ΒΙΝΤΕΟ Ert Open Δημήτρης Κούβελας Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Α.Π.Θ: «Η Δημοκρατία και η Επιστήμη εν κινδύνω! Πιο ψέμα πεθαίνεις»

3
1141

»Δεν είναι ο ιός που σκοτώνει, αλλά η διαχείριση αυτού» δηλώνει ο καταιγιστικός Δημήτρης Κούβελας Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Α.Π.Θ μιλώντας στην ERTOPEN.COM στην Ευα Μαυρογένη.

Ο καταιγιστικός κ. Κούβελας αναφέρεται στα ύποπτα επιβαρυντικά στοιχεία κατα του εμβολιασμου κατα covid 19 με τραγικά στοιχεία που δειχνουν οτι δεν υφίσταται το αίτιο πάνω στο οποίο βασίστηκε η …αναγκαιοτητα του »εμβολίου», ότι οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν περίπου τρεις φορές περισσότερο από τους ανεμβολίαστους σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία της Μ. Βρετανίας!!

Αναφέρεται επίσης στην αποψίλωση των χωριών από ιατρικό προσωπικό, στην»ανώμαλη» κοινωνία που υποτάσσεται σε ανάλγητες, άθλιες πολιτικές και διεστραμμένες αντιλήψεις που δείχνουν μένος και εκδικητικότητα σε όσους »δεν συμμορφώνονται», στις αυθαίρετες πολιτικές αποφάσεις των εξουσιαστών και άλλα πολλά ενδιαφέροντα που ρίχνουν φως στην αλήθεια.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλη μία φορά χαζομάρες. Πολύ ύποπτο που όλο ανακινεί το θέμα αυτό για να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Που άραγε θέλει να προσγειωθεί κι εμείς να πρέπει να τον θυμόμαστε ως άλλο σωτήρα? Τον πήρε ο πόνος κι αυτόν..

    • Προφανώς όταν αναφέρεσαι στην Δημοκρατία εσύ, θα την ταυτίζεις με την χούντα Μητσοτάκη. Άντε, σου εύχομαι και βουλευτής της ΝΔ, τα Υπουργεία τα έχουν ηδη καπαρωσει οι γαλαζιοι τρομο-λοιμωξιολογοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ