Αναγνώστης: Το πρώτο αξιοθέατο για τους επισκέπτες των κρουαζιεροπλοίων στην Κω, χωρίς σχόλια

9
22205

Το πρώτο αξιοθέατο για τους επισκέπτες των κρουαζιεροπλοίων στην Κω, χωρίς σχόλια.

Είναι εκεί εγκαταλελειμμένο πάνω από ένα χρόνο, τι να πει κανείς.

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ σωστή παρατήρηση. Θεοδόση, στείλε άμεσα συνεργείο για απομάκρυνση! Εννοείται βέβαια, ότι για αυτή τη μεγάλη παρέμβαση πρέπει να προηγηθεί η φωτογράφηση σου μπροστά από το αυτοκίνητο και το αντίστοιχο διθυραμβικό άρθρο ώστε να θαυμάσει ολόκληρο το νησί το κατόρθωμα της απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένου οχήματος!!!!

  2. Ποια κρουαζιερόπλοια?Μας δουλεύετε…ένα έρχεται μικρό κ αυτό μια Μ δύο φορές…. αφού δεν υπάρχει υποδομή….μι ευκαιρία δόθηκε Μ τ σεισμό αλλά δεν…..να ήταν μόνο αυτό…τ νησί έχει μείνει πίσω 50 έτη μ τ μη σωστή αξιοποίηση των αξιοθέατων τού….. μια από τα ίδια και οι υποδομές…. όλη η Κως είναι τα 300 μέτρα τού εσωτερικού λιμανιού…. τίποτα άλλο

  3. Μιλάμε για μια σακαράκα, η Αστυνομία απέναντι τι κάνει, άσε τον Δήμο πού η είσοδος της πόλης μοιάζει με χωράφι. Ωρε ξεφτίλα…… Το δε πλοίο έχει πάει ά ρόδου (στην άγκυρα) ένα μίλι μακρυά!! Ούτε στην Σαντορίνι δεν γίνεται αυτό….

  4. Η ανάξια δημοτική αρχή δεν πρόλαβε να το αποσύρει διότι είχε στο μυαλό της τα πανηγύρια και τσ έργα της ρεμούλας.

  5. ΓΙΑΤΙ Η MERCEDES ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ CASA ROMANA ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ;

  6. Γενικά υπάρχουν αρκετά παρατημένα αυτοκίνητα. Αν δεν μπορεί ο δήμος να τα εντοπίσει ας ορίσει έναν αριθμό τηλεφώνου για να καλούν οι κάτοικοι τις υπηρεσίες που θα τα απομακρύνουν.

  7. Εδώ δεν έχουμε ένα νοσοκομείο της προκοπής. Ήδη έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν και έχουμε ένα νοσοκομείο που υπολειτουργεί. Και φαρμακεία με έλειψες φαρμάκων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ