Μ. Μπουρινάκης: Αντί δήμος και περιφέρεια να κάνουν ΑΜΕΣΑ παρέμβαση στο συγκεκριμένο γεφύρι, αδιαφορούν

12
2272

Πριν λίγες ημέρες στο νησί μας σε ένα τροχαίο δυστύχημα, συγκεκριμένα στο γεφύρι του Ασκληπιείου, σκοτώθηκαν δύο νεαροί συμπολίτες μας και ο τρίτος βαριά ψυχικά τραυματισμένος.

Συγκλονισμένος και με βαθύτατη θλίψη εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των αδικοχαμένων παιδιών.

Ως απλός πολίτης, αλλά και πατέρας δύο παιδιών, δεν μπορώ να μην εκφράσω την ενδότερη απογοήτευση μου απέναντι στο δήμο και την περιφέρεια.

Το άκρως επικίνδυνο σημείο στο οποίο συνέβη το δυστύχημα θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να δεχτεί παρέμβαση, αφού δεν έγινε καιρό πριν το δυστύχημα από τους αρμόδιους, όμως για ακόμη μια φορά παρατηρούμε αδιαφορία και μη ανάληψη ευθυνών.

Ελπίζω, αν και απογοητευμένος πλέον, κάποια στιγμή η κινητοποίηση σε αυτό το νησί να λάβει μέρος, για την ασφάλεια των πολιτών και όχι μόνο για οικονομικά συμφέροντα.

 

Μουράτ Μπουρινάκης

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΥΠΟΡΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ….

  1. Σωστά τα λες και αν υπάρχουν επιχειρήσεις που θα εδιναν 100 ευρώ το χρόνο δεν θα πινουσαν ούτε ανθρωπη ουτε τα αθώα ζωάκια του νησιού μας.

  2. Κυριε μουρατ, προσωπικα θελω να το ξαναφτιαξω.
    Μπορω?
    Η απαντηση ειναι οχι!!
    Πρεπει να το φτιαξει ο υπευθυνος, δηλαδη το επαρχειο και η περιφερεια.
    Δεν πιστευω να πιστευεις, οτι θα φτιαχτει.
    Εδω στου σκλαβενιτη που γινεται λιμνη με μια βροχη πεντε λεπτων δεν το φτιαχνουν 20 χρονια!!!
    Και ξερεις, αυτοι πηραν 65%. Καταλαβες τωρα ποιος φταιει? Εμεις!!!

  3. Δέχομαι τα όσα λες,αλά όταν ο πρωην εβαλε κολονακια απο το λιμάνι μέχρι τέρμα καναρι και χαθηκαν δυο ζωές,γιατί δεν βγηκες να μιλησεις?? και φταίει η περιφέρεια;Γνωρίζει το νησί το ότι οι ευθύνες είναι σε περιφερεια,αλά δεν δρασκουμε την ευχαιρια να ρίξουμε τώρα τις ευθύνες……..

  4. Σε μισή ώρα θα φτιαχτεί.
    Δυστυχώς τα Οικονομικά συμφέροντα στο νησί προηγούνται των βασικών και θεσπισμένων από το Σύνταγμα Ανθωπίνων δικαιωμάτων άρθρα 4-25.. syntagma.gr.
    Οι ανισότητες που δημιουργεί η υπερπροστατευτική πολιτική υπέρ πελατών των πολυεθνικών,έγιναν καταφανείς μέσα στη πανδημία,όταν η πλειοψηφία των πελατών μας δεν φορούσε μάσκα, ούτε έπαιρναν μέτρα, πουθενά.
    Αυτά είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά ποιος να ακούσει,όταν κάποιοι εδώ έχουν πιο μεγάλη ισχύ απ το ίδιο το Σύνταγμα.

  5. Έγινε την δεκαετία του ογδόντα και άλλο θανατηφόρο ατύχημα με ένα ηλικιωμένο συμπολίτη μας. Αυτό έπρεπε να το λάβουν υπόψιν τους οι κατασκευαστές του δρόμου και να ξεκινήσουν σωστά από εκεί.

  6. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΕΙ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΙ

  7. Έχετε κυριε Μουρατ ενα οικοπεδο και ερχομαι και κατασκευάζω μια οικοδομη στο οικόπεδο σας! Γινεται; δεν γίνεται!
    Τοσο απλα! Με την ιδια λογικη θα ερχοταν και η περιφερεια στο λιμανι μας και θα ελεγε. Ο δημος αποφάσισε μονόδρομηση,εμειςνθα τον ξανα κανουμε διπλης κατευθυνσης….
    Ας σοβαρευτουμε επιτελους.

  8. Από τόν Άννα στον Καϊάφα,αν είχε νά κάνει Με φαγοπότι όλοι τούς θα δήλωναν παρών.
    Ζούμε την εποχή του μακριά από εμάς και όπου αλλού ας πάει, ζούμε την εποχή του ανύπαρκτου καταλογισμόυ ευθυνών, ζούμε σέ μία περίοδο πού όλοι Μας βλέπουμε ποίο είναι το σωστό αλλά κανείς από τους υπεύθυνους δεν παίρνει πρωτοβουλία νά τό κάνει , γενικά πιστεύω πώς στο νησί Μας προτεραιότητα έχουν οι διευκολύνσεις, καί οι αποχαρακτηρισμοι Γεωργικών εκτάσεων, αδειών οικοδομής ξενοδοχείων, οικονομικα ωφέλη κάποιον που είναι μέσα στον ομφάλιο λώρο τού συστήματος, γενικά κύριοι το νησί μας δεν τό αγαπάτε δηλώνεται όλοι παρόν διά της απουσίας σάς λυπουμαστε πολύ πού συνάνθρωποι μας γίνονται θυσία από την αδιαφορία και ανευθυνότητα κάποιον.

  9. Τα πραγματα ειναι απλα.
    Σε ολα τα θεματα που αφορουν στο νησι επρεπε οι αρμοδιοτητες και οι ποροι να μεταφερθουν στους δημους.
    Αυτοι τα γνωριζουν αυτοι μπορουν.
    Δυστυχως οι περιφερειες εχουν αρμοδιοτητες, στις οποιες δεν ανταποκρινονται.
    Ας το δει η κεντρικη εξουσια, και να κανει πραγματικη αποκεντρωση, αρμοδιοτητων και πορων.
    Ολος ο πολιτισμενος κοσμος, στους δημους δινει τον πρωτο λογο!!!
    Δυστυχως η πελατειακη λογικη του κεντρικου κρατους, εχει δημιουργησει ολα αυτα τα προβληματα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ