«Eνώ ακόμη καπνίζουν οι στάχτες από την καταστροφική φωτιά, ασυνείδητοι ανάβουν φωτιά για BBQ, δίπλα σε ξερόχορτα και κάτω από δέντρα»

11
14927

Κι ενώ ακόμη καπνίζουν οι στάχτες από την καταστροφική φωτιά , ασυνείδητοι ανάβουν φωτιά για BBQ, δίπλα στα ξερόχορτα κι ακριβώς κάτω από τα δέντρα με αέρα 6 μποφόρ στην περιοχή των ‘πετρελαίων» την μοναδική παρθένα παραλία του νησιού. Ευτυχώς και μπράβο η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιλήφθηκε άμεσα του θέματος

Παρακαλούνται όλοι οι αρμόδιοι, ο Δήμος,το Λιμεναρχείο, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, να τοποθετήσουν προειδοποιητικές πινακίδες που να απαγορεύουν το άναμμα φωτιάς και την κάθοδο των οχημάτων στην παραλία, ώστε να είναι κάτω από την σκιά των δένδρων(κατά την εγωιστική αντίληψη των ιδιοκτητών τους), στερώντας τα από όλους εμάς που θέλουμε να απολαύσουμε την ησυχία και την ηρεμία μιας παρθένας παραλίας χωρίς ξαπλώστρες και χωρίς μπαρ.

Μια παραλία που δυστυχώς οι ασυνείδητοι αφήνουν γεμάτη σκουπίδια κι εμείς οι εθελοντές μαζεύουμε κάθε φορά. Μια παραλία γεμάτη από πλαστικές «σωστικές» λέμβους που κανένας φορέας, παρόλες τις οχλήσεις μας, δεν έχει καθαρίσει. Ας αφυπνιστούμε όλοι!!

Έχουμε κι εμείς δικαιώματα σε αυτό το νησί

Σας ευχαριστώ πολύ

Αναγνώστρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΠΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΟΠΑ ΛΙΓΟ……ΠΙΟ ΑΣΥΝΕΙΔΙΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!!!!!!ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!!! Ε ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ……ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΙς ΕΛΛΑΔΑΣ……ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕ………ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ!!!!

  2. Αγαπητή μου δυστυχώς είμαστε άμυαλος λαός.Οταν οι Γερμανοί μας ζητήσανε να βάλουν ελεγκτές στην χώρα για να μπει ένας έλεγχος και μια τάξη, οι κυβερνουντες(εποχή Γιωργάκη Παπανδρέου οχι βέβαια ότι οποιοσδήποτε άλλος θα δεχοταν)πάτησαν πόδι φοβούμενοι πρώτα απ’ όλα ότι θα βγουν πολλές βρωμες στην φόρα.Τοτε ήταν μεγάλη ευκαιρία να μπει μια τάξη στον τόπο…..Τώρα δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Και δεν είναι καθόλου άσχετο αυτό που γράφω Μ αυτά που λες.

  3. Καλό είναι και οι χαλβάδες επιδειξίες με τα πυροτεχνήματα που κάνουν σαν τρίχρονα να το κόψουν!!

  4. ποια καταστροφικη φωτια ρε παιδια …ελεος πηραν φωτια τα ξεροχορτα και σκοπιμα δεν την εσβησαν αμεσως γιατι επρεπε να γινουμε νουμερο στις ειδησεις ,,,,αντε πια

    • Ακολουθα τους νομους. Απαγορευεται? Ναι. Γιατι αναβεις? αμα θες να αναψεις να αναψεις μεσα στο σπιτι σου οχι εκει εξω ρισκαροντας να παρουν φωτια τα παντα… ΟΡΚ

  5. Δεν μας σώζουν οι πινακίδες.Η ανατροφή του καθένα δεν αλλάζει αν του βάλουμε μια πινακίδα.Ειναι όπως στους δρόμους.Απλα υπάρχουν.Τελος γιατί μαζεύετε σκουπίδια;Ποιος τα αφήνει;Αυτοί προφανώς που πάνε στην παρθένα παραλία.Εχετε σκευτει πως θα ήταν οι παραλίες μας σήμερα αν δεν ήταν οργανωμένες;Περνετε ένα μικρό δείγμα εκεί που Μαλιστα την προσέχετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ