Αναγνώστης: Η λίμνη του Πυλίου…

16
16907
Η λίμνη του Πυλίου.
Όπου ζουν ζωντανοί οργανισμοί (Όσoι έχουν απομείνει)Και κολυμπούν μέσα στα πλαστικά τα χαρτιά και τα ψόφια παπάκια που επιπλέουν.
Ζωάκια που έχουν ψυχή και που αυτή η λίμνη είναι το σπίτι τους ο κόσμος τους για να τραφούν και να ζήσουν τα μωρά τους.
Κάνεις δεν θα ήθελε να ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον να τρέφεται και να μεγαλώνει τα παιδιά του.
Εγκληματίες και ανίκανοι.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πανταχού παρούσα.. Να σας χαίρεστε.

    Αποτριχωμένοι Νεάντερταλερ, που τρέφονται με 20 κιλά χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ τη μέρα και δε λένε να χορτάσουν.

    Δελεαστικός τόπος για Ρομά – που αυξάνονται και πληθύνονται, ενισχύοντας την ταυτότητα και τον αυτοπροσδιορισμό των αυτοχθόνων πρωτευόντων θηλαστικών (Koo pithikanthropus).

  2. Μαζέψτε τους «»επενδυτές «»που ζούν στο Πυλί και περιφέρονται στο νησί,όπου πατήσουν πετούν τα σκουπίδια τους παντού,για δείτε έξω απ’ τα ΚΤ ΕΛ τι γίνεται

  3. ο Μήνας κάθε χρόνο τη καθάριζε τώρα τίποτα . αντί να φυτέψουν ένα δέντρο γκαζόν να κάθονται η ξένη όπως παλιά τώρα ούτε ένας ξένος δεν σταματάει παλιά έβγαζαν φωτο έβλεπα της πάπιες τα ψάρια τώρα μόνο σκουπίδια και βρωμιά έβαλε και η άλλη τα πασαλακια αντί να κάνει ένα κόμβο η να φτιάξει το δρόμο ευθεία .

  4. Πανέμορφο!!! Στείλτε το στους tour operators για να διαφημίσουν άμεσα το νησί! Νικηταρά, μεγάλα τα έργα σου!!! Όπως στη Μαρίνα, μόλις «έφυγε» ο αείμνηστος Γιωργος, έτρεξαν οι αντικαταστάτες να φάνε τα μαύρα από τη φωτεινή πινακίδα στην είσοδο της Μαρίνας!!!

  5. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί αυτή η λίμνη-γούρνα-βάλτος έγινε εκεί. Χωρίς κανέναν μόνιμα υπεύθυνο για τη σωστή διαβίωση των ζώων εκεί (τροφή-σπιτάκια-οδηγίες σωστής σίτισης των νυκτικών πτηνών από τους επισκέπτες) και δεν έγινε σε κάποιο πάρκο ή πιο κεντρικό σημείο. Με παγκάκια και όμορφο περιβάλλον τριγύρω.

  6. Μην ξεχνάμε και τους «επενδυτές» που ψαρεύουν τα ψαράκια και ο,τι άλλο ζει στη λίμνη… Το έχω δει και αυτό

  7. η Ιταλοί την έφτιαξα επειδή δεν έχει νερό στη περιοχή. Εσύ στείλε διεύθυνση που θες να σου φτιάξουμε μια λίμνη . ένα από τα ωραιότερα αξιοθέατα του πουλιού και κατάντησε και αυτό σκουπιδαριο. Απέναντι το λατομείο τα ίδια που θα μπορούσαν να κάνουν αντικατάσταση παλαιού λατομείο και θα έπαιρναν επιδοτήσεις και μια χαρά θα το έφτιαχναν αλλά τίποτα κατάντια το Πυλί θα πουλήσουμε τα σπίτια μας σε λίγο να πάμε σε άλλο νησί όπως πάει .

  8. Αυτη λιμνη γουρνα βαλτος ηταν εργο αρδευσης και ΕΙΝΑΙ ακομη για τις καλιεργειες μας εδω και δεκαετιες και θρεφει ακομη ουκ και ολιγες οικογενειες οσον αφορα τα σκουπιδια ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η **** ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ

  9. Είπαμε, αυτή η λίμνη -βοθρος – βαλτος- χωματερή, είναι πόλος έλξης για να θαυμάσουν οι επισκέπτες του νησιού την ομορφιά του τοπίου!

  10. Η λίμνη είναι ένα πολύ όμορφο σημείο τουλάχιστον για εμάς που καθημερινά λόγω της εργασίας μας πηγαίνουμε στο Πυλι. Όντως υπάρχει πρόβλημα θα πρέπει να υπάρχει άτομο να καθαρίζει το εν λόγω σημείο όπου διαβιούν ζωντανά. απ όσο γνωρίζουμε όλοι κάθε δήμος παίρνει πολλά χρήματα από την Ε.Ε ώστε να τα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες αδέσποτων κλπ
    δεν κάνουν που δεν κάνουν τίποτα γενικότερα ας δώσουν λίγο προσοχή 2 φορές το χρόνο σε αυτή την έρμη τη λίμνη
    αμαρτία πια
    Υπάρχει και παπια/Ζήνα Δε ξέρω τι είναι όπου έχει σπασμένο φτερό και κάνει μπαμ
    Ας ενδιαφερθεί κάποιος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ