Αναγνώστρια: Ζούμε σε ένα όμορφο νησί αν το κρατούσαμε λίγο πιο καθαρό

4
1508

Χαίρετε, μένω στο δρόμο πίσω από το νέο γήπεδο, κάθε μέρα που περπατάω εκεί εκπλήσσομαι για την ποσότητα των σκουπιδιών δίπλα στο δρόμο, αυτή την εβδομάδα ο δήμος έκοψε το γρασίδι δίπλα στο δρόμο και το αποτέλεσμα είναι ότι όλα τα σκουπίδια κόβονται επίσης σε κομμάτια. Δίπλα στο δρόμο οι αγρότες ετοιμάζουν το γρασίδι για σανό.

Τα ζώα που τρώνε αυτό το σανό έχουν μεγάλο κίνδυνο να πάρουν εσωτερικές πληγές από τα κομμάτια των τεμαχισμένων κονσερβών που μπαίνουν στο σανό.

Μπορούμε να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να πετάμε τα σκουπίδια σε έναν κάδο; Υπάρχουν παντού και θα έπρεπε να είναι κάτι φυσιολογικό…
Ζούμε σε ένα όμορφο νησί αν το κρατούσαμε λίγο πιο καθαρό.

Χαιρετώ Νικόλ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΗ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
    ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.
    ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  2. Προσπαθώ και ξαναπροσπαθω να καταλαβω τι εννουν οι φοτωγραφιες που διχνουν το χορτάρι κουρεμένο και πέντε κουτιά σε ένα καφάσι.Κσι ενώ όλα γύρω είναι πεντακαθαρα εσυ βγαίνεις να δειξης τι??????Δηλαδή τι θες να πεις!!!!!ότι επί κυριτση που ψήφισα ήταν όλα βρώμικα και τώρα ειναι πεντακαθαρα;Ξερις την παροιμία που λέει,θέλει η μπιπ να κρυφτεί και από την χαρά της δεν μπορεί.Άκου αναγνώστρια της κακιας ώρας,για μην σου πω τα χειροτερα.Εαν θέλεις να κανεις κακο στο νησί για να υπερασπιστείς έναν άνθρωπο,που κα εγώ ψηφισα(κυριτσης)και όλο το νησί βρωμαγε επί θητειας του,βρες αλους τροπους να κανεις κακο στο νησι.(Πραγμα αδύνατο.)Και εάν θέλεις να έχεις εγωισμό κσι αξιοπρεπεια να βάζεις ονοματεπωνυμο κσι οχι ανωνυμο.Καταλαβες αναγνωστρια της κακιας ωρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ