερώματα Σαββάτου 4 η ώρα το πρωί, ο πατέρας μου δέχτηκε δολοφονικό χτύπημα από ΙΧ στο περίπτερο που διατηρεί σε κεντρικό δρόμο στην Καρδάμαινα την ώρα που σκούπιζε. Τον χτύπησε αστυνομικός ο οποίος ήταν μεθυσμένος και τον παράτησε στο δρόμο αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του.

Όταν με ενημέρωσαν για το ατύχημα ήταν πεταμένος σε μία λίμνη αίματος στο δρόμο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Υπήρχαν γύρω από τον πατέρα μου παραπεταμένα κομμάτια αυτοκινήτου Mercentes, τα οποία η αστυνομία τα έκρυψε και δεν ξέρουμε που είναι.

Αφού ήρθε ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κω για νοσηλεία, στις 8 το πρωί ήρθε ο συγκεκριμένος αστυνομικός με άλλους δύο συναδέλφους του και παραδέχθηκε την πράξη του και μας ζητούσε συνεχώς συγνώμη, λέγοντας: «ήμουν μεθυσμένος δεν ήξερα τι έκανα και τον χτύπησα κατά λάθος».

Σήμερα το πρωί γύρω στις 12μμ ο ίδιος αστυνομικός πήγε να δει τον πατέρα μου και να του πάρει κατάθεση ενώ ήταν μόνος του και αμέσως μετά χωρίς να ενημερώσει κανέναν πήγε και πήρε τα χαρτιά από τους γιατρούς που εφημέρευαν.

Στις 3μμ μας ενημέρωσαν οι γιατροί ότι ο πατέρας μου είχε εσωτερική αιμορραγία και έπρεπε να διακομισθεί επειγόντως στη Ρόδο. Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η αστυνομία προσπαθεί να αποκρύψει το πραγματικό συμβάν και αναφέρει στην κατάθεση του αστυνομικού ότι ο πατέρας μου δέχθηκε …. ξυλοδαρμό από αγνώστους. Σας παρακαλώ δικαιοσύνη!!!

Η κόρη του θύματος

Ανίσα.

Υ.Γ. Ο εν λόγω αστυνομικός είχε ενημερώσει αμέσως μετά το ατύχημα τους συναδέλφους του και ειδοποίησαν το ασθενοφόρο παρότι έμεινε για αρκετή ώρα στην κατάσταση που ήταν μέσα στο δρόμο.

picture_000000052w22Y015zxc023q03c0c939r22

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ