Κως: Τι λέει ο κόσμος και οι έμποροι για την εφαρμογή των νέων μέτρων από το Σάββατο | Κραυγή αγωνίας από Εμπορικό Σύλλογο

8
1173

ΒΙΝΤΕΟ

Κως:Τι λέει ο κόσμος και οι έμποροι για την εφαρμογή των νέων μέτρων από το Σάββατο

«Κραυγή» αγωνίας από τον Εμπορικό σύλλογο Κω – Αντιδράσεις και δυσαρέσκεια για τα νέα μέτρα

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να κλείσουν όλα τα καταστήματα για διαμαρτυρία!αν καταλάβαμε τι πάει να γίνει!!επίσης οι καταναλωτές ίσως θα πρέπει να αντιδρασουν ,(εμβολιασμενοι και μη,)με την εφαρμογή της επίδειξης του πιστοποιητικόυ…υποταγής!!!

  2. Το νησί πάει μια χαρά.Εδώ και 10 μέρες 2-3 κρούσματα .Άντε να προφυλαχτούμε λίγο ακόμα να απαλλαχτούμε από τον εφιάλτη.Να σώσουμε και τους ψεκασμενους συμπολίτες μας.Δεν φταίνε σε τίποτα που όταν έβρεχε μυαλό κράταγαν ομπρέλα.

  3. Ξεφτίλες, πολίτες ελέγχουν και φάκελο νουν άλλους πολιτες,τα προσωπικά δεδομένα ισχύουν μόνο για την κάστα σας όταν είναι να καλύψετε λαμογιες; Αι σιχτιρ φασιστοκρατια, η χουνταιοι μπροστά σας ήταν παιδική χαρά.

  4. ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ! Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙΜΕΣ ! ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΡΘΙΑ ! ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Η ΠΟΛΗ !!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ !ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ! ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΒΟΔΙΑ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ !! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ