Αγγελία για παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων με βάση την ελεύθερη αγορά και τα ενοίκια των 750 ευρώ…

19
8204

ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Φιλόλογος με οικοδιδασκαλείο,  απόφοιτος του Α.Π.Θ με δύο μεταπτυχιακά το πρώτο στην  γλωσσολογία και  το δεύτερο στην ειδική αγωγή παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου καθώς και προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Τιμή: 80 ευρώ/ανά ώρα. Δυνατότητα δημιουργίας γκρουπ μαθητών έως 3 μαθητές τιμή: 60 ευρώ η ώρα /τιμή ανά άτομο. Πληροφορίες εντός.

 

 

Και πριν πέσετε να με φάτε όλοι σας με τις « εξωφρενικές» τιμές που χρεώνω έχω να σας πω ότι τα έβαλα κάτω και με ενοίκιο στην παραμεθόριο της τάξεως των 750 ευρώ το μήνα ( μην φανταστείτε καμιά σπιταρόνα) συν το γεγονός ότι πρέπει να θρέψω κι εγώ την οικογένεια μου , που αποτελείται από δύο ανήλικα τέκνα, και δεδομένου ότι , ζούμε σε μία χώρα όπου η αγορά είναι ελεύθερη, όπως εσείς οι ιδιοκτήτες ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ χρεώνετε όσο θέλετε έτσι κι εγώ με την σειρά μου θα χρεώσω τις υπηρεσίες μου όσο θεωρώ εγώ σωστό. Ελπίζω και οι υπόλοιποι επαγγελματίες να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας, δηλαδή να λειτουργούν με όρους ελεύθερης αγοράς,  και να χρεώνουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους κατά βούληση πχ. ντομάτες 5 ευρώ το κιλό , γάλα 6 ευρώ το λίτρο, κρέας 20 ευρώ το κιλό. Μόνο με αυτό τον τρόπο πλέον, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να έρθει μία ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων της κάθε οικογένειας.

Φιλικά

Μάνος.

  • Η αγγελία είναι προϊόν μυθοπλασία, και προσπαθεί με χιουμοριστικό τρόπο να καυτηριάσει την τρέχουσα κατάσταση στο νησί της Κω.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συμφωνώ με το παλικάρι, ωραία τα λέει, εμπρός στον δρόμο που χάραξε και το Airbnb, και η άνοδος των ενοικίων, Αφού έχουμε ελεύθερη αγορά ας χρεώνει ο καθένας ότι του καπνίσει προκειμένου να ζήσει με αξιοπρέπεια

      • αν μπορει να το κανει!! δεν τον εμποδιζει κανενας.. εκτος απο την εφορια και τη διεύθυνση του, αν τον πιασουνε. επισης να ξερετε οτι η ελευθερη αγορα, καθορίζεται απο τον νομο της προσφορας και της ζητησης… αυτα.. φιλικα

  1. πρωινές ώρες μπορειτε? κατά προτίμηση 08 με 13:00. ξέρετε το βλαστάρι μας δεν τα κατάφερε με την πρώτη και έχουμε όλη τον χρόνο δικό μας το πρωί. Το οικονομικό δεν είναι θέμα αρκεί να κοπεί όλο το ποσό σε απόδειξη και η πληρωμή με κάρτα.

    Αλεκα

  2. Προς τον κύριο Μάνο που είναι απόφοιτος γλωσσολογίας και όχι οικονομικών να τον ενημερώσω ότι υπάρχει ο κανόνας της προσφοράς και ζήτησης. Φυσικά και μπορεί να ζητήσει 80 ευρώ την ώρα αρκεί να βρεθεί κάποιος ή μάλλον αρκετοί κάποιοι για να του το πληρώσουν. Ο λόγος που οι ιδιοκτήτες ζητάνε 750 ευρώ είναι γιατί κάποιοι τα πληρώνουν. Ο ιδιοκτήτης το ίδιο σπίτι πριν από 3 χρόνια το νοίκιαζε για 400 ευρώ. Μετά το πήγε στον επόμενο καθηγητή 450 και βρήκε κάποιον, μετά στα 500 κλπ κλπ. Όσο θα βρίσκει εύκολα να το νοικιάζει θα ανεβάζει τις τιμές

  3. Ο έμπορος προσφέρει χρήματα για τα ζώα του χωριού: Ένας έμπορος φτάνει σε ένα χωριό και ανακοινώνει ότι θα αγοράσει τα γαϊδούρια (ή άλλα ζώα) σε ένα υψηλό ποσό, π.χ. 100 ευρώ το καθένα. Οι χωρικοί σκέφτονται ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία, και αρχίζουν να του πουλούν τα γαϊδούρια τους.

    Αυξάνει την τιμή: Αφού αγοράσει πολλά ζώα, ο έμπορος φεύγει για λίγο και επιστρέφει ανακοινώνοντας ότι τώρα θα αγοράσει τα γαϊδούρια σε ακόμα υψηλότερη τιμή, π.χ. 200 ευρώ το καθένα. Οι χωρικοί που έχουν ακόμα ζώα, του τα πουλούν.

    Φεύγει και επιστρέφει με συνεργάτη: Όταν όλα τα ζώα έχουν πουληθεί, ο έμπορος φεύγει πάλι από το χωριό, αλλά αυτή τη φορά αφήνει έναν συνεργάτη του. Ο συνεργάτης του προσφέρει να πουλήσει τα ζώα πίσω στους χωρικούς, αλλά σε ακόμα υψηλότερη τιμή, π.χ. 300 ευρώ το καθένα.

    Κερδοσκοπία και απάτη: Οι χωρικοί, πιστεύοντας ότι θα μπορέσουν να τα ξαναπουλήσουν στον έμπορο όταν επιστρέψει, τα αγοράζουν πίσω σε υψηλή τιμή. Όμως, ο έμπορος δεν επιστρέφει ποτέ, και οι χωρικοί μένουν με τα γαϊδούρια και τις ζημίες τους.

  4. το δηλωσες; ηταν στις προτιμήσεις σου; προς τι τα νευρακια; δεν σου φταιει κανεις, αν κοτζαμ εκπαιδευτικος δε φροντισες να βαλεις τα κουκια κατω.. κι οταν αποκτησεις περιουσια, μην κινθεις εσεις με τους νομους τις ελευθερης αγορας. νοικιαζε το απιτακι σου 200 και δινε δυο μηνιατικα στην εφορια. κι αν δεν σε πληρωμνει, κοπανα το κεφαλι σου στο τοιχο
    φιλικα

  5. οσο εσυ ριχνεις τη χολη σου, υπαρχουν φιλολογοι ντοπιοι αδερφε μου με δυο μεταπτυχιακα κ σεμιναρια και ο, τι αλλο θες που παραμενουν στον τοπο σου και καρτερικα ελπιζουν να δουλεψουν εστω ως ωρομισθιοι στον τοπο τους. οσο εσυ εγωιστικά μετατοπιζεις το προβλημα σου στους ντοπιους- που ποσοι ειναι αυτοι οι ντόπιοι- που εχουν ενα ακινητο και το νοικιαζουν οσο γουσταρουν γιατι εχουν σιχαθει να φεσωνονται απο καποιους τυχοδιωκτες σαν κ του λογου σου..

    • Ψάχνετε δικαιολογίες ότι δήθεν σας φεσώνουν οι εκπαιδευτικοί, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ για να δικαιολογήσετε γιατί νοικιάζετε τις άθλιες τρύπες που τις λέτε σπίτια τόσο ακριβά.

  6. Πραγματικά δεν σας έχουμε ανάγκη. Πάρτε το μπαούλο από τα νησιά και να μην μας ξανάρθετε.

    • άραξε εσύ και ρούφα ένα αυγουλακι…ρούφα καμμιά καρπούζα και φάε παππούλες….τσίρκο Ε τσίρκο

    • Αυτό θέλουμε με την πρώτη ευκαιρία γιαυτό ζητάμε μετάθεση αμέσως από το αφιλόξενο νησί σας

  7. Έχω την εντύπωση ότι η αγγελία είναι χιουμοριστική, δεν έχει ούτε τηλέφωνο επικοινωνίας ούτε τίποτα, Δεν θα πίστευα ποτέ ότι κάποιος θα χρέωνε τόσα χρήματα ανά ώρα, απλά ο άνθρωπος προσπαθεί να καυτηριάσει την κατάσταση που επικρατεί

    • Δεν διαθέτει χιούμορ γιατί δεν γελάσαμε διαβάζοντάς την. Αποτυπώνει μια κατάσταση και νομίζει ότι έχει και την λύση

  8. Η αγγελία είναι προϊόν μυθοπλασία, και προσπαθεί με χιουμοριστικό τρόπο να καυτηριάσει την τρέχουσα κατάσταση στο νησί της Κω.
    Διαβάστε πρώτα και μετά τα σχόλια, ξέρουμε ότι σε αυτό το νησί όπως αναφέρεται δεν χρειάζεται ούτε παιδεία, ούτε ασφάλεια κτλ κτλ τα κάνετε όλα μόνοι σας και συμφερετε στην tui,κτλ κτλ

  9. Εγώ έχω την Απορια .Σας υποχρέωσε κανείς να γίνετε δημόσιοι υπάλληλοι;Ήρθαν σας μαστίγωσαν υπογράψατε το διορισμό και ήρθατε;Κορόιδα γιατί δεν γίνατε ιδιωτικοί υπάλληλοι;Ελεύθεροι επαγγελματίες;Έχετε ακούσει κανένα από αυτούς να κλαίγεται όλη μέρα σαν εσάς για τα νοίκια;Να γράφονται τόσα αθρα;Όλη μέρα στη δουλειά κάνουμε υπολογισμούς να τα φέρουμε βόλτα και γυρνάμε σπίτι και ακούμε για δημόσιους υπαλλήλους που πληρονουμε να θέλουν να τους πάρουμε και σπίτι.

    • Έχω την αίσθηση ότι ο άνθρωπος, έστω και στην μυθοπλασία, είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ο έχων οικοδιδασκαλειο, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, κόβει αποδείξεις και ασφαλίζεται μόνος του στον εφκα, οπότε δεν έχει σχέση με δημόσιο υπάλληλο

  10. δεν σε υποχρεώνει κανένας να έρθεις εδω σε μια δημοκρατία παιδιά ας μείνουμε σπίτια μας και ας περάσουμε στην δεύτερη τρίτη φάση εγώ φέτος έμεινα στα Τρίκαλα και πέρασα Α φάση ενώ περισσή Β φάση διάλεκτο Τρικάλων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ