ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καταγγελίες για «παρατράγουδα» και μη τήρηση ορίων στην παραλία στα Κρητικά | Δήμος Κω: «Βρείτε τα…»

18
2942

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Καταγγελίες για «παρατράγουδα» με μη τήρηση ορίων και παρεμπόδιση πελατών να πλησιάσουν καταθέτει στην κάμερα ο ιδιοκτήτης καταστήματος με παραλία κ. Ιμπραήμ Κουνελάκης.

Σε ερώτηση αν έχει απευθυνθεί προηγουμένως στο δήμο Κω ο ίδιος απαντά ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι και η απάντηση είναι «βρείτε τα…»

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλέ μου άνθρωπε δεν πας στο σπίτι σου να ξεκουραστείς ) τη τα θέλεις τώρα σε αυτήν την ηλικία της ταβέρνες ! Κάτσε να απολαύσεις την ζωή σου ! Και άσε να δουλέψουν οι νέοι και αυτοι που έχουν ανάγκη !!

    • Σε κεντρικά καφέ…τι χάλια είναι αυτά.Οι καρεκλες φτάσαν στην είσοδο δημοσίων κτηρίων.Ντροπη σε όλους σας

  2. Βέβαια υπάρχει επιλεκτική μεταχείριση μεταξύ επαγγελματιών και αυτό συμβαίνει επειδή κάποιοι υπαλληλίσκοι φέρονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά.Καποιοι έχουν καταπατήσει πεζοδρόμια,έχουν βάλει 250 φανερές ξαπλώστρες ενώ όταν γεμίσουν κατεβάζουν αλουμίνιου σε στοίβες,ώστε να μην ξεστρατίσει κανείς και πάει δίπλα.βαζουν ξαπλώστρες σε καθε εκατοστό άμμου,μουσική τέρμα,στο χώρο δεν τηρείται κανένα μέτρο,όμως την πληρώνουν 2-3 που τους κηνυγούν ενώ έχουν το 1/6 ξαπλώστρες,μπορεί μια επιχείρηση να στήσει πολυκατοικία από παραπήγματα ξύλινα, να διατηρεί θερμοκήπιο από ξύλινες, ξεσπούν όμως
    στους συνήθεις ύποπτους..σε διαμαρτυρία απαντούν ότι ‘αυτοί’ πληρώνουν..ενώ και θετικά κρούσματα είχαν κάποιοι που απέκρυψαν και την εύνοια κάποιων δημοτικών υπαλλήλων.. Ραντεβού στις κάλπες.

  3. Αυτό το θέμα με το «πάρκινγκ» πάει χρόνια τώρα. Δεν μπορείς να το αφήσεις ούτε για 5 λεπτά, ψάχνει όλοι την γειτονιά να βρει τον ένοχο.

  4. Συνέντευξη και της άλλης πλευράς (γειτόνισσα).που καταγγελεται . Για να έχουμε τεκμηριωμένη σωστή άποψη,…

  5. κείνται σε γειτονιές, προτρέπουν τους υπαλλήλους τους αλλά και πελάτες να παρκάρουν στα γύρω στενά , διώχνοντας τους κατοίκους που μπορεί να έχουν ένα άρρωστο συγγενή ..αυτό γίνεται για να μπορούν να επεμβαίνουν με καμάκι στο πέρασμα και να χουν τον χώρο όλο δικό τους.
    Αυτήν την νοοτροπία την μεταφέρουν και στις παραλίες με διάφορες πατέντες.
    Η παραβατικότητα αυτή είναι από πολλούς και όχι από 2-3.Πάντως η Κτηματική τα έκανε θάλασσα,αφού σκοπός της είναι η είσπραξη ποσών,αλλά ποτέ δεν ήρθε ένας που λέει ν αφήσουν κενά,να μαζέψει σκατά σκύλων, προφυλακτικά, ΓΥΑΛΙΆ,σκουπίδια,αποτσίγαρα που βρωμάνε απαίσια,φύκια και ότι βγάζει η θάλασσα (το υπονοούμενο πάει στις βάρκες κ σωσίβιο).θέλουμε κενά,αλλά και έναν σκλάβο να μαζέψει βρωμιές.που αφήνουν.Προσωπικα σας προέτρεψαν κ.Χαρικλεια τις τελευταίες δυο σαιζόν που ανοίξαμε αργά,να κάνετε ένα οδοιπορικό βιντεοσκοπώντας τον πολιτισμό των ελεύθερων παραλιών

  6. Πότε ο Δήμος και καμιά Κτηματική δεν πήγαν να καθαρίσουν τα κενά

    Έπρεπε να υπάρχει όριο στις ξαπλώστρες,αλλά προκαλώ οποιονδήποτε δημοσιογράφο τοπικού μέσου έντυπου ή άυλου να βάλει μια κάμερα σε κάποιο κενό για 24 ώρες..και να δημοσιεύσει το βίντεο.. επειδή κάποιοι νομίζουν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και καμιά υποχρέωση σαν μέλη
    οργανωμένων κοινωνιών..Το 2015/2016 το σκατό που μάζεψαν κάποιοι επαγγελματίες ..απλά δεν,τα σκουπίδια απ τα τάπερ που έφερναν ΜΚΟ στους κατατρεγμένους…και κάθε μέρα κινδυνεύουν, γυαλιά,ξύλα, τσιγάρα, αγκίστρια,καπότες,να ξεσπάνε τα μεθύσια τους οι ξένοι στις παραλίες..αν τα παρατήσουν ,θα πρέπει να προσληφθούν Υπάλληλοι και κάθε πρωί να τα μαζεύουν.Παει η άλλη με τον καφέ στο χέρι και νομίζει ότι είναι άγονος χώρος..μαζεύει τάχα μου το πλαστικό και αφήνει 10 φυτεμένες γόπες στην άμμο, μετά διαμαρτύρεται ότι είναι Δημόσιες οι παραλίες, ραγιαδισμός..έχω κάτι βίντεο αν θες Χαρίκλεια στα δίνω,αλλά να μην κόψεις καμία σκηνή!!!!!το θέμα δεν είναι να κάνεις ρεπορτάζ από πάνω στον δρόμο,να κατεβαίνεις και κάτω.
    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορεί όποιος έχει άκρες να βάζει 400 ξαπλώστρες.Αυτά..

  7. που υπάρχει στον μόλο όπως πηγαίνεις για Μαντράκι..οπότε πήγα και μάλιστα φέτος, απορούσα που είναι ο Τ…… να το δεί με τα μάτια του και τι θα έλεγε!!!!η πρώτη εικόνα που αντικρύζει ο επισκέπτης ,το καρνάγιο και οι παραλίες εκεί είναι εικόνες εγκατάλειψης. Πρέπει να κάνεις σλάλομ,μην πατήσεις σ////τά σκύλων και γατών, τενεκέδες αναψυκτικών..
    Η δικιά μας μπροστά απ’ την Αστυνομία ,ποτέ καθαρίστηκε; Τιγκάκι στην στροφή , ρίξτε μια ματιά Κυριακή απόγευμα.Κριμα υπάλληλοι του Υπεταμείου να νοιάζονται μόνο για το πόσα θα μαζέψουν απ τους πλειστηριασμούς και κατά τ άλλα να μην τους νοιάζει όταν το κενό γίνεται χωματερή..Αλλά τι λέω τώρα..εδώ μέσα σε τρεις μέρες ξεχάστηκαν τα αποκαΐδια.

  8. Έχει γεμίσει το νησί με ομπρέλες ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ!!!! Αντί να φυτεύετε μπετό για βάση φυτέψετε δέντρα για σκιά!!!!Να μην έχετε και πρόβλημα!!!!!

    • Έχεις μαζέψει ποτέ τα σκουπίδια σου γύφτο;όλες αυτές οι χιλιάδες γόπες,πως έρχονται;

  9. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ.
    ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ….

  10. Εγω θελω να πω μπραβο στους υπαλληλους του δημου και στον δημο που καθαριζουν την παραλια στο τιγκακι. Ποτε τοσα χρονια δεν εχω ξαναδει να καθαριζουν την παραλια με τετοια συχνοτητα. Ευχαριστουμε!

  11. Μπόχα βρώμα και δυσωδία μια ζωή αυτό το νησί. Αλβαναριό, πακιστανοί και μπόχαλομούρηδες είναι κακός συνδυασμός

  12. Από ότι φαίνεται κύριε Ιμπραήμ από την σημερινή συνέντευξη τις Κυριας Χαρίκλειας που πήρε από την γειτόνισσα σας που καταγγέλλεται συνεχώς είστε λάθος είστε και όπως σας είπε η δημοτική αστυνομία παρανονομος !!! …………………….. και το ξέρουν όλοι!!! Αλλά υπάρχει και Θεός Κύριε!!! Πηγές για μαλλί και βγήκες κουρεμενος!!!

  13. Ο καθενας παει οπου θελει.κανει οτι θελει.βρωμια παντου στο βωμο των ευρω για παντα.εκαστοτε δημ. Αρχη την ουρα της απ εξω για τους ψηφους.δουλευουν πακισταν αλβανια αφγανοι κτλ.ολων των φυλων σρα χοτ σποτ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ