Αναγνώστρια: Εύχομαι μόνο να μην πάθει κάτι ο σύζυγός μου… Επειδή έχει covid και είναι ανεμβολίαστος μας έδιωξαν

39
12474

Πήγα τον συζυγο μου με πυρετο και 91% οξυγόνο σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο Κω, δεν μας έβαλαν στα επείγοντα μας άφησαν στο προαυλιο και λόγω που βγήκε θετικος μας έδιωξαν.

Μόλις πηγαμε να φυγουμε λιποθυμησε σχεδόν αδιαφόρησαν και δεν του πηραν καν μια θερμοκρασία μια πιεση κάτι, λόγω που είχε covid και είναι ανεμβολιαστος…

Είναι δυνατόν επειδή ένας άνθρωπος δεν έχει εμβολιαστεί για τον α ή β λόγο να τον αντιμετωπίζουν έτσι? Κρίμα για τον όρκο που έδωσαν.

Εύχομαι μόνο να μην πάθει κάτι ο σύζυγος μου.

Απλά ντροπή τους…

Αναγνώστρια

39 ΣΧΟΛΙΑ

    • …θα έβαζες φαρδιά πλατιά και το όνομα σου. Με αυτόν τον τρόπο έδωσες τροφή στον κάθε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ανεμβολιαστο να πετάει χολες και ελεεινοτητες. Όντως το νοσοκομείο της νήσου του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ είναι σε άθλια κατάσταση αλλά άλλο πράγμα το νοσηλευτικο προσωπικό. Αν όντως έγιναν έτσι τα πράγματα ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ να βγής με το όνομα σου και εμείς ΜΑΖΙ σου. Βέβαια το ότι δεν κάνατε το εμβόλιο κάκιστα γιατί εθελοτυφλησατε μπροστά στους τόσους θανάτους κάθε μέρα. Τώρα κοίτα τι έπαθε και τραβιέται άδικα γιατί κάποιοι επιτήδειοι σάς παρασυρανε στον σκοταδιστικό κόσμο τους.

  1. Λυπάμαι πολύ που νόμιζα κιόλας πως θα μας κοιτάξουν λίγο παραπάνω λόγω του ότι λίγο πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Έτσι είναι δυστυχώς έχουμε καταντήσει ζούγκλα και όποιος επιβιώσει…τους τουρίστες τους ανεμβολιαστους του κοιτάνε όμως όπως και τους πρόσφυγες επίσης. Και μη μου πει κανείς πως είναι όλοι τους εμβολιασμενοι.
    Και μη πει κανείς καλώς έπραξαν γιατί είναι ανεμβολιαστος διότι θα είναι συνηπευθυνοι με τους καραγκιοζηδες που μας κυβερνούν.
    Ας ενωθούμε όλοι για το καλό μας γιατί προβλέπω να πεθαίνουμε σα τα σκουλήκια στο δρόμο….

    • Μήπως αυτοί που κυβερνούν δεν σου είχαν εύκολη την πρόσβαση στα εμβόλια;Μήπως δεν σε ενημέρωσαν ότι είναι σπαρετητο;Μήπως δεν σε πίεσαν μέχρι και πρόστιμο να βάλουν;Για πιο λόγο σκριβως τους κατηγορείς;Καθρέπτη έχεις σπίτι να δες έναν λαλακα;

      • Μήπως είναι δικαίωμα του κάθε ενός αν θέλει να το κάνει ή όχι;; Ρατσισμός μέχρι θανάτου, στην κυριολεξία!! Δεν θυμάμαι φανατικέ ανώνυμε να βγήκε νόμος υποχρεωτικότητας εμβολίου.. Αν δεν μπορούν κάποιοι να ακολουθήσουν τον όρκο του Ιπποκράτη (στον οποίο ορκίστηκαν, πανάθεμα με!) δεν λέγονται γιατροί!

      • τι σχεση εχουν ολες αυτες οι ///λακιες που γραφεις ,ποιος σου ειπε οτι επρεπε να εμβολιαστει; ; τα νοσοκομεια ειναι για να περιθαλπουν ….εσυ εισαι ενας μεγαλος //λακας

    • Επειδή ήμουν μπροστά ουτε καν εξέταση τιποτα τους είπαν πηγαινετε στον εξωτερικό σας γιατρό

  2. Το νοσοκομείο μας δυστυχώς αιμορραγει…δεν σηκώνει τίποτα. Σεβασμός ευγένεια διάκριση δεν ξέρουν τι θα πει….βλέπουν μόνο τι ώρα θα κτυπήσουν καρτα και να φύγουν. Μετά θα κάνουν και 2 η 3 επισκέψεις σε αρρώστους για φροντίδα αυτά είναι τα έξτρα τους!!! Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι αν ενδιαφεροντουσαν για την οργάνωση οι κύριοι ανεύθυνοι είτε αυτό λέγετε Δήμος είτε περιφέρεια είτε κράτος θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα και το καλύτερο νοσοκομείο στην Ελλάδα στην κω

  3. όλοι ξέρουμε ότι το νοσοκομείο της Κω είναι διαχρονικά ένα από τα χειρότερα νοσοκομεία από κάθε άποψη ! Θέλετε εγκαταστάσεις, στελέχωση, συμπεριφορά, ιατρικές υπηρεσίες, επαγγελματική συμπεριφορά…όλα χάλια εκτός από λίγες εξαιρέσεις πραγματικά καλών γιατρών… Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα και κανείς δεν θα κάνει!!

  4. Αίσχος!!! Πηγαίνετε στο ΙΚΑ να δείτε εκεί που λείπουν όλοι από τα ποστα τους άνθρωπο δε βρίσκεις πηγα σήμερα με έστελναν απ τον έναν στον άλλον θέλουν κάτι……. Είναι να τους……………

  5. Και τωρα να πω οτι λυπαμαι για τον πολεμο που ξεκινησε???? Μπουρλοτο στην σαπια κοινωνια και στους αθλιους υγειονομικους και στο ανικανο κρατος που δεν εχει καμμια ευαισθησια οταν μαλιστα πληρωνουμε κι ολας για τις γαμημενες υπηρεσιες τους. Μονο για τα μπαζα ειστε εσεις οι υγειονομικοι στο νησι του Ιπποκρατη. Ου να μου χαθητε

  6. δεν καλέσατε την αστυνομία; Πρέπει να κάνετε επίσημη καταγγελία και να παρέμβει ο εισαγγελέας.

  7. Από τη στιγμή που προσκυνήσατε τον Μητσοτάκη, τους Νεοδημοκράτες Τηλε-τρομοκράτες , Τηλε-τσιρκο-λοιμωξιολόγους (βλ. μέλλοντες γαλάζιους βουλευτές) , από την στιγμή που υιοθετήσατε τον φασιστικό διαχωρισμό μας και μιλάτε υποτιμητικά και κακοποιητικά στους μη εμβολιασμενους, ένα έχω να σας πω : Μολυσμένα Υβρίδια του Μπουρλά, εγώ είμαι καθαρός όπως με γέννησε η μάνα μου, ούτε ο ιός με επισκέφθηκε ποτέ (ούτε τώρα που είναι ΑΠΛΟ ΣΥΝΑΧΙ) , ούτε πειραματικες ουσιες (βλ. βραδυφλεγείς βόμβες θανάτου;; ) κυκλοφορούν στο αίμα μου.. ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ! Μακριά από εμάς PfizerοΨεκασμένα Τρωκτικά : εσείς είστε οι μόνοι που κυκλοφορείτε έξω, ανέμελοι, κόλλατε μεταξύ σας και μετά δολοφονειτε και τους γύρω σας. Και πάνω από όλα εσεις ειστε οι φασίστες, που συνέβαλαν στην κατάρρευση της Δημοκρατίας και άκρως βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων..

    Προσέξτε, με τόσα τρυπήματα, μην βιωσετε οτι παθαίνουν οι μυγες απο τα εντομοκτόνα….

  8. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο τότε έπρεπε να γράψεις το όνομα σου . επειδή όμως κάτι αντίστοιχο έπαθα εγώ ο ίδιος μια χαρά με περιέθαλψαν σε δωμάτιο σε πτέρυγα με COVID ,ανεμβολιαστος επίσης

  9. Νοσοκομείο της ντροπής, κάποιοι…………. της συμφοράς που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και βγάζουν τα κόμπλεξ τους με αλαζονεία και υπεροπτισμο, αν βρισκόσασταν όμωςσε κάποιο άλλο αλλο Νοσοκομείο να ξέρετε ούτε για τον καθαρισμό δεν θα σας χρησιμοποιουσαν .Ανεύθυνοι !

  10. Και τότε που αρρωστησαν οι …… όλες θετικές πως νοσηλεύτηκε μια…….στο νοσοκομείο της κω?

  11. Α καλα κάποιοι εδώ μέσα έχετε χοντρό κόλλημα…το πρόβλημα σας είναι γιατί δεν εμβολιαστηκε ε;;;Αυτή είναι η ανθρωπιά σας ε; δε ντρεπεστε;;;;
    Αν έχετε όμως μαγαζάκι τους ανεμβολιαστους τους δέχεστε; ;;;ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ .ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΟΥΣ;;;
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

  12. η ανωνυμη καταγγελια δεν μπορει να επαληθευτει συνεπως δεν δικαιουται εξηγησεις ουτε καν διαψευση
    οταν πανε καλα τα πραγματα ειμαστε θεοι, οταν δεν πανε ακουμε τα χιλια μυρια κι ανωνυμα σαν να φταει αποκλειστικα το νοσοκομειο
    ολα εχουν ονομα και ημερομηνιες-ονομαστε τα

    • Αφού εσυ ξέρεις πως δεν έγινε κάτι θα ξέρεις σαν γιατρός πως όταν κάποιος εισέρχεται στα επείγοντα του κανεις οπωσδήποτε έλεγχο ζωτικών σημείων.. Ουτε αυτό δεν έγινε. Επίσης δεν αφήνεις έναν άνθρωπο που τρέμει από τον πυρετο όρθιο χωρίς να του προσφερεις μια καρέκλα αφού δεν τον βάζεις στα επείγοντα μεχρι να βγει το τεστ. Εσυ πρεπει να πας να κάνεις καμιά εφημερία σε μεγάλο νοσοκομεία της Αθήνας θα κόψεις αμέσως.. Αααα και έτσι για να ξερετε έχω περασει απο νοσοκομείο και επείγοντα κάνοντας την πρακτικη μου.. Όσο για το αν έγινε το περιστατικο ρώτησε τους συναδέλφους σου..

  13. Καλύτερα να προσκαμβανοβται με αξιοκρατία, γνώσεις και ανθρωπιά για τον συνάνθρωπο στις πρώτες ανάγκες,… Πάρα με μέσο. Οι άχρηστοι

  14. Αν θέλεις ν προστατέψεις τον εαυτό σου κανε το εμβόλιο. Αν νομίζεις ότι δεν κινδυνεύεις το ρίσκο το παίρνεις εσύ κανείς άλλος.

    • Από τί ακριβώς σε προστατεύει το εμβόλιο αφού κολλάς, μεταδίδεις, νοσείς , νοσηλεύεσαι , διασωληνώνεσαι και πεθαίνεις όπως (μπορεί και σε μεγαλύτερο ποσοστό) και οι ανεμβολίαστοι; Και μην μου πεις για να μην πεθάνεις γιατί όπως φαίνεται οι θάνατοι εμβολιασμένων στις ΜΕΘ είναι περισσότεροι από τους «ψεκασμένους» για αυτό σταμάτησαν να λένε τα ποσοστά στα κωλοκάναλα. Τι σχέση έχει με αυτό που αναφέρει το άρθρο; Εδώ σου λέει ότι τους έδιωξαν επειδή βγήκε θετικός ο άντρας της στο τεστ και δεν είναι εμβολιασμένος και εσύ στην κοσμάρα σου.

  15. Δυστυχώς είναι το νοσοκομείο τις ΚΛΙΚΑΣ!!!
    Κάνα δυο….. μπας και έρθουν στα ίσα τους (ΚΛΊΚΑ)!
    ΤΙΚ-ΤΑΚ…

  16. επρεπε να σας βαλου κατεφθεια στην εντατικη αμα σε ποιαση καλα θα πης το δεσποτη παναγιωτη

  17. ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΟΤΑΝ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΩΣ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ -ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ– ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΤΟΎ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΤΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

  18. Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο ανεύθυνο το νοσηλευτικό προσωπικό και να διώξει έναν άνθρωπο σε τέτοια κατάσταση?
    Γιατί δεν γράφετε επώνυμα? Γιατί δεν κάνετε καταγγελία? Ποιος γιατρός επώνυμα αποφάσισε να σας διώξουν?
    Για κάτι τόσο σοβαρό και εφόσον ισχύει θέλει καταγγελίες με ονόματα στην φόρα. Σήμερα εσείς αύριο θα είναι κάποιος άλλος.

    • Δεν είναι το θέμα αν έπρεπε να του κάνουν εισαγωγή. Ζήτησα να του κάνουν μια ακτινογραφία και μια εξέταση αίματος καθώς ήταν αρκετές ημέρες με πυρετο. Είχε προηγηθει επίσκεψη σε εξωτερικό γιατρό και μας είπε αν την τρίτη ημέρα της αντιβίωσης δεν υποχωρήσει ο πυρετος να παμε στο νοσοκομείο. Η απάντηση της ιατρου ήταν πως δεν μπορεί να γίνει ακτινογραφία λόγω πιυ είναι θετικός στον covid και θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό το ακτινολογικό και για εξέταση πως η επιμελήτρια της είπε πως να παμε σπίτι. Το θέμα δεν έχει τελειώσει οχι επειδή ήταν ο συζυγος μου αλλά επειδή το θεωρώ απαράδεκτο ένας άνθρωπος να τρέμει από πυρετο να λιποθυμάει και να μην γίνεται έλεγχος πίεσης και θερμοκρασίας..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ