Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Σκηνές διάλυσης στο νοσοκομείο Σητείας: Έφτασαν στο νοσοκομείο σοβαρά περιστατικά αλλά δεν...

Σκηνές διάλυσης στο νοσοκομείο Σητείας: Έφτασαν στο νοσοκομείο σοβαρά περιστατικά αλλά δεν υπήρχε γιατρός!

0
105

Σκηνές διάλυσης στα νοσοκομεία του Λασιθίου που έχουν «ερημώσει» από γιατρούς εν μέσω καλοκαιρινής σεζόν, όπου ο πληθυσμός στο νησί πολλαπλασιάζεται.

Ειδικότερα, το ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Σητείας γνωστοποίησε πως, χθες 9 Αυγούστου, προσήλθαν στα επείγοντα του νοσοκομείου τρεις ασθενείς από Ξερόκαμπο, Ζάκρο και Αρμένους Λασιθίου με επείγοντα σοβαρά καρδιολογικά θέματα υγείας.

Ωστόσο, στο νοσοκομείο εκείνη την ώρα δεν εφημέρευε καρδιολόγος, καθώς και το νοσοκομείο Σητείας, όπως και τα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας, αντιμετωπίζουν τεράστια κενά και ελλείψεις, με αποτέλεσμα να είναι μη λειτουργικά πολλές ημέρες τις εβδομάδας.

Όπως ξεκαθαρίζουν οι εργαζόμενοι, «η αγαπητή καρδιολόγος Καίτη Παλληκαράκη με την ενσυναίσθηση και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο που την διακρίνει έσπευσε στο νοσοκομείο μας να αντιμετωπίσει την κατάσταση αλλά και να συνοδεύσει με το ασθενοφόρο σε μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα».

Νεκρός άνδρας από ανακοπή καρδιάς στη Σητεία – Είχε πάει για ψαροντούφεκο και λύγισε η καρδιά του

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Μόχλου Σητείας, ψαροτουφεκάς, ο οποίος ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος. Στο σημείο έφτασαν και λιμενικοί ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας. Την υπόθεση διερευνά το Λιμεναρχείο Σητείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ