Δημήτρης Καλλούδης για τον «πολύπαθο» Ιπποκράτη: Καλά δεν υπάρχει ένας υπεύθυνος ή ένας αρμόδιος του Δήμου;

6
1899

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ κύριε Καλούδη, είναι πολύ εύκολο ο καθένας μας να έχει στο χέρι από μια κάμερα και να γυρνάει την Κω για να βγάζει φωτογραφίες τα στραβά και τα ανάποδα (κατά την δική σας άποψη). Είναι τόσα πολλά που θα βρεθούν, είμαι σίγουρος. Είναι πολύ εύκολο να λέτε ΄΄ ένας υπεύθυνος του Δήμου να ρίξει μια κλοτσιά σ’ αυτή την μπρουταλ και προσβλητική ταμπέλα;΄΄ Από ότι ξέρω, αυτή η ταμπέλα κύριε Καλούδη ταίζει 20 οικογένειες – με την κλοτσιά σας, δίνετε κλοτσιά σε αυτές τις 20 οικογένειες που δύο χρόνια τώρα με τον κορονοιό ήταν σε ταμείο ανεργίας και σήμερα οι άνθρωποι αυτοί περιμένουν να ζήσουν δουλεύοντας με αξιοπρέπεια. Εσείς με το καλλιτεχνικό σας επίπεδο χάνετε την ουσία, ευτυχώς που υπάρχει ο κ. Νικηταράς και αντιλαμβάνεται το πρόβλημα προσέχοντας τις οικογένειες αυτές.

  2. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΓΚΕ,ΓΚΕ.Ε ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ Ο ΜΑΓΚΑΣ

  3. ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ, ΑΛΛΟ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΧΙ Η ΤΑΜΠΕΛΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΟΥΒΑΛΙΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΟΛΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ