Νοσοκομείο Κω «Ώρα μηδέν»: Περαστικά φίλε Αντώνη!

39
46366

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψεύτες υποκριτές Παππά το νοσοκομείο που είναι ψεύτη θα πας να κάνεις παρέα με την γαβαλ το ίδιο είστε

  2. Επαναλαμβανω πολύ μεγάλη κάψα για το νοσοκομείο, λίγες μέρες πριν τις εκλογές.Γιατι δεν μου αρέσει αυτό;Υποκινούμενο;Θα δείξει.

    • Εύχομαι να μην βρεθείς στην ανάγκη για περίθαλψη στο νοσοκομείο της Κω.Τότε θα καταλάβεις…[θα πρέπει να έχεις σε ετοιμότητα,τον ιδιώτη παθολόγο σου ή τον καρδιολόγο σου ή τον παιδίατρο σου] ή την ασφάλεια σου που να καλύπτει αερομεταφορά.

    • Εγω εχασα τον πατερα μου εκει μεσα προσφατα και μας ταλαιπωρησαν να χρονο με απρεπεις συμπεριφορες καρκινοπαθη ανθρωπο…..και ναι φιλε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατι διελυσε το ρημαγμενο επι χρονια νοσοκομειο μας

      • Τα κόμματα μας φταίνε πάλι? Εμείς οι Κώοι τί έχουμε κάνει τόσα χρόνια για το Νοσοκομείο? Στις διαμαρτυρίες που γίνονται κανείς μας δεν κατεβαίνει πάρα μόνο 20 άτομα. Αλλά όταν νοσηλευτούμε μόνο βλέπουμε τις ελλείψεις …αντί να κριτικάρουμε απ’τον καναπέ μας ας σηκωθούμε επιτέλους να αντιδράσουμε όλοι μαζί. Αποχή από τις εκλογές, είναι το μόνο που θα τους ταρακουνήσει.
        Α, σας παρακαλώ μη ξαναπεί κανείς «το νησί του Ιπποκράτη» , δεν είμαστε άξιοι να τον πιάνουμε στο στόμα μας…

    • Αγαπητέ φίλε ανώνυμε μάλλον δεν ζεις στην Κω, αν εσύ νομίζεις ότι ένα νησί με 40,000 κατοίκους ,το νοσοκομείο είναι σωστό να μην έχει ούτε έναν παθολόγο που θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 4 ναι τότε είναι όπως τα λες

      • ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
        ΦΑΤΕ ΒΟΡΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΠΛΕΥΡΗ, ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

    • Πολλοί ξένοι έπρεπε να το διαδώσουν,ώστε να μειωθούν προκρατήσεις

      και τότε μόνο θα βλέπαμε όλοι κινητικότητα

  3. Τουλάχιστον ξεκινήστε για το Νοσοκομείο και μην κοροϊδία κύριε παπά γιατί κάνετε κακό στο κομα και Ο Μητσοτάκης έταξε έταξε θα θα θα Πούντα εκλογές έρχονται και ο κόσμος της ΚΩ θα θα θα και το ΣΥΡΙΖΑ αυτές της βλακίες σας περιμένει ξυπνάτε γιατί οκοσμακης τορα θα σας τιμωρήσει . Θεοδοση τρέξε για τι χτυπά η καμπάνια και για σένα . Καλά και ο κα’ι’σαρλης που ήταν και Κολητος βγάζει τον ….. ε ρε αυτή η καρέκλα και σε βρίζεις ε δεν πάμε καλά .

  4. Ξυπνήστε μωρέ επιτέλους… για την υγεία μας πρόκειται… αν δεν γίνει κάτι τώρα ουσιαστικό προεκλογικά που καίγονται για ψήφους άλλη μια τετραετία θα φτάσουμε να πεθαίνουμε στα σπίτια μας … η τώρα η μετά δεν έχει δικαίωμα κανένας για κλάματα

  5. Ετσι είναι…!υποψηφιος Καματερος από ΣΥΡΙΖΑ ,Νικητιάδης και…Γαβαλα από ΠΑΣΟΚ ..!Κύριε Μητσοτακη η ΚΩΣ ξεχασμένη στα συρτάρια σας…? 6 Ροδίτες υποψήφιοι κα8 κανένας ΚΩΟΣ..,!Θα φάτε μαύρο!Η ΤΕ ΝΔ που είναι?κοιμαται!τα καλά και συμφέροντα….!οι βουλευτάδες….μοίρασαν την κω και τους κωους…!Κριμα στην ΝΔ που έμεινε στην Τριανταφυλλοπουλου …και την Φτακλακη ..

  6. Γιατί γκρίνιαζουμε;;; δεν τα βλέπαμε τόσα χρόνια;;; δεν τα ξέρουμε;;; ξεχάσαμε τις μεταφορές πάνω σε αγροτικά ελλείψει ασθενοφόρων;;; ξέχναμε ότι χρόνια τώρα κανένας δεν ενδιαφέρεται να επανδρώσει το νοσοκομείο με καταξιωμένους γιατρούς;;; στα συλλαλητήρια δεν πάει κανείς μας, όταν όμως σκάσουν μύτη παπάδες, Καραμανλήδες τσίπρες όλοι τρέχουμε για το θεαθήναι.Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι εμείς έχουμε τα γενιά εμείς και τα χτένια.Απο μας και μόνο εξαρτάται η αλλαγή κατεύθυνσης στο τόσο καυτό θεμα

  7. Αν δεν. Μπορεί η κεντρική εξουσία να φτιάξει ένα νοσοκομείο ας προχωρήσει μόνη της η τοπική εξουσία να φτιάξει το νοσοκομειο.και αυτά που λένε κάποιοι ότι η τοπική εξουσία ΔΕΝ μπορεί να ξεκινήσει το έργο μόνη γιατί αυτό το πράγμα είναι δουλειά της κεντρικής εξουσίας είναι κολοκύθια τούμπανα. Ξυπνήστε επιτέλους όλοι πριν είναι αργα για όλους μας

    • Έτσι ακριβώς είναι ! Ο δήμος μπορεί να προχωρήσει σε πρωτοβουλίες , φτάνει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτές τις πρωτοβουλίες και μετά να αποδώσουμε και τα εύσημα στην δημοτική αρχή.
      Η κοινωνία της Κω είναι έτοιμη ; Ο δήμος μπορεί να σχεδιάσει κάτι τέτοιο και να δώσει λύση;
      Οι κοινωνίες έτσι βελτιώνονται και προχωράνε σε τέτοια θέματα που αφορούν όλους.
      Τα γύρω γύρω είναι συνθήματα και μικροπολιτικα παιχνίδια.
      Μόνοι μας τα λέμε , μόνοι μας θα τα λέμε…..

  8. Το πρόβλημα του νοσοκομείου δεν είναι κτηριακό.Προσωπικό χρειάζεται.Ειδικά γιατρούς όχι βοηθητικό προσωπικό.Εκεί να στραφεί όλη η προσπάθεια και όχι να βρούμε οικόπεδο να κτίσουμε νοσοκομείο.Δεν χρειάζεται αντιπολίτευση σε αυτό.Μιας και οι ντόπιοι γιατροί δεν καταδέχονται , να βρούμε τρόπους να έρθουν ,να έρχονται γιατροί.Όλα τα αλλά είναι χωρίς ουσία.

    • Αυτο που χρειαζομαστε ειναι να ερθει ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασια με το ΠΑΣΟΚ, και να διορθωσουν αυτη την καταντια, που ζει για πρωτη φορα στα χρονικα, το νησι μας.
      Διαλυεται το ΕΣΥ και βγαζουν εκατομμυρια τα ιδιωτικα παραμαγαζα που φυτρωνουν σαν μανιταρια!! Και ο λαος πεθαινει!!

      • Τι δουλειά έχει το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ;Από την άλλη ξέρει ο Αλέξης και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχει νησί Κως;Ούτε με το μεταναστευτικό που μας έκαναν αποθήκη ψυχών εδώ ούτε με το καταστρεπτικό σεισμό πάτησε κανείς εδώ.

    • Παιδιά εάν, εμείς. Ηκατοικοιδενκανουμεκατοι, όλοι μαζί, μην περιμένουμε από την πολιτεία εμείς πρέπει να φωνάξουμε.

  9. 1,5 καρδιολόγους 7 γενικούς από τους οποίους δουλεύει ο ενας 2,5 ορθοπεδικούς 2,5 χειρούργους 3 οφθαλμίατρους 1 ΩΡΛ 3 αναισθησιολόγοι, 3 μαιευτήρες γυναικολόγους, μισός Παιδίατρο ενας ακτινολόγος….. ενας ουρολόγος ενας νεφρολόγος και ο Doctor Auto …. ενας οδοντίατρος, 1 Ψυχολόγος, 1 κοινωνική λειτουργοσ την κατάσταση την σώζουν 5 αγροτικοί ιατροί και μια γενική ιατρος. το κέντρο υγείας στο πλατάνι και στην αντιμαχία που είναι.

  10. ΠεραΣτικαφυλεμου, παιδιά, να κάνουμε, εμείς, κάτι. Το νοσοκομείο είναι,για όλους, μας

  11. Η μοναδική σωτηρία είναι ο πρώην υπουργός Νικητιάδης να εκλεγεί και όλα θα αλλάξουν ο μοναδικός που θα δουλέψει για την κω

    • Αλήθεια Νέμεσης; Ο Νικητιάδης είναι η μοναδική σωτηρία μας; Και 500 χρόνια που είναι βουλευτής και υπουργός γιατί δεν έκανε κάτι για αυτό ειδικά όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ; Μόνο φαγοπότι όλοι οι τοπικοί βουλευτές όλων των κομμάτων και τίποτα άλλο. Μας έχουν γραμμένους κανονικότατα και εσείς τα πρόβατα επιμένετε να τους ξαναψηφίζετε και να τους επανεκλέγετε για να συνεχίσουν να μας δουλεύουν και να μας τα παίρνουν.

  12. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Μα τέτοια τάξη τέτοια αλφαδιά 😂. Το μόνο που λειτούργησε στην πένα ήταν το πρόγραμμα εμβολιασμού. Mega εμβολιαστικά κέντρα και απαστράπτουσα εικονική πραγματικότητα.Όπως είχε πει κάποτε με γαλλική αξάν ο Όλι Ρέν, καλό κουράιο.😂🐑

  13. Δεν φταίει κανείς. Οι άνθρωποι που δουλεύουν είδη εκεί κάνουν τα πάντα ευθύνονται τα μεγάλα πρόσωπα για όλο αυτό..

  14. ΠΡΟΣ ΚΟΡΟΝΟΒΑΙΡΟΥΣ :ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ(1000%) ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΑ ΤΟΥ.

  15. Οι πολιτικοί αυτού του τόπου και οι βολευτές δεν έχουν καταλάβει τι τσουνάμι ετοιμάζετε … το προκάλεσαν όμως οι ίδιοι με τις ψεύτικες υποσχέσεις τους τόσα χρόνια… χάσαμε ανθρώπους μας, ταλαιωριθήκαμε ακόμα και για απλά θέματα υγείας, βάλαμε βαθιά το χέρι στη τσέπη μας … τέρμα . Όρκο σε αυτούς που έφυγαν και σε όσους ταλαιπωρήθηκαν … όρκο στα παιδιά μας … μόνο την πλάτη μας πια θα βλέπετε όλοι οι πολιτικοί. Και θα έρθει και η τιμωρία πολιτικών και διοικητικών για την κατάντια του νοσοκομείου και σε έλλειψης ιατρών και για τις ακατάλληλες συνθήκες διαμονής ασθενών μέσα σε αυτό. Με ντοκουμέντα

  16. Εκτός την παντελή έλλειψη γιατρών υπάρχει και παντελή εγκατάλειψη του κτιρίου του νοσοκομείου. Πριν από δύο έτη συγγενικό μου πρόσωπο νοσηλεύτικε στην παθολογική κλινική του δήθεν νοσοκομείου. Εν καιρό covid που έπρεπε να τηρείτε η καθαριότητα δεν υπήρχε νερό στις τουαλέτες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τραγικές … ο συγγενής μου έμαθε αφού παραπονέθηκε μέσα στο νοσοκομείο ότι ήταν μήνες αυτή η κατάσταση… ερωτώ και απορώ και ας μου πει αν κάποιος γνωρίζει κονδύλια το κράτος δίνει για τη συντήρηση των νοσοκομείων και αν δίνει που πάνε ? Γιατί πρέπει να γίνονται ιδιωτικές δωρεές για να φτιαχτούν τα αυτονόητα μέσα στο νοσοκομείο της Κω … εδώ γίνονται πράγματα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία και περίεργα

  17. Η Διαφθορά στο νησί μας μαζί με την λειτουργία των διαπλεκόμενων είναι η αιτία.
    Να σημειώσετε ώρα και ημέρα.Μόνο όταν 2-3 τουρίστες φύγουν άδικα λόγω παραλείψεων τότε θα γίνει ντόρος που θα επηρεάσει και τον τουρισμό.
    Τα δύσκολα περιστατικά της σαιζόν αντιμετωπίστηκαν μέσω ΕΚΑΒ και καλού καιρού ,δεν είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι πολιτικοί παράγοντες που φωνάζουν (χωρίς να επιτυγχάνουν κάτι) το κάνουν για τους γηγενείς παρά για την …Tui.

  18. Η διοίκηση κάνει τα πάντα να έρθουν γιατροί γι’αυτό δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν κάνει τίποτα ευχαριστώ..

  19. Τελικά είναι αλήθεια.Έχουν μπει όλοι οι Συριζαίοι στο νοσοκομείο και το έχουν ριμαξει.Γιαυτο δεν έρχεται γιατρός.Ερχετε την μια μετά φεύγει την άλλη.Όλοι Συριζαίοι με λίγο από ΠΑΣΟΚ.Φεύγουν οι άνθρωποι και αυτοί κοιτάνε τα κόμματα.

  20. ΣΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ μας μάθανε οτι αν κάτι δημιουργεί πρόβλημα
    σε όλη την κοινωνία, ε τότε αρμόδιος είναι ο κ. εισαγγελέας.
    Εκτός κι αν πιστεύετε οτι ΜΟΝΟ τα όπλα σκοτώνουν…
    Ποιός όμως έχει το θάρρος και τη διάθεση να το κάνει;
    Αν και πρέπει να παρέμβει απο μόνος του ο κ. εισαγγελέας.
    Πρίν είναι πολύ αργά να μάς κλάψουν οι ρέγγες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ