Βερύκιος: «Βασανίζομαι γιατί παρότρυνα τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο, όταν βλέπεις νέους ανθρώπους να πεθαίνουν ξαφνικά λες μήπως είναι από αυτό»

9
65646

Ο ένας μετά τον άλλον δημοσιογράφοι και θιασώτες του εμβολιασμού αρχίζουν και λυγίζουν υπό το βάρος των τύψεων οι οποίες δημιουργήθηκαν από την παρότρυνση προς τους Έλληνες να εμβολιαστούν με ένα πειραματικό σκεύασμα για να σώσουν εαυτό τους αλλά πάνω από όλα το κοινωνικό σύνολο.

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για το εμβόλιο της Αstrazeneca καθώς και το εμβόλιο της Pfizer για το οποίο η εταιρεία έχει εκδόσει κατάλογο 29 σελίδων με παρενέργειες αρκετοί έχουν αναθεωρήσει τις απόψεις τους και βγαίνουν δημόσια και το λένε:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψεκασμένοι εσείς για τα mRNA εμβόλια αν δεν κάνω λάθος κατηγορούσατε ότι σας αλλάζουν το dna.Οχι ταυ παλιού τύπου σαν το Astra .Τελος μακάρι να το είχε κάνει ο κουμπάρος μου ακόμα και αυτό που έφυγε ξαφνικά ανεμβολιαστος.

    • Αν έφευγε ανεμβολίαστος ξαφνικά θα ήταν πρώτο θέμα στα πετσοπληρωμένα και στον Εισαγγελάτο. Άσε που θα είσασταν στην 30 δόση τώρα. Τραβα κουρέψου αυγό ε αυγό, Μυαλό πούλας που πουλάς και εξυπνάδα

      • Δεν θα συζητάω με ανεμβολιαστους ανεγκεφαλους.
        Το ότι είπε » μήπως» δεν σημαίνει ότι φταίει στα σίγουρα.
        Απλά πράγματα. Κάντε μια λίστα με όσους εδώ στην Κω, έστειλε το εμβόλιο σε άλλους κόσμους και βαρατε μια μυνησάρα στους υπεύθυνους και εμείς μαζί σας.
        Έλα όμως ότι δεν βλέπω ούτε ένα όνομα παρά μόνο φαφλατάδες.
        Εγώ προσωπικά αυτό που γνωρίζω είναι ότι όσοι άλλαξαν μέρος διαμονής ήταν ΟΛΟΙ ανεμβολιαστοι.
        Εδώ και τώρα ΛΙΣΤΑ ίνα πιστεύσομεν υμάς.

  2. και πολύ καλά κάνεις
    Άνθρωποι με περιορισμένο IQ είχαν άποψη για τα εμβόλια
    Ελεεινοί
    ο συγκεκριμένος, δημοσιογράφο- δεν τον λες, είναι από τα πιο εμετικ@ πρόσωπα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στα παρακατιαν@ πρωιναδικα.

  3. για τον εαυτούλη τους νοιάζονται. Αν τους βάλει στην ίδια κατηγορία με τους γιατρούς και είναι στο απυρόβλητο θα αρχίσουν ξανά τα ίδια. Γι’ αυτό και δεν λένε ότι δέχονταν πιέσεις αλλά ότι κάνουν δεύτερες σκέψεις και βασανίζονται. Και φυσικά μόνο το AstraZeneca τους ενοχλεί.

  4. ….και η μαλ@κια παει ακομη συννεφο!Δλδ,τι θελουν για να καταλαβουν οτι γινανε πειραματοζωα,να βγουνε να τους το πουν;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ