Ζημιές και σπασίματα από ανηλίκους σε παραλία στην πόλη της Κω

15
6358

Σήμερα ήρθε ομάδα ανηλίκων στην παραλία και έσπασαν πολλά αντικείμενα,ήπιαν μπουκάλια βότκα,έκανα ζημιές, προκάλεσαν τον άνθρωπο που καθαρίζει δίπλα, επειδή τους είπε να σταματήσουν να σπάνε, ο αριθμός οχήματος της κυρίας που ήρθε και τα πήρε κρατήθηκε,άφησαν μια μπλούζα,ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αν δεν πάνε να πληρώσουν θα δημοσιοποιηθεί ο αριθμός.

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ αν πληρώσουν δεν πειράζει και την επόμενη φορά θα ξέρουν ότι αρκεί να πληρώσουν για να κάνουν το κέφι τους. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

  2. Τα ανήλικα έπιναν βότκα; Μήνυση στην κυρία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Και φυσικά για φθορά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

  3. Μου φαίνεται ότι πρέπει να ισχύσει ο λεγόμενος, από τη γνωστή ελληνική ταινία, νόμος 4000, αλλά με μια μικρή διαφορά. Να εφαρμόζεται και στους δύο γονείς ανηλίκων. Κούρεμα στο κεφάλι και διαπόμπευση στους δρόμους του νησιού. Άντε πχια!!!

  4. Θα ειδοποιηθεί και ο Εισαγγελέας.Πρεπει να μπει κάποιο φρένο στα ανήλικα,που όμως φέρονται σαν άγρια ζώα, αλλιώς θα υπάρξει αυτοδικία.

    • Με την αυτοδικια θα βρεις τον μπελα σου εσυ, επειδη ειναι ανηλικα. Στο λεω φιλικα. Κινησου νομικα για να βρεις το δικιο σου.

  5. Σήμερα δεν σέβονται την δημόσια περιουσία! Χλευάζουν τον άνθρωπο που τους κάνει παρατήρηση. Αύριο τι νομίζετε οτι θα κάνουν? Απλά θα βιάσουν, θα κλέψουν και πιθανά να σκοτώσουν ή να σκοτωθούν παίρνοντας καναν αθώο άνθρωπο στο λαιμό τους! Έτσι έχουν τα πράγματα! Αν δεν υπάρχουν κυρώσεις σε τέτοιες πράξεις σήμερα, τότε θα παρακαλάμε για δικαιοσύνη αύριο! Η εγκληματικότητα σαρώνει. Η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια δεν αξίζει τίποτα μπρος στην μαγκιά κάποιων. Να κατατεθούν ο αριθμός της πινακίδας του αυτοκινητου στην αστυνομία για να δούμε πόσο μάγκες είναι αυτά και οι οικογένειές τους~

  6. Να τραυλίζουν,να καταστρέφουν και να μην ντρέπονται; γνωρίζουμε όλοι από πού πήραν τα ποτά,τους χυμούς,τα redbud,τα τσιγάρα,τους αναπτήρες,κρίμα και ντροπή..τα πειστήρια στην διάθεση όποιου θέλει,αλλά και στον Εισαγγελέα.ολη η χώρας έχει πρόβλημα με τους ανηλίκους.

  7. Μέθυσαν έσπασαν,κάπνισαν χόρτα, διέλυσαν ξαπλώστρες, τραπέζια, ομπρέλες και κύκλωσαν άλλες ψάθινες,αφοδευσαν…αναγκάζομαι να πάω στην εισαγγελέα με τα στοιχεία….και να αυτοδικίσω την επόμενη.

  8. Μας έφαγε η ευημερία. Γονείς αδιάφοροι, χαβαλές, κονόμα (μαύρο χρήμα), επίδειξη πλούτου (εγώ Λέξους και εσύ Φιατάκι), αγραμματοσύνη (δες Πανελλήνιες), καλοπέραση (δες καφετέριες, μπαράκια και πανάκριβα φαγάδικα γεμάτα), οι νέοι σε παραγωγική ηλικία δεν κάνουν οικογένεια και παιδιά (υπογεννητικότητα) για μια δήθεν ελευθερία, αδιαφορία ή και ανοχή στην παρανομία, ακόμη και την εγκληματικότητα. Κουλτούρα για τα σκουπίδια και φτιαχτά είδωλα (δες ινφλουένσερς, τράπ, άθλιες εκπομπές στα μίντια). Πλύση εγκεφάλου των παιδιών με τα παρανοϊκά, παραμορφωτικά βίντεο γκέϊμς γεμάτα βία και αίμα. Και εμείς στα νιάτα μας (παππούδες τώρα) κάναμε ζαβολιές, οπαδικές συγκρούσεις, αλλά όχι στον βαθμό της παράλογης επιθετικότητας (ξυλοδαρμούς, φόνους, βιασμούς, χρήση ναρκωτικών), αυτά που βλέπουμε σήμερα.

  9. Ο συντάκτης του άρθρου πρέπει να πάει στην Εισαγγελέα ανεξάρτητα από το αν θα πληρώσουν. Γιατί 1ον χωρίς καμία κύρωση θα το ξανακάνουν και 2ον καλό είναι να ενημερωθούν οι γονείς (αν δεν ξέρουν ήδη κάτι…)

  10. Ανοίξτε κανένα …..λακι στο νησί με έκπτωση στους νέους να διοχετεύουν την ενέργεια τούς εκει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ