Διαμαρτυρία μικροπωλητή: Μου απομάκρυναν τον πάγκο από το πάρκο του Ιπποκράτη στο λιμάνι χωρίς ειδοποίηση…

20
18788

Καλημέρα σας,

λέγομαι ΚΑΔΟΥΔΗ Μενη είμαι μικροπωλητής και έχω ένα πάγκο με μπιζού στο λιμάνι στο φανάρι απέναντι από το λιμεναρχείο χθες το πρωί η δημοτική αστυνομία χωρίς να μου δώσει κάποιο έγγραφο ειδοποίησης παράβασης μου έκοψε και αφαίρεσε την τέντα του πάγκου μου στην οποία ήταν προσαρμοσμένα φώτα με φωτοβολταϊκά πάνελ και την απομάκρυνε στο εργοτάξιο του Δήμου.

Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εργαστώ για όποιο χρονικό διάστημα χρειαστεί να το επιδιορθώσω.Εργάζομαι 14 χρόνια στην Κω και ως ευπαθείς ομάδες είχαμε ανθρώπινη μεταχείριση, αυτό που αντιμετωπίζω όμως τώρα ξεπερνάει κάθε εφιάλτη…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολύ καλά κάνανε και όχι μόνο εκεί αλλά και σε άλλα σημεία πρέπει να γίνουν
    κατάντησαν την κω τσαντιρι

    • ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ @ΙΑΟ@ΛΟΥ ΤΟΝ @ΟΛΟ,ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΕΙΣ

  2. Και πολύ το κράτησαν.Ξεκινησε με πάγκο και έγινε πολυκατάστημα, μέσα στο κέντρο της πόλης, στην καρδιά του λιμανιού, με το έτσι θέλω.Πατε καλά;Διαμαρτυρεστε κι όλα; Μάθανε ότι …… πλάκωσαν και οι γ…. .Ξηλωμα και άργησαν……

  3. Μπροστά στο πάρκο τα τσαντίρια με τους πάγκους και από πίσω οι ρομα. Τέλεια η νέα έθνικ φολκλόρ εικόνα του νησιού. Ευχαριστούμε δήμαρχε!!!

    Υ.Γ ΜΟΝΟ ΜΠΕΟΣ!!

  4. Όπου του κατέβει του καθένα στήνει ένα τσαντίρι.Ας είναι ξεκινήστε απο κάπου να φτιαχτει η πόλη.Ευχομαι μόνο να μην είναι κάποιο ρουσφέτι σε κάποιον που το ζήτησε και μείνετε μόνο σε αυτό.

  5. ΚΑΝΟΝΑΣ :
    Τους δε νόμους τοίς αραχνιοις ομοίους καί γάρ εκείνα, εάν μεν εμπεσητι καί κουφον καί ασθενές στεργειν . Εάν δε μείζον, διακοψαν οιχεσθαι .

    • Οι νόμοι μοιάζουν με τον ιστό της αράχνης: αν
      πέσει πάνω του κάτι ελαφρό και αδύναμο, το συγκρατεί· αν
      όμως πρόκειται για κάτι μεγαλύτερο, σκίζει τον ιστό και φεύγει.
      Σόλων, 630-560 π.Χ.

  6. αν ήταν κάνα πεντάστερο με δεκάδες πολεοδομικές παραβάσεις

    κτίσιμο μώλου, παντός είδους παραπήγματα, θερμοκήπια, εξέδρες για ξεσάλωμα και όλων των ειδών τις παρατυπίες,κανένας απ’ τους σχολιαστές δεν θα μίλαγε,όπως δεν μιλάει για τις προκλητικές παραχωρήσειςραχωρήσεις πεζοδρομίων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων,τεράστιων ομπρελών (αυτές να δείτε πως χαλάνε την εικόνα της πόλης, κανείς δεν μιλάει για παραχώρηση παραλίας σε εστιατόρια που είναι στο άλλο άκρο του δρόμου,την τοποθέτηση φωτιστικών και ηχείων που οι σερβιτόροι διασχίζουν τον δρόμο για να σερβίρουν.απορω ποιος έδωσε τις άδειες αυτές,την στιγμή που τα πρόστιμα σε ομπρελάδες σε όλη την επικράτεια είναι τεράστια.
    Μα αυτή είναι η συμπεριφορά του ντόπιου,η διαφθορά,η διαπλοκή,για αυτό γεμίσαμε σκατά.
    Ζούνε όλοι στο ψέμα,οι δρόμοι χιλιομπαλλωμένοι,οι αρχές σε περιδίνηση.
    η εικόνα των φυταρίων που επαιτούν μπαίνοντας ακόμα και σε εστιατόρια είναι καλύτερη;ή μήπως η άγρα πελατών απ’ τα ημερολόγια;
    Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε.

  7. Μάλιστα όλοι οι μποχαλοι βγήκαν να δώσουν τα εύσημα μάλλον γτ δεν πρόλαβαν αυτοί να βάλουν δικούς τους πάγκους γτ ως γνωστόν ούτε εκατοστό δεν μένει σε αυτό το νησί χωρίς να βγάζουν παραδάκι όλοι οι βολεμένοι.

  8. Δεν καταλαβαίνω. ΑΝ ήταν παράνομη η εργασία για ποιο λόγο δεν την ενημέρωσαν να τα μαζέψει, αλλά την κατέστρεψαν? Δίνουμε όλο το ναυτικό όμιλο στους μεγαλοξενοδόχους, αλλά μας πείραξε ο πάγκος. Κάπου έλεος.

    • παράνομη είναι και η ηχορύπανση που τώρα η ώρα 3 τα ξημερώματα ακούγεται στο Ψαλίδι

      απ’ το λιμάνι και απ’ την Λάμπη στην Κανάρη,αλλά δεν πήγε καμία Δημοτική να πει να χαμηλώσει την ένταση και αυτή η ιλαροτραγωδία καθημερινά απ’ τα τέλη Μαΐου.
      Αύριο πως θα πάνε ν ανάψουν κερί στην Παναγία τέτοιοι ανθρωποφάγοι, τέτοιοι υποκριτές; νομίζουν ότι θα τους δώσει χείρα βοηθείας κάποια στιγμή;
      Αυτό που ζούμε τελευταία λέγεται κανιβαλισμός κύριοι.
      Μου θυμίζει άτομο που πάει και κάνει μετάληψη και μετα πάει στον πιο ανοχής

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ