Κτηνοτρόφος Κω: Καταδικάζουμε απερίφραστα όλες τις κακοποιητικές συμπεριφορές που μας θλίβουν ως ανθρώπους και επαγγελματίες

10
5229

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΥΖΩΙΑΣ. ΣΑΝ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ) ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΛΙΒΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤAI ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΜΕΜΩΝΩΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ENΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΧΡHΖΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

ΑΣ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΟΣΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ.

 

ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΕΝΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΚΩ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ !! ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ !! ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΖΩΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ !! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ !!ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΓΚΡΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩ ΣΤΗ ΚΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

    • Δεν εχουμε εδω υπηρεσια για ελεγχο στους κτηνοτροφους?

  2. Πολύ αργά το σκεφτήκατε . Αλλά και πάλι προλαβαίνετε να σώσετε μερικά άτυχα ζώα που ζουν σε άθλιες συνθήκες. Είναι ντροπή για τον κλάδο και μεγάλη δυσφήμιση για τον τόπο μας.

  3. Η φωτογραφία που συνοδεύει αυτό το άρθρο σίγουρα δεν είναι στην Κω. Τα περισσότερα από τα ζώα στην Κω είναι δεμένα και δεν μπορούν να περπατήσουν ή να βόσκουν ελεύθερα. Επίσης δεν έχουν καταφύγιο από τον καιρό

  4. Δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος κτηνοτρόφος που τον αναφέρετε σαν εξαίρεση..

    Εγώ με τρεις οδηγούς πριν 4 χρόνια σταματήσαμε στο Αίολος Μάρτη μήνα,απ τις φωνές αγελάδος που ξεγεννούσε.
    Με κλειστά τα παράθυρα και ακούσαμε 4 οχήματα τις φωνές και πήγαμε να βοηθήσουμε το άμοιρο ζώο,που γέννησε πάνω σε κομμάτια από σπασμένους κορμούς αρμιρίθρων ..τα μεσάνυχτα ,ενώ το σφυροκοπούσε ο Βοριάς,τηλεφωνήσαμε τις Αρχές και κανένας δεν ήξρε σε ποιον ανήκει.

    Και πάλι θα τα είχε μεταφέρει εκεί που είναι απ τα πιο ανεμοδαρμένα μέρη για βοσκή στα 9άρια μποφόρ,αν κάποιοι άνθρωποι δεν τα έλεγαν δημόσια.

  5. Οι συγκεκριμένοι που δυστυχώς αφέθηκαν ελεύθεροι έχουν και πρόβατα
    Κάντε μια βόλτα στο χωράφι που είναι ……….
    Όλα μα όλα τα ζώα περνάνε μαρτύριο. χωρίς νερό χωρίς φαγητό παρατημένα

  6. Μηπως θα επρεπε να παμε ολοι εξω απο τα δικαστηρια την παρασκευη που θα γινει η δικη;και οποιοι εχουν ζωα μαζι με τα ζωα τους,μηπως και ευαισθητοποιηθει κανενας;τι απεγιναν τα αμοιρα τα ζωα;γνωριζει κανεις;

  7. Σε όλους τους κλάδους υπάρχει ο καλός και ο Κάκος.. είτε ηλεκτρολόγος είτε υδραυλικός είτε μηχανικός είτε λογιστής είτε δικηγόροι.. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι όλοι ίδιοι για αυτό μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί.. και καλό θα ήταν αν δεν ξέρουν κάποιοι να μην λένε πολλά αυτόν το δύσκολο καιρό που περνάει η κτηνοτροφία.. καταδικάζουμε τέτοια περιστατικά.. απλά δεν γίνεται να ξέρουμε και τι γίνεται σε κάθε στάβλο σε κάθε σπίτι του νησιού..

  8. Μα δεν είναι οι μόνοι !!! Όλοι το ξέρουν και αυτοί που κάνουν τάχα τους ελέγχους!! Αλλαααα. .ο γνωστός του γνωστού!!! Πηγαίνετε στο Ραμιρα σε κατοικημένες περιοχές πίσω από τα Μικέλ !!! Τι τρώνε αυτά τα ζωντανά?? Τα ξερά κλαδιά που αφορούν εκεί αδέσποτα γατιά και τα σκυλιά της γειτονιάς?? Η χωρίς νερό το καλοκαίρι!!! Και μετά λένε πάρε ντόπιο κρεας!! Πέραν της κακοποίησης που υφίστανται τα ζώα αυτά είναι και επικίνδυνα για βρώση !!! Έλεος πια η αυθερεσθα σε αυτό το νησί!!!! Μπράβο σε αυτούς που το κατήγγειλαν!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ