Το «έλα να δεις» σήμερα στο Τιγκάκι με τις αντιδράσεις για το έργο μέσα στη σεζόν!

44
14151

Κάτι παραπάνω γνωρίζει το ΣτΕ που με απόφασή του  «παγώνουν» στη Μύκονο κατά την τουριστική περίοδο (Απρίλιος-Οκτώβριος) οι πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες (εσωτερικού και εξωτερικού χώρου), η χρήση εκσκαπτικών μηχανημάτων, κομπρεσέρ, κ.λπ.

Σήμερα στο Τιγκάκι οι εντονότατες αντιδράσεις επαγγελματιών του τουρισμού (απ’ ότι μάθαμε «την πλήρωσε» ο εργολάβος), όπως και η συνολική εικόνα (φαίνεται και στις φωτογραφίες) είναι χαρακτηριστικές.

Οι τουρίστες που είχαν την ατυχία να ρθουν «σουλατσάρουν» μέσα από… εργοτάξιο η προσπαθούν να περάσουν από αλλού… από και προς την παραλία.

Ας τον δουν οι αρμόδιοι να μην επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο τα ίδια τραγικά λάθη.

44 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ιούλιο μήνα πέρσι η μπουλντόζα του δήμου έκανε έργα στην άμμο πάνω και δίπλα ακριβώς οι τουρίστες κάναν ηλιοθεραπεία απορημένοι. Αυτοί είστε.

  1. Απορία απορία γιατί δεν μπαίνει ακόμα ένα συνεργείο από την πάνω πλευρά από το όνειρο.

    …να τελειώσει γρηγορότερα.

  2. Για το νησί εργοτάξιο ! Τόσους μήνες τι κάνατε; Ο τουρίστας θέλει καθαριότητα όχι μουσαμάδες στα κτίρια, κορδέλες στους δρόμους και πάλευες και τρύπες! Συνετιστείτε ! Χάνει ο τουρισμός ,χάνουμε όλοι μας !

  3. Άμα τον έπιανε ο μάστορας……….. από τον λαιμό μετά θα δούμε τι θα γινόταν.νικιταρρα ξυπνά αυτούς που κανείς τα ρουσφέτια αυτοί σου την φέρανε.αλλα εσύ τον χαβα σου αύριο πάλι εσύ ρουσφέτια θα τους κάνεις να ηρεμήσουν

  4. Τι κανουν λεει στη Μυκονο? Βρε πατε καλα? Ενα εργοταξιο ειναι η Μυκονος. Ο βιολογικος της Μυκονου,εμεις εζουμε απο τη δεκαετια του 90,ποτε λετε να γινεται? Κατακαλακαιρο εγινε και μαλιστα λςρωσαν με σ..το τις παραλιες. Χαλβαδες

  5. Μαιο εργασιες σε πλακοστρωτο στη Μυκονο?

    Μετά από την ολοκλήρωση του ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού για το έργο της πλακόστρωσης στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Μυκόνου, προϋπολογισμού 50.985,13 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 24%), υπογράφηκε η σύμβαση με την εταιρεία «ΓΕΩΤΕΡ Α.Τ.Ε.» και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και συγκεκριμένα την Τρίτη 19 Μαΐου 2020.
    Προκειμένου να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για τις εργασίες ο Γιαλός θα αποκλειστεί για τα οχήματα από την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020.

    Επισημαίνουμε πως οι διαγωνιστικές διαδικασίες για το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησαν το έτος 2018.

  6. Να σταματησει το εργο μια και καλη. Ασζετοι βλεπουν μπροστα μονο δυο μηνες και οχι το μελλον του χωριου. Τα περισσότερα μαγαζια παραγκες.

  7. Και Πίος είναι ο νταης η οι νταηδες ρε παιδιά που σταμάτησε το έργο να παρεμβαίνουν η αρχές.

  8. ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΒΡΕ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΘΑ ΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

  9. Εγώ.λεω να το βουλώσετε διότι ότι και να σας κάνουν είστε αχάριστοι,, μέχρι προχθές φωνάζετε δεν κάνη τίποτα δεν έχει κάνη έργα,,τώρα που ξεκίνησαν και πάλι δεν σας αρέσει,,τα έργα δεν είν’ε με μαγικό ραβδί να γίνουν!!!!! θέλη το χρόνο του Πρότον,,????? δεύτερο???σας έχουν εξηγήσει στα ραδιόφωνα και στους σταθμούς για πιο λόγο καθιστερισαν και γιατί ξεκινά στην σεζόν, έτσι,,, αλά τι να σας εξηγήσουν σε εσάς, ζώα από χωργια δεν είστε!!!; λοιπόν είτε σας αρέσει είτε όχι αυτός είν’ ο δήμαρχος και θα παραμείνει δήμαρχος για πολλά χρόνια ακόμα !!!!!αφήστε τους αθροπους να κάνουν την δουλειά τούς οπός ξέρουν,, !!!!!!!!ασχολήθητε με κάτι άλλο

    • Το θέμα κυράτσα μου δεν είναι ότι δεν αρέσει, όσο η σκοπιμότητα και ο χρόνος.
      Τρίτον???? Μήπως είναι η λακ που χρησιμοποιείται?

      • Κοίτα κοίτα ομιλία τσοπαν έτσι θα πάτε μπροστά.. όταν έρθεις για ψήφους θα σου εξηγήσω για τις πατάτες και για τα κρεμμύδια μπροστά στο δήμαρχο και σε όλους τους υπόλοιπους και τα γ////////μαζί και θα χρειαστείς ΟΧΙ ξανάξ και λακ ΑΛΛΑ ζελέ Φλιπερ για τα////////////! Δεν εμοιασες καθόλου στον πατέρα σου κρίμα

  10. ενα ωραιο εργο για το τιγκακι. υπογειοποιηση των εκατονταδων καλωδιων,
    νεα παζοδρομια σωστα, πλακοστρωση
    νεος φωτισμος.
    εκει που ηταν σαν παραγκουπολη, γινεται κατι πολυ ομορφο.
    λιγη υπομονη ενα μηνα και το εργο θα μεινει!!
    για την καθυστερηση φταιει ο καιρος και οι εργολαβοι!!

  11. ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!

  12. το εργο γινεται και ειναι για καλο.
    αλλα δυστυχως οι εργολαβοι εχουν το χαβα τους.
    σε ενα μηνα ολα θα ειναι μελι γαλα.

  13. βρε χατέστε πίσω στα χωράφια και τα μποστάνια… δεν είμαστε για τουρισμό!!! Το μόνο που κάνουνε οι «επαγγελματίες» είναι καμάκι για να φάει ο τουρίστας τζατζίκι ετοιματζίδικο και χωριάτικη!!! Χατέστε, τραβάτε για ντομάτες όλοι μαζί, μαζί κι εγώ!!!

  14. Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν πλάκα και λένε μπράβο σε αυτούς που έκαναν αυτό τον προγραμματισμό;Όχι μόνο στο Τιγκακι ,σε όλο το νησί.Άξιοι λοιπόν αυτό μας αξίζει.

  15. Να χαίρεστε το δήμαρχο και την ομάδα που μας φόρτωσαν οι δικηγόροι και το κατεστημένο της Κω.

  16. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΩΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑΞΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΟΛΗ

  17. Το έχω πεί και το έχω γράψει άπειρες φορές,η πλήρης ανικανότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής δεν παλεύεται με τίποτα. Αδιαφορία,Αχρηστία,Μηδενική πρωτοβουλία,Κάκιστος προγραμματισμός εργασιών. Οι εκλογές πλησιάζουν και έχω μεγάλη απορία τι θα πούν!!!! Θέλω να ακούσω τον απολογισμό των πεπραγμένων τουε!!!! Καλό Πάσχα .

  18. Α ρε γιδοσβοσκοι απατεώνες αντι να ριξετε ασφαλτο μου βαζετε σε κεντρικο δρομο που θα περνανε βαρεα οχηματα κυβόλιθους ….ουστ

  19. Ο εργολάβος πηγε στον εισαγγελέα για τις ενεργειες ενός νταη εκει περα . Σε λιγάκι θα τον επισκεφτεί το περιπολικό

    • θα πάει μια και καλή στον εισαγγελέα όταν αρχίσουν οι καταγγελίες για κακοτεχνίες.. Όχι μόνο είναι απαίσια τοποθετημενες οι πλάκες, είναι και όλο λακκούβες και θα ξεκολλήσουν γιατί έχουν βάλει ελάχιστο τσιμέντο προκειμένου να κατεβάσουν το κόστος.. Δείγμα οι τεχνικές υπηρεσίες πήραν…

  20. Μια χαρά είναι το έργο πάμε δήμαρχε !!! Έπρεπε να το άφηναν όπως ήταν πριν με σπασμένα πεζοδρόμια και καλώδια να κρέμονται … αυτό μας αξίζει …. με ένα ξενοδοχείο ανοιχτό σας έπιασε όλους Αύγουστος …. αλλά και έτοιμο να ήταν το Τιγκακι κανένας δεν θα άνοιγε για 20-30 άτομα ….

  21. Κοίτα κοίτα ομιλία τσοπαν έτσι θα πάτε μπροστά.. όταν έρθεις για ψήφους θα σου εξηγήσω για τις πατάτες και για τα κρεμμύδια μπροστά στο δήμαρχο και σε όλους τους υπόλοιπους και τα γαμησιατικα μαζί και θα χρειαστείς ΟΧΙ ξανάξ και λακ ΑΛΛΑ ζελέ Φλιπερ για τα αρχι…α σου κ για το …νι σου! Δεν εμοιασες καθόλου στον συγχωρεμενο τον πατέρα σου κρίμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ