Αναγνώστης: Μετά από την τρομακτική σημερινή εμπειρία στο αεροδρόμιο Κω

7
20871

Μετά από την τρομακτική σημερινή εμπειρία στο αεροδρόμιο Κω ,για τοποθέτηση βόμβας, και αφού φτάσαμε με την οικογένεια μου ασφαλείς στον προορισμό μας.Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα ασφαλείας σεκιουριτι, για την άμεση αντιμετώπιση και παρέμβαση προς την εκκένωση του κόσμου, σε ασφαλές σημείο, για την σωματική μας ακεραιότητα.

Με λυπεί το γεγονός ότι δεν είδα άμεση παρέμβαση τις αστυνομίας ,στην χώρα μου θα γινόταν ακριβώς το αντίθετο.

Τουρίστας από Γερμανία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλα μωρέ βόμβα στη Κω;Κανένας δεν θα προλάβαινε το αεροπλάνο και πηρε τηλέφωνο!Τα ξέρει αυτά η αστυνομία δεν ασχολείται με αυτά!χαχαχα

    • Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου! Αλλά με κάτι τέτοια θα έπρεπε να ασχολείται πρώτη η αστυνομία, να τους βρίσκει και να τους τιμωρεί ώστε να μην ξανασυμβούν στο μέλλον! Η αδιαφορία, άρα και η ατιμωρησία, επειδή «δεν έγινε ντε και κάτι τρομερό», μη λαμβάνοντας υπόψιν την ταλαιπωρία των επιβατών, δεν είναι λύση! Ελπίζω να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει!

  2. Το πρόβλημα σου ποιο είναι ακριβώς;Το αποτέλεσμα η ο τρόπος;Του χρόνου κάτσε στη Γερμανία που έχει καλή αστυνομία ,δεν θα μας λείψεις.

  3. Γιατί τρομακτική εμπειρία? Αφου αυτά τα παιδιά της Security οπως πολυ σωστά γράψατε… άμεσα εκκενώσανε τον Αεροδρόμιο απο τον κόσμο ..για τον έλεγχο απο την Αστυνομία με εκπαιδευμένο σκύλο οπως προβλέπετε….Συγχαρητήρια λοιπόν στην εταιρεία Security στον επικεφαλή τους και στην Διοίκηση του Αεροδρομίου που επέλεξε σωστά στελέχη σε σωστές θέσεις…. … χωρίς να προκληθεί πανικός…χωρίς καν να ακουστεί το παραμικρό..είναι οι ιδιοι ανθρωποι…που στην ένταση των ελέγχων πριν την πτήση ..πολλές φορές ξεσπάμε την εντασή μας επάνω τους και το εχω κάνει και εγω αυτό..για αυτό και η απολογητική διάθεση…παρόλα αυτα μας αντιμετωπίζουν με ευγένεια και χαμόγελο φροντίζοντας για την ασφάλεια των επιβατών..καί του Αεροδρομίου !!!

    • ποιά στελέχη ρε παιδιά? Πού νομίζετε ότι βρίσκεστε??? Στελέχη που δουλεύουν 10-12 ωρες καθημερινά χωρίς ανάσα, χωρίς νερό?

  4. γνωστή η «τουρίστρια» που έφτασε στον προορισμό της!!! Μόλις σχόλασε από το αεροδρόμιο, πήγε μέχρι την Κω και έστειλε email για να ευχαριστήσει την εταιρεία security (εκεί δουλεύει)…. Τι περπατάς και μιας βρε κόρη μου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ