Ν. Κανταρζής: Τόνοι μπετόν στην άμμο…κι όμως κάποιοι λένε: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ Ν.Ο.Κ

26
16067

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΡΕ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ….ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ..ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ…. ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ….ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ Ο ΑΠΛΩΣ ΚΩΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ??????? ΠΩΣ ΕΦΥΓΕ Η ΑΒΙΚΩ απο τον δημο ετσι????? ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΕΡΙ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ (ΤΡΑΓΙ ΚΩΣ) !!!!!!

  2. Καλα πλακα μας κάνει ο Νικος; Ποιοι ξεπούλησαν την Κωακη περιουσια Ποιοι μηχανικοί;; Ποιοι αρχιτέκτονες;

  3. το γράφαμε απ' τον χειμώνα ότι έριχναν τσιμέντα μέχρι την θάλασσα

    καταγγείλαμε, αλλά κανείς δεν έκανε έλεγχο.
    αυτή είναι η τοπική και εθνική διαπλοκή.
    θα τιμωρηθούν μόνο κάτι ομπρελάδες, επειδή κάποιος πάντα πρέπει πάντα να πληρώνει.

  4. ΚΑΙ KAPOIOI EKANAN ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΜΕ ……ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΚΕΙ
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ …………………Κ ΝΙΚΟ

  5. δε τα θέλουμε τα ////δέλα τη τουι και τα κ….ξενοδοχεια τους. οι άλλοι έδωσαν τη ζωή τους και τώρα τα ξεπουλατε αμόρφωτοι

  6. Ιι περισσότεροι ντόπιοι οραματίζονται ότι η Κως θα γίνει νέα μύκονος. όλοι είναι χαρούμενοι και κοστολογούν όλες τις υπηρεσίες στο νησί χωρίς να υπάρχει αντίκρισμα. Κάποιο πρωί θα ξυπνήσουμε όλοι και θα γυρίσουμε πίσω στις παλιές καλές εποχές. Τότε πλέον, κανείς δεν θα ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από το να πουλάει «κούφιο» τουρισμό… τότε να δείτε τι θα γίνει!!!

  7. Βρε Νικο, τοσα Χρονια στην εξουσία και βγάζεις την ουρα σου απεξω; Ντροπη και αίσχος! Γι αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα οχι γι αυτα που λες

  8. Μια ενιαία, πλωτή τσιμεντούπολη γίνεται το νησάκι… Κατά τα άλλα κλιματική αλλαγή, πράσινη μετάβαση, σεβασμός στο περιβάλλον, κινούμαι ηλεκτρικά και πάει λέγοντας…

  9. ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΤΑΡΖΗ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 70 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ?.
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΒΙΚΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕ 1,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ?
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ?
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ!!

    • Όχι ρε παιδιά, ό Νίκος δεν ήταν εκεί.. δηλαδή εκεί ήταν το σώμα του αλλά το πνεύμα του απουσίαζε…. Ένας από τους πολλούς πολιτικούς (,,,,,,, όταν αυτό που στην πραγματικότητα απουσιάζει από αυτό τον τόπο είναι πολιτικοί με α………..

  10. Μας δουλεύει ο κύριος.50 χρόνια είναι στα κοινά με θέσεις ευθύνης.Δηλαδη ήταν εκεί για να κάνει σήμερα περιγραφές και κρίσεις.Εξαλου έφυγε αυτός μπήκε αλλος με τις ψηφους του.Εμεις φταίμε;

  11. Χρόνια τώρα πάω στην περιοχή για μπάνιο και εκτός εποχής για ψάρεμα. Φέτος μόλις πήγαμε στον Όμιλο και βλέποντας προς την ΔΕΗ ανατολικά, έπαθα πλάκα.
    Ρε το τσιμέντο βίσκεται εκεί μου σκάει το κύμα!!! Αλητεία………………….

    • Ναι. Τώρα τό είδα. Κάποιοι έδωσαν την άδεια; Με τι κριτήρια; Πάνω στο κύμα βρε αδέλφια. Την ΑΒΙΚΩ, το ερειπωμένο, το θυμάμαι χρόνια.
      Αλλά ρε μάγκες πάνω στο κύμα;

  12. Δουλευόμαστε μεταξύ μας???
    Κρίνετε ως παράνομο ένα έργο που έχει πάρει νομιμότατες οικοδομικές άδειες, επειδή θίγει την υποκειμενική αισθητική σας? Προτιμούσατε τη χαβούζα της ΑΒΙΚΩ? Αραγε αν λειτουργούσε ακόμα εργοστάσιο εκεί, θα νιώθατε ωραία να κάνουν δίπλα μπάνιο τα παιδιά σας? Ή νομίζετε ότι οι καψεροί που θα δούλευαν εκεί θα ήταν τίποτα λόρδοι και όχι μελαμψοί κατακαυμένοι? Ας σοβαρευτούμε σε αυτό το νησί, καλώς γίνονται επενδύσεις κακώς δεν υπάρχει χωροταξικό με προβλέψεις και περιορισμούς. Μήπως αυτό πρέπει να συζητάμε?
    Την ανυπαρξία σχεδιασμού? Ονειρεύεστε μήπως ότι το κράτος (εδώ γελάμε) θα φτιάξει και το παλιό οινοποιείο? Στην καλύτερη να γίνει ένα επιπλέον ξενοδοχείο… γιατί όπως είναι τώρα η κατάσταση άλλη μια χαβούζα έχει δημιουργήθεί με μαζεμένο αμίαντο… Η αυτοκριτική δεν βλάπτει….

  13. Αυτη η πονεμένη ιστορια ειναι εδω και 30 χρονια .Ολοι οσοι περασαν απο τον Δημο εχουν και απο ενα μεριδιο ευθηνης .Προεκλογικα ο Νικηταραςφωτογραφιζοταν στον ΝΟΚ και ελεγε στο βιντεο τι θα,δημιουργηουν εκει .Τελικα αφησανε στον Παμπο ενα μικρο μερος και τα υπολοιπα θα τα,εκμεταλευθουν οι ξενοδοχοι.Οποτε ολοι ιδιοι ειναι .Βοηθανε τα μεγαλα κεφαλαια,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ