Βασίλης Γεωργούλης: Κάθε εποχή η ανθρωπότητα ζεί το μεσαίωνα της

0
961

Κάθε εποχή η ανθρωπότητα ζεί το μεσαίωνα της.
Κάποτε που δεν υπήρχαν ΜΜΕ και γιατροί οι τότε βασιλείς και αυτοκράτορες χρησιμοποιούσαν τη θρησκεία και τις εκάστοτε τοπικές δοξασίες να ελέγξουν και να χαλιναγωγήσουν τους υπηκόους τους. Οι περισσότερες και περισσότεροι γνωρίζουμε για την Ιερά εξέταση και το κάψιμο των μαγισσών ( όμορφες κοπέλες ή μορφωμένες εκείνης της εποχής. Το άσχημο για τον απλό λαό είναι ότι οι ηγέτες γνωρίζουν απόλυτα την ιστορία και ξέρουν να την χρησιμοποιούν.
Επειδή ζούμε ένα παγκόσμιο φαινόμενο θα ήταν καλό λοιπόν να ανατρέξουμε στην παγκόσμια ιστορία και στις ομοιότητες που υπάρχουν με τη σημερινή εποχή και τους τρόπους που διαχειρίζονται οι ηγέτες των χωρών την πανδημία.
Δεν λέω ότι δεν υπάρχει ιός και μάλιστα επικίνδυνος αλλά όχι όσο μας τον προβάλλουν και φυσικά δεν αντιμετωπίζεται με τα μέτρα που μας επιβάλουν. Το πώς αντιμετωπίζεται σίγουρα είναι δική μας ευθύνη σε συνδυασμό με σωστούς και όχι διεφθαρμένους επιστήμονες ούτε τσαρλατάνους των καναλιών που έχουν πάρει τη θέση των ιερέων της εποχής του μεσαίωνα μαζί με τους » καναλικους επιστήμονες.
Τί μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν απλός κόσμος; Είτε να συμβιβαστούμε με κάποια μέτρα όπως εγώ που εμβολιαστηκα λόγο δουλειάς και να αντισταθούμε με ήπια αλλά δραστικά μέσα, είτε να συμβιβαστούμε πλήρως και να δεχτούμε την όλη κατάσταση με ότι συνεπάγεται για εμάς και τους γύρω μας, είτε να έρθουμε σε ευθεία ρήξη με το σύστημα με ότι συνέπειες υπάρχουν. Εγώ προσωπικά δεν είμαι των άκρων και ποτέ της ρήξης. Μην ξεχνάμε ότι τα κάστρα καταλαμβάνονται από μέσα και πότε με ευθεία σύγκρουση. Σας ευχαριστώ Βασίλης Γεωργούλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ